Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: prvni misto

máte pravdu a i já jsem tu každej den.Dá se říct že v jednom kuse.Musíme ho dostat nahoru zaslouží si to! *3* *3* *3* *1*
  • Went

Went is the best *14* *14* Mě se hned went líbil !!!!!!!!! On je tak sexy a ten jeho zadek *14* *4*
  • Went

Je nejlepší z Prison Breaku !!!!!!!!! *14* *4*
  • Went

Went je nejlepší *14*
  • HILARY DUFF

NEVÍM CO VYDĚJÍ NA TÝ HILARY !!!!!!! MĚ PŘÍJDE STRŠNĚ OBYČEJNÁ !!!!!!!!!!!! *16*
  • Wentworth

Wentworth je ten nejkreásnější a nejlepší herec a chlap, škoda že tady v ČR není takovej chlap jako je WENTWORTH MILLER !!!!!!!!!! *14* *14* *14*
    Já si nemuži pomoc on je tak krásnej ja bych ho celiho zlíbala od hohou až k hlavě *1* *14* *14*
  • Went alias Michael :--))

Went je výborný herec s úžasným charisma, podmanivým hlasem, zkrátka je to super chlápek, kterýho jen tak nikde nepotkáte. Btw. dnes večer se určitě budu na Prison Break dívat, i když jsem samozřejmě druhou řadu viděla v origoš, ale kvůli němu se musím dívat *3*
  • haha

clovece!nejak ho predbehla hilary duff *1* *1* *1*
  • Re: Re: hm

joo,půjdem za ní a zbijem jí:D:D
  • Re: prvni misto

to máš pravdu,já sjem tu každý den..... *5*
  • Re: Re: Re: ŮžasneJ!!!

já napsala ne asi *14* jako,že souhlasímm
  • prvni misto

Jestli chceme dostat wenta zpět na první místo, tak musíme trochu máknout. Vaši lásku k němu můžete projevit tím, že budete trávit více času tady. Pište klidně i kraviny a úplný blbosti to je jedno! Hlavně, že ho vyhoupnem nahoru. On si to zaslouží *3* *1* *4*
  • Re: hrůza

No jo jenže to půjde těžko . . Wenty je totiž třetí! *16* *10* *9*
  • Re: hm

už se tak stalo . . . *16* *16* *10*
  • Re: Re: ŮžasneJ!!!

Co asi ne??? :( te NeChápU! :( *9*
  • hm

za chvilku dám vyšplouchne i 2.místo hilary duff *9*
  • hrůza

a myslíš,že ho dostanem na 1.příčku??.... *13* to etda newim,ale musíme ho tam zpátky dostat
  • Re: =)

jo já mám hlavní úvod z útěku z vězení:) *14*
  • wentííík

Jo musíme ho dostat na vítěznou jedničku *1* *1* je fakt užasnej *15* *14*
  • Re: ŮžasneJ!!!

ne asi *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit