-
zář
Pro něj neexistuje slovo, které by vyjádřilo jeho krásu. Je totiž tak nádherný, že mu všichni ostatní nesahají ani po kotníky *1* *14* *4* -
Jako polární zář
Je fakt moc super, jeho krásu nelze přehlédnout vyzařuje z něho jako když svítí slunce. A ty jeho oči, jsou fakt nádherný. Někdy mi připadá, že se na mě dívá *1* *1* *14* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!
Ty seš debil! *5* *5* -
Re: Bylo by super!
Hej jako to jsou moje slova!!! *3* -
Re: Re: Re: trochu škoda
Jak je vidět, tak ho osobně neznáš, tak jakooo... *13* -
Bylo by super!
Docela bych byla ráda,kdyby to bylo normální dyskuzní forum kam chodí fanoušci a né ty co ho chtěj pomlouvat nebo tak ten kdo ho neobdivuje a nezajímíáho tak at pěkně rychle vystřelí z toho diskuzního fora a nevtíráse jinak ostatní co ho mají rádi at sem chodí kdy budou chtít a přidávaj fotky i příspěvky! *1* -
Re: Re: Na hovno...
=D Já se mám uklidnit??? =( =D -
Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!
ok....myslela sem si ze si aspon trochu normalni a prestanes tady do toho rejt, ale ty si evidentne narusena kravka...nevim jak jinak ti mam rikat...psychopate? ne to je moc silny ....spis debile.......doufam ze te to aspon trochu vzrusilo a pudes nadavat treba hillary tam se urcite vyzijes....ale vis jestli mas psychyckej problem *7* tak tady ho nevyresis a je mi te trosku lito ze si to musis takle vylejvat kazdopadne nerada bych tu videla nakej tvuj dalsi sprostej a magoridní prispevek....jak vidis tak tady vuci tobe nikdo neni moc pratelskej a jestli si tak sama a nemuzes si najit kamarady tak takle to fakt nejde....proste doporucuju psychiatra....tady se ti vsici smejou *1* *1* *1* *15* -
Re: Re: Je dobrej,ale...
went je zasnubeny..to mi asi uslo,ale nepocula som o tom..to je pre mna novinka.. -
Re: Na hovno...
Ona řikala že NENI antifanoušek!! Tak si kup brejle. A uklidni se spíš ty ty chytrej/chytrá -
Re: Je dobrej,ale...
A proč by se gay asi zasnuboval nevíš??? *9* *13* *5* *5* *16* -
no ked ho osobne nepoznastak preco poztom hovoris ze by sme boli sklamane,to by ma zaujmalo. *7* -
JO taky by mě to zajímalo proč bysme jako byly zklamaný??? Pověz nám co o něm víš teda??! *7* -
Jaký je tedy v reálu? *3* -
Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!
to na tebe asi hodne casto pouzivaj lidi vid to ,,prdelni ksicht,,ze to tu tak porad opakujes *13* ty si proste kravka a jina asi nebudes vid????vis,my uz newime co vic te muze vzrusit nez ze ses uplna blbka *13* *13* *13* my uz proste newime takze muzes jit dal a kazit vzuch zasejc jinde ok???jo??? *10* *10* *10* *13* *13* -
Proč, jak to myslis? Ty jsi snad potkal a nebo o nem neco vis od toho tvyho kamose? *7* -
Re: Je dobrej,ale...
Tak když jsto nečetla celý, tak nemuzes prece tvrdit, ze je gay *1* *1* *1* -
Re: Re: trochu škoda
... no, nevím jestli jses doopravdy homosexuálně orientovaný nebo si jen děláš legraci, abys tady holky popíchl.. Každopádně mě je tady těch holek líto, je na nich vidět, že jsou doopravdy do něj platonicky zamilovaný... Wenta osobně neznám, dělal jsem pár let modeling v Americe a měl jsem tam kamaráda, který ho znal... asi by tady holky byly z Wenta dost zklamaný, kdyby ho poznaly v reálu.. ale je dobře, že máte nějaký idol, ke kterému vzhlížíte byť se jedná jen o platonickou lásku u které i zůstane.... přeji všem mnoho štěstí.. -
anděl
Jen fakt moc super, všichni ho milujem a nikdy nám nedoujdou slova vždy jich budeme mít dost v zásobě, abychom ho mohly ještě víc milovat. *1* -
Re: trochu škoda
Nejsem sprostý *3* S Wentem si dokážu představit krásnou dlouhou romantickou soulož *14* *14* *14*