Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: fuj

mila zlata ......taky si ty chytrosti moc nepobrala ze?????za prve je fajn ze o mne hned rikas ze sem hloupa...... *15* nevadí .......za druhe si to nejspis asi nepochopila.....je jasny ze nemyslim HARRYHO jako HARRYHO vek ve filmu ale v normalnim zivote ....taky sme se tu celou obu bavily o hercich a ne o postavach ze???? nebo ne???*13* takze tvoje chytrosti typu ,,kdyz je tady nekdo hloupej ,,nebo ,,ja sem zla vrrrrr,, mne fagt neberou *13* mozna sme se fagt jenom nepochopily nerikala sem ti to nijak zle ale rikat hned ze sem hloupa???ee...to se nedela,,.... *13* *9*
  • ŮžasneJ!!!

Wentworth Miller,,,je klásnej,milej,sexy chlapík,ale my ho známa jen jako Michaela Scofielda,ale newíme jaký opravdu je Wentworth :(,,ale presto MILUJU PrISon BrEAk!!a HlaVní HeRDinY!! :o* :) *4*
  • Re: Antifanoušci

Souhlasím s tím, že na diskuzi by se neměly používat sprostá slova. Ovšem svůj názor má právo vyjádřit každý - Ano, i ten, komu Wentík nepříjde božský.

Takže nemoralizuj, a strč si ty svý rady tam, kam slunce nesvítí.
  • =)

ahojky lidičky..prosím Vás, nemáte někdo tu úvodní znělku z nej seriálu Útěk... ? *4* jetli ano,pošlete mi ji prosím na mail..budu moc vděčná...děkuju mocínky...Dadule *3*
  • Re: Re: Re: Re: fuj

Nerada jsem zlá... ALe když je někdo hloupý, musím být. V posledním dílu je jasně napsáno (konkrétně strana 281), že Lily a James zemřeli v roce 1981, Harrymu byl právě rok. Což znamená, že mu letos bude 29 let ;-)
    Takže se narodil 1980...
    To víš, když je někdo moc chytrý jako ty, terezko, nekončí dobře...
    *13*
  • Re: Re: wentworthek

TJ...já kolikrát píšu o plakát......a nic,a nic... *16*
  • HRŮZA

to je úplně strašný...!!!!!CHOĎTE SEM LIDI!!!!!
  • Re: sakra

no,já jsem přišla a úplně,,Cože?''no,jako a ono se to určuje kdo,kdy a jak často sem chodí jj?to sjem etda nevěděla...,ale máš pravdu!!!!!!!!jako...sere mne to *16*
  • sakra

hele Went je na druhym místě to se mi nelíbí musíme sem chodit častěji a udělat něco aby byl zase první on si to zaslouží!! *1*
  • Re: wentworthek

jo to by bylo super,ale měl by to udělat nikdo kdo to umí!!!! a taky by mohl někdo na psat aby dali do nijakýho časáku zase něco o útěku!!!!! *1*
  • wentworthek

hej lidičky...měli by jsme něco udělat,třeba kdo čte BRAVO tk tam PŘEDTÍM BYLO něco s Britneyy jao všechny fanoušky jí psali a oni to pk předali..co kdyby jsme taky napsaly aby navštívil čr??:D:D:Ddilina mno *9*
  • Re: Re: LoWe

ale je *14*
  • :)

Nádherný,krásny,užasný chlapík uplně o miluju:-* *14* *14*
  • :o)

On je tak roztomilej,sladkej,uzasnej no je proste k sezrani moje nejvetsi laska *14* *4*
  • :-)

jj michael je krásnej je ulně boží i jeho seriálovej bráška:-) *14* *14* *14*
  • Re: Už wim!

ahojky, prosím tě mohla bys mi poslat na mailovku znělku z toho seriálu?moc díky, moje mailovka je:kolarovadiana@seznam.cz
    moc díky,měj se hezky.ahojky *3*
  • Re: znělka

ahojky, prosím tě mohla bys mi poslat na mailovku znělku z toho seriálu?moc díky, moje mailovka je:kolarovadiana@seznam.cz
    moc díky,měj se hezky.ahojky *4*
  • Dobrý

A to jestě nevís, že doktorce uříznou hlavu :(
  • vyhraj 200Kč

http://ecelebrita.unas.cz/index.php ?r=pppajisek - jukněte se semka můžete se tam i přihlásit a vyhrat 200 Kč !!! *4*
  • Re: :-)

Přesně tak *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit