Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Prdelní ksicht!!!

Milá zlatá, k zblití seš akorát taky ty, laskavě sem nelez, tady neni nikdo na ty tvoje zamindrákovaný kecy zvědavej! *16* Jako Wentíka mi nikdo urážet nebude! *16* *16* *16* Páč je NEEEEEEEEE...J! Mimochodem tady jsou fanoušci, takže sbohem! *16* *16* *16*

mno jasny!!!CHTELA bych viidet tebe!!!SAMA jsi zkažená!!!! :-/ A nelez sem LASKAVE!!! :-/ *16*
  • Re: Re: BOMBA

NIKDO se mu nevyrovná!!! :-* LoWUju go moooOOc!! :) *14* *14*

no dievca zlate,chcela by som vidiet teba,ked si dovolis takto kritizovat.ale wenta nechaj laskavo na pokoji. *16* *5* *13*
  • Re: BRAVO

Tak už jsem si taky koupila Bravo a jeho úža plákát sem si hned vylepila je to good!!!

Když se ti nelýbí tak sem nelez !!!!!!!
    A podívej se na sebe! *16* *16* *16*
  • Prdelní ksicht!!!

Je k zblití *9* *9* *5*
  • Re: BOMBA

Přesně, jááá takyyy!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1*
  • Re: dotaz

Už se to tu řešilo a ne, neni to pravda. *13* Bulvár už totiž neví, co si vymyslet! A Wentík to popírá a říká, že v budoucnu chce určitě ženu a děti. Takže neni to pravda. x)
  • ...

Jo a ještě chci dodat, že jsem mooc ráda, že už je ňákou dobu v návštěvnosti Heath Ledger na prvním místě *14* nic proti Wentovi, ale stejně *3*
  • dotaz

Zdárek holky a fanynky Wenta...já ho teda zas tak moc nežeru a moc o něm nevím, takže spoléhám na to, že vy budete vědět víc a odpovíte mi, zda je pravda, že je gay...zaslechla jsem to, docela by mě to zajímalo..tak díkas.
  • BOMBA

Wentworth Miller je ten nejsladši chlap jakýho sem kdy viděla.Hrozně ho miluju. *14*
  • Re: BRAVO

Faktis???:) jééé to sem ráda,,,urco si ho koupim :o)dneska vyslo co??:) *5* *4* *3*
  • BRAVO

Nezapomeňte si koupit nové BRAVO kde je plakát Wenta... stojí 22kč *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: fuj

No já se hádat nechci. Já to beru jako srandu. To ty se jen obhajuješ odstavcem několik desítek slov dlouhým. ALe jo, dokázala si to!!! Jsem vrcholně setřená a patří mi to. *1*
  • Re: Re: ..

Přesně tak!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Nahoru...

No jistě, nemůže bejt přece třetí ty jo!!! *13* *5* *16*
  • wentissseeekkk :*

cely je to naky sahly.....a idyz byl prvni tak mnel jenou 9vetset pak zase osmset kazdej den se to nejak divne soupalo....ale tak musime se snazit *3* *3* *3* pro wentika cokoli *1* *4* *3* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Vojel bych ho na hulváta :))

No, že bych ho prostě vojel na hulváta *14* *1* *3*
  • :-(

Zajímalo by mě, kdby se tu já nevim 2-3 dny nic nedělo...jestli by Went postoupil, páč se mi zdá že čím víc se to tu rozjíždí tak tím on klesá *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit