Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wentworth

Má jen jedinou chybu-je na nás moc starej.jinak je moooooooooc hezkej,krásnej a sexy!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Amanda zasahuje- Na netu foto jeho holky !!

ale tak zase v jednom rozhovoru se zminil, ze na skole az nassel hluboky pratelstvi..no a jestli ty holce bylo 35..tak to mohla bejt kamoska...no né,??? furt je to asi 100 000 holek proti jedny:-) takze,...nam ho neprebere *1*
  • Re: Re: Re: oči

Máte ravdu je nádherný...Hey ale někde má na ftce modré a někde zase zelené...tak nevim ted jaké má,ale má modré,ale nevím proč ty jeho nádherné oči přebarvují *8*
  • Re: Re: oči

A když k tomu připočteš jeho naprosto okouzlující hlas...je tak nádhernej, až mi z něho oči přecházejí, hned bych si dala říct *3* *3* *3*
  • Re: oči

jj nejen oci..... vsechno.ale je pravda ze na oci a na jeho nadhernej usmev nic a nikdo na celym svete nema.Went je proste nej chlap pod sluncem co pod sluncem ve vesmiru on je proste nadhernej moje nejvetsi laska *14*
  • Re: oči

to máš pravdu prostě jeho oči jsou nádhernéé!!! *14* *1* *4* *15*
  • oči

Když se na obrázku podívám do jeho nádherných modrých očí,mám pocit,jako by všechno kolem mě stálo a on,jako by obživl!!Je to neuvěřitelné,přála bych to každé z Vás(každé z faninek)!!! *14*
  • Re: Went nej muz na svete

Já ho taky tipovala na 25, on má takový klukovský kukuč:-)
  • Mám ho moc rára

Went je jako má spřízněná duše když ho vidím v televizi, tak j to paráda strašně se mi líbí když se někomu dívá do očí *1*
  • Went nej muz na svete

je lidi sem beruska 13 nak sem se premackla tak jen aby ste to vedeli jinak on je jak buh nadhernej nikdy se na nej nemuzu vynadivat a v filmu lidska skvrna je nadhernej fakt moc krasnej *14* *14*
  • Went nej muz na svete

ON je tak moc sexy , uzasnej Went a hlavne krasnej proste chlap presne podle mych prestav a na ten svuj vek vubec nevypada.Kdyz sem ho jeste neznala tak bych ho klidne tipla na 25
  • 1000 :)

este jeden prispevek a wentisek ma 1000 diskuzi *3* no sikovnej *3* *1* *1* *1* *15* *1* *1* *1*
  • Wentík

Ahojte, všem kdo se Went líbí pro něj pls hlásněte na http://divciidolove.blog.cz/0802/so nh-3-kolo. Díky páááááá *14* *14* *14*
  • Re: miluju ho!!

Když byl na návštěvě v Korei, tak by mohl zavíta i do ČR, ne:-))
  • miluju ho!!

Wentworthe jsi važně nadherne..ale beru te takového jaky jsi a samozdrejve se mi libis i jako herec..jsi asi urcite ten nej chlap jakeho jsem kdy vydela!!*14* mas nadherny hlas a pravou image:preju ti hodne uspechu do zivota a hlavne nakou tu partnerku!!!strasne moc bych si prala te spatrit nebo mluvyt!!myslim ze mnoho lidi z čr by uvitalo tvoji okouzlujici navstevu!*14* P.S tve jmeno mam vyryto vsude na stole,na skrini,v sesitech a dokonce i na ruce ale tam kde zustane na vzdy je v mem srdci!! *4*
  • Re: Re: ..

A kdo by nechtěl být na jejím míistě, že?? Já být na jejím místě, tak ze sebe nevydám ani hlásku:-))
  • Re: ..

jej to ja bych chtela taky..... a jaaaaaaaak.... *1* skoda no ze sme z takovy ,,prdele,,a nemuzem se snim ani potkat... nebo ho aspon videt nazivo nebo tak *9* *1* (tu ,,prdel neberte doslova vazne *1* *3* )
  • ..

hej on je naprosto úúúúúžasnej a chtěla bych bejt na místě té Sáry *14* *14*
  • Re: je nej

Naprosto s tebou souhlasím *3* *3* *3* On je THE BEST OF ALL *3* *3* *3*
  • Re: Dnes na Nově

Já na PB koukám na Nově vlastně jenom kvůli němu:-) Škoda jen, že to nedávají s titulkami:-(((

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit