Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Dnes na Nově

vždyt to je v češtině
  • Wentík je klásnej

Wentík je tak klásnej...je to nejhezčí chlap na světě!!! *1* Upa ho zbožňuju¨..a útěk z vězení miluju taky... *1* *4*
  • plakát

Mám 2 plakáty Wentwortha,a jeden/těk z vězění. *4* pište mi na e-mail!! *4* hledám plakáty:sarah michelle gellar,freddie prinze jr.,vanessa hudgens,ashley tisdale,zac efron,scooby doo,johnny depp,karlík a továrna na čokoládu,Willy Wonka,keira knightley,orlando bloom,avril lavigne,britney spears,hillary duff,toki hotel,bill kaulitz,tom kaulitz *4* *4*
  • Pooomooc

nemáte někdo jeho icq,e-mail..nebo tk ěncoooo????????.............sice mm adresu,ale eiwm jak to psoalt atd....nemůžete mi pomoc??pokud ano napiště na e-mail nbeo na icq497-211-667...děkuju :o)
  • LoWe

On.....On jE moje největší láska života!!!!!!!!!!!!!kdbych ho mohla potkat,setkat se s ním v tváří v tvář,udělala byc pro to vše.......kromě své rodiny:-(on je nejkrásnější,nejlepší,nejinte ligentnější,nejsqelejší,nejsup rovější,nejsexy chlap na světě!!!!!!!!prostě ho MILUJU ještě víc než PB *14* *14*
  • Forum

Kdybyste si chtěli o Wentovi pokecat i jinde než tady, tak existuje české fórum o něm..určitě přijďte... http://went-miller.gettalk.net/inde x.htm *1*
  • Re: P fotky

ak myslis tie fotky s lukom,tak to bolo davnejsie,to nie su aktualne fotky,vela sa tu o tom hovorilo,ale o nc neslo,aj sam went poprel ze by s nim nieco mal,a povedal aj to ze neni gay len nenasiel este tu pravu.
  • Re: P fotky

I kdyby byl, je to jeho věc, nezmění to nic na tom, že je to výborný herec se vším všudy:-))
  • P fotky

Co říkáte těm novým fotkám jak nafotil s klukem..ste si fakt jisti že neni gay?Mno nevim nevim
  • Re: Re: Re: Re: Jupííí!

to je dobře že to neebyla ruka Wenta,ale stejně to bylo hnusný jak ta ruka vedle něj ležela!!!
  • Re: Re: Re: Jupííí!

no co hlavně že to nebyla ruka wenta ne?
  • Re: Re: Jupííí!

to teda jo ta ruka to bylo fakt doost hustý!!!! *16*
  • Re: Jupííí!

teda ja vam reknu ty dva vcerejsi dily ...to bylo maso *1* *1* *1* a ta ruka .....brrrrrrrrrr *1* *9* *9* *9* *9*
  • Jupííí!

Dneska budou dávat rovnou dva závěrečné díly 1řady tak se nezapoměn te koukat!! *1* *3*
  • Re: jojojo

Na jejím místě ve chvíli, kdy se spolu líbají:-))) Když přijde o hlavu, tak bych na jejím místě rozhodně být nechtěla *1* *1* *1*
  • jojojo

Joj, je dobrej dobrej dobrej...ale nekdo pise, ze by chtel byt na miste Sary..ale ja radeji ne...ve treti serii prijde o hlavu...buuuuu
  • Re: Wentworth

Tak pro mě teda starej není, co to je 11 let rozdílu:-))
  • Re: ct

To je pravda, 21. díl první řady je úplně nejlepší:-)
  • ct

a navic...nemuzu se dockat ctvrtka.....dva dily! a slysela sem od kamosu ze ten 21. je prej nejnapinavejsi z prvni serie....takze.......asi to nevydrzim:-D.....ne..tyhle fora sou good....muzu tu rict ze ho miluju a nikdomi nerika ze sem magor...a jeste si pokecam! *1*
  • WWWWEEENT

ahoy...uplne ve vsem s vami souhlasim.....a PB je supa serialek...a on jeste hezci.......milujuuu ho:-) ale pisu, ptz jestli chcete nekdo jeho tapetku n a plochu nebo ADRESU ( par lidi si uz o podpis napsalo a prisel) mrknete na muj nedodelanej! blog: www.missheel.estranky.cz adresa je v zivotopisech a tapetka ve fotoalbu:-) je upaaaaa uzasnej...a sexy......aaaa *14* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit