Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trochu škoda

Když si to tu tak přečtu od shora dolů. naučim se víc sprostých slov, než jsem pochytila za celých devět let ve škole. *1* *4*
  • Re: Na hovno...

Nejsem antifanoušek *14* Went se mi moc líbí *3* Wenta prostě zbožňuju *14*
  • Re: Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!

souhlasím s Lennie *14* Went je moc krásnej chlap *3* a kdyby zazvonil u nás doma, neodolám *14* *14* *14* Nejspíš bych padl před ním na kolena, rozepnul mu poklopec a začal mu kouřit pérko který má fakt k nakousnutí *14* *4*
  • Na hovno...

Ty vole přijde sem jedna blbka a celý je to tu rozházený! *16* Fakt super, antifanoušci tady nemaj co dělat!!! *10* *16* Takže já přijdu až se to tu uklidní... *13*
  • Re: Je dobrej,ale...

On není gay! Kéž bych mohla psát z vlastní zkušenosti, ale on určitě není na chlapy.
  • Re: Re: Prdelní ksicht!!!

a ty se nauc psat *13* *9*
  • Re: Wau...

No moje slova!!! *16* *13* *10*

Vážně, kdyby sis přečetla příspěvky dolejc, tak by ses nemusela ptát, ne on NENI gay. A má smysl se hádat! *3* Pro mě teda na 100%!
  • Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!

PS. Na blití je mi jedině z tebe!
  • Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!

Ty seš vážně psychicky narušenej člověk, on by ti tu nikdo nenadával, kdybys napsala normálně, že se ti třeba nelíbí, ale tohle si teda líbit nenecháme, protože ty seš normální ubožačka a asi ti dělá dobře když ti všichni nadávaj! Ale jako ignorovat tě! Pokud si fakt tak pitomá, že NÁM píšeš ubožačky (důkaz toho, že už vážně ani nevíš, co míš napsat, ale hlavně abys něco napsala), tak seš vážně na hlavu! Ignorovat tě, seš prostě trapná! *5*

Promiň, ale pokud se o někom vyjádřím, že je PRDELNÍ KSICHT, tak to myslím min. na 100% vážně *15* A kdyby se mi tahle přiteplená držtička objevila před dveřma tak se leda zbleju, protože on k zblití je!!! *1* *1* *15* *5*

a to len preto ze si si to precitala hned tomu veris..to nie je spravne,toto sa tu uz vela krat rozoberalo a went poprel ze by bol gay.takze ti dam dobru radu,never hned tomu co sa docitas v novinach. *13* *3*
  • Je dobrej,ale...

Hele holky,já sem to nečetla celý,ale víte, že Went je gay? Je to kus chlapa,ale má smysl se hádat kvůli klukovi, který by stejně neměl o vás zájem, i kdyby opravdu zazvonil u vašich dveří?
  • Wau...

Týý jova pár dní je člověk mimo internet a docela se to tu rozjelo... málo koukám jako! Nechápu kdo nám má co urážet našeho Wentíka... nechápu takový lidi fakt že jo?!!! *10*
  • No nevim..

Tak včera mi kámoška dala už konečně ten plakát Wenta z Bravo Girl..jako je hezký tam, ale ty vlasy má nějaké divné..ale jako pořád je to krasavec jak má být §§!!!! *14*

To bylo pro lady anne... *16*
  • Re: Prdelní ksicht!!!

Vidím že tady je zas někdo inteligentní!Tady tu holčinu prostě ignorovat...chtěla bych tě vidět kdyby si byla doma nekdo zaťukal na dveře a byl by to Wentworth Miller *7* už vidim jak by si mu zavřela dveře před nosem ...byla by si z toho určitě unešena...a tady ho kritizuješ..tak se nad sebou zamysli...a to že ostatním říkáš ubožačky tak to znamená že už ani nevíš jak si máš pomoct a jenom nadáváš...vlastně ubožačka si ty protože normální člověk by toto nepsal je mi tě líto!
  • Re: Re: Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!

Ubožačky *15*
  • Re: BOMBA

To máš pravdu *14* *14* *14* je užasnej *14* *14*
  • Re: Re: Fešák:)

*1* no vážně medulienko *3* *3* má prostě pérko k nakousnutí a nic na tom nikdo nezmění *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit