-
Re: Wentík
Přesně moje slova!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* On je tak strašně nádhernej a úžasnej, no já ho prostě milujuuu! *14* -
Re: Re: workoholik
Neni to jeho přítelkyně! *4* -
...
Dnes sem si koupila bravo girl a je tam jeho plakát !!!!!!!!! *4* *4* *4* *1* *15* -
joo
jo holky,myslím,že se tu něco rozjíždí!§ale pořád klesáme..ale jako já si mylsím,že asi mezi nima ěnco bylo,ale to fakt neiwm,fotky nic pořádně nenaznačují!!....a to letadlo:Dto je dobrý:D *15* -
Re: workoholik
To ti věřím, komu by se nelíbilo jít s ním na rande:-)) Ta blondýna není jeho přítelkyně nebo jo??? -
workoholik
Cotak si pronajmout letadlo pro babinec a jet ho navštívit ? :D:D Ne to byl vtip..o něm si můžeme nechat jen zdát..NE proto že bychom na nej nemely,to ne ...na neho by mela tady z nas snad každá..tak když se podívate jakou ma babu , tu hepu blondatou..Fakt katastrofa..On je proste workáč a na baby nema zatím ani pomysšlení..teda aspon o tom píše..Ale jit s nim na rande by se mi fakt líbilo... Je skvělej.. *14* -
<3
*14* He´s so sexy *14* -
Wentík
Ty oči,ty rty,to tělo,hlavně to bříško a ten zadek....Bože to není člověk TO JE BŮH!!!!Miluju ho a je to nejkrásnější chlap na světě vážně krásnějšího jsem jeste nevidela.. -
Nově
Domca..ty jsi dalsi fanynka?musite to tu poradne rozjet kdyz ho tak milujem!'!!!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: diskuse
To muzem,ale az do dostanem na prvni misto...... -
:-)
Já tohodle herce upe zbožnuju !!!!!MUCK* :-* *14* *14* *14* *14* -
:
My hlavně potřebujem dostat Wenta na alespon druhy misto,pak uz to na prvni bude hracka..ale musite se snazit a musite psat! -
Re: wentííík :*
No právě proto,že je to taková prdel a jsou tu nejkrasnější baby na světě..Právě proto by měl přijet zrovna sem..Prostě pište ať to pořád neklesá.. -
Realita je krutá...
No ten nápad dostat Wenta do ČR je dobrý, ale zase nebuďme naivní... nesplnitelný. Nemyslím si že si nějaké 15tileté (a míň) holky usmyslí a bude to.... okolo toho je spousta humbuku...a zas tolik nás není .......zase uvažujme realisticky...a jinak CZ Forum o Wentovi už existuje.. jenomže jaksi na něj nikdo nechodí.... *9* http://went-miller.gettalk.net/index.htm stačí se registrovat a pak už jen přidávat k různým tématům ;) -
hm
ou....jáho miluju úplně nejvííc!!chi ho vidt,sežrat ho celýho:Daaachh -
choďte!!
Holčiny,choďte sem!§chodím tu každý den!! -
zase!!
Holčiny,zase máme míň!!!!!!!88....to je hrozný!! -
Re: wentííík :*
srazík??víš,newím jak vy,ale mne by určo rodiče nedovolili jet třeba newim kam..bydlím v Chomutově.......,a není mi ani 15!!takže... -
Re: Re: diskuse
Cicinko94,já wím,ono to asi nepůjde..je to těžké:(ale za zkoušku nic nedáme,já bych klíďo píďo mohla napsat do Bravíčka třebaže....nebo něco tk......já neiwm..zkusme to,ale musíme se všichni zapojit..napiš.. -
wentííík :*
no dostat sem wenta to je dobrej napad *3* *3* *3* ale zase si myslim co by tady delal v taky prdeli a kdyz si vemete ze po celym svete je tolik fanklubu ktery by to chteli taky *9* i dyz jako dyby se nam to povedlo to bysme jako byli machri nejvetsi *3* *1* *1* *1* a dyztak aspon ten sraz se da udelat urco nee??? *3* *4* *4* *4*