Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: fuj

no........mne v tom pripade taky nevadi ze si blbka ktera se musi za kazdou cenu hadat i kdyz nepochopila o kom ani o cem je rec *9* jasne sme se bavili o herci a ne o postave a ty tu na mne pak vytasis jak sem straaasne hloupa ze newim kolik je harrymu let *7* pak ti reknu ze je to vlastne uplnej omyl ze sme se nepochopily a ty na mne zase ze sem hloupa ........nechapu fagt ze te nechapu......... *10* *10* *10*
  • Re: Re: Re: Re: Re: fuj

Já s tvou chytrostí ale žádný problém nemám. Mě vůbec nevadí, že si hloupá. *13*
  • 3.místo

lidi,to fakt nneí..možný!!!!musíme něco udělat..
  • Re: Wentík

to máš pravdu hilary je jako úplně trapná.........a heath to chápu též..byla sjem na jeho profilu a četla ty komentáře neboli forum...řeknu vám..to jsou slohy:)ale já už newim jak ho dostanem na 1.,co máme dělat...když se juknete kolik má went hlasů a kolik má hilary.......no a heath..tho ako vůbec nepočítám... *7*
  • Wentík

To není možný...že je Ventík až třetí...a že před ním je eště Hilary Duff...newim co na ní je tak zázračnýho...dyt Ventík je stokrát hezčí...i když je to chlap...a je před ním aji Heath Ledger..jo chápu, že umřel mladej a měl před sebou velkou kariéru...ten mi ani tak nevadí...ale stejně není tak hezkej jak Ventík Miller *4*
  • Cože???

Wentík je až třetí??? *13* To se mi vůůůbec nelíbí! *13*
  • milovat

ZBOŽŇUJU TOHO CHLAPA
  • morda

to je mordáááá..hej..:Dmilujeme ho všichni..djem s eprát
  • Wentworth Miller

Wentworth Miller, Wentworth Miller , Wentworth Miller *14* *14* *14* *14* *14*
  • Hey!

Lidi piste séém netso!!!:) *15*
  • Nej!

Wentík!!!!Wentík!!!!Wentík!!!!We ntík!!!!Wentík!!!!Wentík!!!!Went ík!!!!Wentík!!!!Wentík!!!!Wentí k!!!!Wentík!!!!Wentík!!!!
  • Klásnej!

Wentík je NEJJJJ!!! :o*
    Ale proč je až třetí??? :( Musíme ho dostat zpátky nahoru :))) *4*
  • WENTWORTH MILLER

*14* *14* *14* WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER, *14* *14* *14*
  • WENTWORTH MILLER

*14* *14* *14* WENTWORTH MILLER WENTWORTH MILLER WENTWORTH MILLER WENTWORTH MILLER WENTWORTH MILLER *14* *14* *14*
  • WENTWORTH MILLER

*14* *14* *14* WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER *14* *14* *14*
  • WENTWORTH MILLER

*14* *14* *14* WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER *14* *14* *14*
  • WENTWORTH MILLER

*14* *14* *14* WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER *14* *14* *14*
  • WENTWORTH MILLER

*14* *14* WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER *14* *4* *14*
  • WENTWORTH MILLER

*14* *14* WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER *14* *4*
  • WENTWORTH MILLER

*14* *14* WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit