-
:-)
ahojky.went je fakt super,je to výbornej herec a je to fakt kusss!! *1* *15* -
Re: Re: muj
HMM zajímavý, ze jsem ho nikdy nemilovala,,,,samozrejme ze se mi libil, ale uz proste ne..nerika ze není hezkej je takovej roztomilej..ale uz proste me neba... *9* -
Re: Re: PB vs WM
On na ten svůj věk vůbec nevypadá...já mu hádala něco kolem 25 a ono ejhle, bude mu 36 *3* -
Re: PB vs WM
No,můžu jen říct,že Went je prostě gentleman...chvilku jsem si sním psala (mail), je to miláček...Už aby byl zas PB!!!! nemůžu se ho dočkat...
řekly by jste mu 36let? já teda ne... -
Re: Re: Re: muj
no to asi každej....... *14* *14* *14* M *14* I *14* L *14* U *14* J *14* U *14* -
.........
nemáte nějaké new fota???já když hledám po blocích,tk tam jsou ty samé(divný ne *1* )......tk kdyžtak písněte...bo spíš pošlete...497-211-667děkuju *4* -
Re: Re: muj
no to asi jo *3* *14* -
Re: muj
A kdo by ho taky nemiloval *3* Jemu se nedá odolat *3* -
muj
muj wentíček ja ho miluju!!!! *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: fuj
no tak aspon vime jakej mas pojem o veku *9* kdyz si myslis ze potterovi je 29 *1* *1* *1* ono je mu totiz este 19 vis *9* sekla ses jenom o deset let ale nevadí.......si spis ted myslim ze ty nepotrebujes chlapy nebo kluky ale naky maly haranty aby vyhovovali tve vekove kategorii...ale fagt nevadííí *3* *1* -
Myslim
Já myslim že když nenatáčej tak Went je s kámošema a tak jinak psali že kvůli Prison breaku vztávili v 6 hod.!!! -
Re: went a prace
no tak dyz toci treba jeden film za kterej dostanou ctyry miliony tak je taky hned neutrati neeee????? *7* *7* *7* *3* vis jak dlouho ti musi vydrzet ctyry miliony??? *1* *1* *1* *1* *1* wow....:)ted si tak rikam ze se docela maj... *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: fuj
To máš úplně jedno, kolik jim je...starší chlapi jsou mnohem lepší *3* -
Re: LoWe
To už snad ani není normální. *13* *13* *13* -
Re: Re: fuj
Tomu je něco kolem 29. To bych si moc nepomohla. -
Re: časopis
Nedělá nic, odpočívá a nabírá síly na natáčení nové řady PB:-))) -
Re: plakát
blazen néé to máš tolik oblíbenců? -
Re: fuj
tak se zamiluj do "Harryho Pottera!" ten neni zas tak strý *1* *1* *1* *1* *4* *4* *1* -
went a prace
No taky by mě zajímalo, co ty světový hvězdy dělaj, když nenatáčej. Odkud berou prachy? Neříkejte mi, že jdou po ulici a faninky mu dávají peníze *1* *1* -
časopis
Zajímalo by mě, co teď asi went dělá. Pracuje vůbec? Nic o tom nikde nepíšou. A když něco, tak ten časopis stojí 79kč. Já si vždy zalezu do nějakého obchoďáku mezi časopisi a čtu novinky. *1* *14*