-
2
Vubec mi nejde stáhnout druhá řada, nevíte někdo čím to je? Please help *4* *4* *1* -
Re: Wentworth Miller
ahoji ten podpis mám pošleš mi rposimtě emailem ten plakát at vím jestli ho mám nebo ne díkes papík -
Omil
Tenhle kluk nikdy nechrál v Seabiscuitovi tak ať to někdo spraví ju.Dikes -
Už wim!
jestli někdo chce tu písničku když sou titulky tak si najede na google a dá to 1 nahoře pak na tý stránce je vlevo ve sloupci napsané videa a pak vám naskočí tabulka a tam dáte znělka a pak už budete vědět!
jestli to nikomu nepůjde tak mi napište e-mail a já vám to pošlu! -
Wentworth Miller - já ho chci!!!
ahoj já jsem Deniska nikdo mě nechce chceš mě??? -
Dobrý
Ted jak začla ta 2.řada tak to vypadá fakt dost hustě a líbí se mi že dali no když to začíná tak je to jiný a je mi líto Veroniky!!! -
Re: Re: Re: PB vs WM
božeee.....to je jenom moje věc co napíšu tyčupko jedna... *13* -
Re: Re: PB vs WM
boze ty ses hloupa...prave o tom asi mluvila..a samozrejme dilina se zase ozve.. *9* -
Forum
achojik.... jestli chcete, muzete jit na forum o Wentovi na: www.forum.lide.cz .... podle me je to tam lepsi....:-) *1* -
Re: PB vs WM
máš pravdu,ale jak můžeš vědět,že takový není,??ty už jsi s ním poseděla????já ne,nemohu říci,ale mohu doufat:-) -
Re: Re: Re: PB vs WM
Všichni herci jsou skvělí a všem ty role zkrátka padnou jako ušitý na tělo :--)) no právě, seriál plný chlapů a jakých, panečku :--)) -
Re: Re: PB vs WM
jo T-Bag není sice takový miláček a ten hodŇous ale hraje mega roli, celkově se mi zdá, že všem obsazeným hercům ty role vyhovují ale kdo ví *3* , hlavně že se máme my holky konečně na co dívat (seriál plný chlapů, co víc si přát *14* ) -
Re: PB vs WM
Pravda pravdoucí, herec se nedá posuzovat podle role, kterou ztvárňuje. Ale nic to nemění na faktu, že role Mika mu sedne jako ušitá na tělo, stejně jako Robertu Knepperovi role T-Baga(jeho herecký výkon je rovněž famózní) *3* *3* *3* -
PB vs WM
Lidi, já nvím jak vy, ale přečetla jsem si 3 stránky a z toho co tu píšete je mi fakt špatně. Ten názor, že FANklub je pro ty,kteří té či oné osobě fandí je jasný.
SERIÁL PB je doopravdy velice skvěle zpracovaný a obsazení rolí taky vyhovuje. Hl. postava "Majkla" se zdařila ve ztvárnění prostřednictvím W.Millera a jsem taky ráda, že je tu konečně seriál,který dokáže takhle zfanatizovat kupu slečen,holek,mladých žen,možná i paní. W.M. je vynikající herec ale jako osobnost posuzovat někoho, koho znám jen z TV a hraje tam roli,kterou má napsanou v nějakém scénaři,tak to se nedá.Až si s ním někdo posedí párkrát u kávy nebo podobně,tak ať tu pak napíše jaký je a tak podobně.Mějte se moc krásně a obdivujte dále Wenta *4* -
Re: greg
Někde jsem četla a dokonce mi to tak i příde že je má zelenomodré!!!!!No prostě nádherné!!!!!!!!! *15* *1* -
Re: Re: Tyhle Diskuze
jo dke??.Dhele kolik je vlastě Wentovi,prý někde pslai,že mu je 40!!!!!ale wím ,že mu je 35,tk kolik? -
Re: Re: Scofield:-)
Me too, nádhernej klučina s podmanivým pohledem a sexy hlasem *3* -
Re: greg
wentisek ma podle mne oci takovy kovovy zelenomodry takovou zvlastni krasnou barvu .... *3* a tu zelenou tu ma na jednom plakatu a to sem zjistila ze aby ten clovek vypadal na tom fotu lip tak mu dycky udelaj zelenou barvu tak to ma treba ten langmajer na plakatu z toho new filmu a vojta kotek to ma taky tak u toho novyho filmu *4* -
greg
prosím poradte mi já se furt dohaduju s kamaradkou jaké má miller oči na všech je má zelené ale mě se zdá že v prison breaku jako utek z vezení je má modre i na nekterych je mám modre pls napište jaké si myslíte že ma oči.díky *4* -
pls
prosím poradte