-
Re: Re: Re: Re: proč ne?!
a prozradíš mi kde bereš tyhle informace??nebo je to tajný???? -
Re: Pravda či lež???
Ne, určitě neni, páč jako já si myslim, že ty kecy vznikly, když ho vyfotili s jeho KÁMOŠEM a média už fakt neví, co maj vymyslet, tak si zas vymysleli, že je Wentík gay no prostě děs!!! *16* Navíc on to popřel a říká, že v budoucnu chce ženu a děti, ale teď se chce věnovat práci. -
Re: Re: Re: proč ne?!
No to víš já vim o něm všechno... *1* Dneska by měl nějak dorazit do Švédska, do Stockholmu a 19. - 20.3. by měl být v Itálii (v Miláně)... Jako proč sakra nejede k nám??? By mě vezli kdyby přijel! *14* *14* *14* *14* Ale já chci do tý Itálie. =´( -
Re: Re: Pravda či lež???
Já teda rozhodně myslim že to pravda není a i on to sám říká že to není pravda! Takže radši budem věřit jemu než novinám! -
Re: Re: proč ne?!
cože on je fakt v Paříži jo? Kde berete tyhle informace???? bože chci ho vidět... musí sem přijet!!!! -
Nevěř tomu média nakecaj kravin, protože už nemají o čem psát!!! a sám řekl že to není pravda, takže mu budeme věřit a všechny takovéhle fámy hodíme za hlavu!! *3* -
co???on je v Paříži??? *9* *14* *14* *14* to je jako fagt ze je to kousek uz od nas *4* hele devcata ja myslim ze to neni zas tak nerealny aby k nam zajel *14* ale jako reknu vam ze i kdyby sem jel(jako ze urco prijede *14* *3* doufam...)tak tam asi nekde gebnu samym stestim *1* *1* *1* *4* *14* -
Já bych jela hned *3* -
no ak ti mozem poradit,tak ostan pri tom ze tomu neveris,went poprel famy o tom ze by bol gay,takze to znamena ze gay neni. -
Re: Re: Re: bravo girl
jo já jsem si četla to s tím sexem *14* -
Pravda či lež???
Heyky pořád nekde píšou že Went je gay :(...je to pravda nebo ee??? :( Já tomu nevěřim,ale kámoši tvrdí že je to pravda :(...Doufam že nekdo z vás wí na 10000% pravdu a odpoved?! :)..pisnete ju!!!PLÍÍÍS!!! :) *9* *3* *14* *3* -
Re: proč ne?!
No jako teď je v Paříži... A to neni zase tak daleko! *1* Jsem přesvědčovala rodiče jestli bych tam nemohla jet. *9* x) -
Re: proč ne?!
no......teďka byl v Izraeli...porč by nás také nemohl navštívit??,achhh -
Re: Re: uvidime?
jo to mýáš pravdu!! -
Re: uvidime?
Jistě že o nás ví..musí *1* ..třeba ve filmu ochránce tam ta uklízečka pocházela sice z ,,Československa,, ale to je detail.A když už tu byly tací jako je Angelina Jolie nebo Brad Pitt tak musí i Went *7* *14* nebo ne? *3* -
proč ne?!
Hele holky ...když sem jezdí samý zpívající americký hvězdy na koncerty do Prahy tak proč by nemohl přijet nejlepší a nejkrásnější herec Went?!!! Myslim že to nereálný neni!!!! *3* -
Re: Re: uvidime?
Ale to je taky pravda! *5* By mě vezli kdyby sem někdo přijel!!! Natož Went... ty jo to vůbec, bych nepřežila!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* Ale myslim, že šance je fakt dost malá, hmm... *5* *9* =( -
Re: Re: bravo girl
No to teda! xD Ale prej to bylo v jednom Bravu otištěný, že by hodně lidí chtělo speciál o PB, tak už by to tam mohli jako dát! *3* x) -
Re: uvidime?
No taky si řikám že když použili Prahu tak by sem mohly třeba někdy přijed!! nebo tak mno!! *14* *1* -
Re: Cože?
Ten plakat už mám taky je fantasticky a naprosto good!!!! vypadá tam mladě!!! *1*