-
..
Devcatka proste kdyz ho tak moc chceme musime pro to neco delat,ne jen kecat..chapete sand jak to myslim -
Re: diskuse
Tak jak ho sem dostat?no já nevim,zadny kontakt na nej sehnat nemuzem,tak snad ze by jsme udelali nejaky sjezd a dozvedeli by se o tom treba nevim nejaky uplne primitivni noviny a pak treba by byl nekde s nim rozhovor a zjistil by ze tu ma moc fanynek ktere ho milujou.je to sice divny a byl by to zazrak ale treba by to vyslo,napis nazor.. -
diskuse
Některá,nebo spíš většina z vás,chtěla diskusi,a proto souhlasím s Cikinou94...proč nedesutujem??
jenže je problém o čem.......Co třeba..jak dostat Wenta do ČR???Nebo s kým chodí?Nebo dke bydlí?:Dje toho hodněxDa my by jsme toho taky měli hodně vědět...........jsem ráda,že můžu sdiskutovat s někým kdo ho též miluje či obdivuje...,ale s tím,jak nás diskriminujíxDtím,že jsme tu každý den,a jsme na 3.místě,a pořád klesáme není normální,ale to už jsem psala..............opravdu je to nemožné..............,ale děkuju holčí:) -
.
Jak ho chcete někam dostat když tu vubec nikdo neni a nikdo nediskutuje? -
Sára A Went
Co takhle se bavit o tom jak by kdo chtěla aby to dopadlo? -
.....
Takže,co že mám dělat aby byl Wentík první? *14* -
nevím
no taky mě to připadá divný !!!!!!!! -
Re: krutoš
Máš pravdu...od té doby co se to tu hejblo, tak Went jen klesá! *10* -
Re: Re: má krásné oči
Jj máš pravdu, ruce má úplně úúúžasný! *14* *14* On je prostě dokonalej... *14* A ať mi nikdo neříká, že ne! *13* xD -
Re: krutoš
Jo připadá mi to divný a fakt už mě to štve, jako včera měl 89616 a teď má 89130... *16* Jako co to má bejt aby před Wentym byla nějaká Hilary Duff??? Už toho mám fakt dost! *16* *13* *9* -
krutoš
nepřipadá vám to divný??,čím víc se snažíme tím víc prohráváme...neříkám,aby sjme to vzdali!!!ale určo mne chápete....... -
Re: Re: Re: má krásné oči
oči,rty,tvář...achhhh...krása.. ..a všehcnooo-...nejkrásnější -
*in love*
Sexy man *14* *14* *14* *14* *14* nejviiic!! -
Se všemi souhlasím on je prostě dokonalý co se týče vzhledu a přijdemi prostě nejnejnelepšššííí!!!! A neni to ani ten co si hraje na drsnáka je to prostě super Went!!!! -
Re: má krásné oči
Se všema souhlasím *14* Je prostě dokonalej *14* A ještě ke všemu miluju heo ruce, má nádherný ruce *14* -
No přesně! Hlas má úplně boží! *14* *14* *14* =o) -
Máš pravdu, oči má nádherné. S tím božím výrazem taky souhlasím. On je hlavně krásněj jako celek. Na něm snad není nic špatného. Má taky krásnej hlas. *14* *14* *14* *4* *3* -
On je prostě dokonalej! *1* Jako jeho pohled a usměv to je prostě něco nááádhernýýýho!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
má krásné oči
co se vám na něm nejvíc líbí??? mě ty jeho oči a pohled to je něco. je fakt úúúúúúúúžasnýýýýýýý ýý *14* *14* *14* -
Fajn
To je fakt obrovská diskuze...