-
Re: Scofield:-)
jo, to já taky *3* -
Scofield:-)
ahoj,Went je vážně nejkrásnější kluk jakého jsem kdy viděla. Stačí ten jeho sexy pohled a jsem z něj div ne hotová:-)) *14* -
Re: Wentworth Miller
tk si ho vytiskni ne? *4* -
Re: Re: fuj
Souhlasím s tebou..Nezáleží na věku, Wentworth je úžasnej, ale to třeba taky William Petersen- představitel Grissoma a je ve věku mýho dědy a taky mi to nevadí :) -
Wentworth Miller
A nebo za ten plakat by stacil jen plakat Sarah Michelle Gellar... *3* *3* tak napiste kdo ma zajem na email diky.. -
Wentworth Miller
Ahoj mám plakát Wentworth Miller a kdo bych chtěl tak vyměním za fotku s podpisem Sarah Michelle Gellar kdo chce at napise na email a poslu i fotku plakatu kdyby ho uz mel...diky *3* *4* zatím pa -
osobnosti.cz
Lidi,asi sjme blbá.....,ale já vůbec newim jak se tu mám zaregistrovat,já se zaregistrovala,ale když se hcci přidat do fanclubu ,tk mi to nejde,mohu se přihlsáit jen když se chci juknout na konto....je to divný...pomůžete mi??děkuju *4* -
Re: Wntworth je na kluky?
není... -
Re: Re: Miláček
to máš pravdu!!! -
Re: Re: 28 cm!
jo kdo? *8* -
Re: Re: Pooomooc
no...icq sice ne,ale adresu jo *15* -
Wntworth je na kluky?
Čauky,nemámv úmyslu pouštět nějaké ty drby ale üž od více lidí jsem slyšela že Wentworth je jaksi zaměřenej na jiné pohlaví než by si většina z nás přála...nevíte co je na tom pravdy? *3* -
Wentíík
Wentík je upe krásnej upe ho žeru!♥ a ty ctvrteční poslední dva díly to bylo něco...prostě nejlepší už se těším na druhou serii.Kdyby jste někdo měli něco o Wentimu z časopisu rada to koupim piste na mailíík becky818@seznam.cz *14* -
Re: fuj
Já už mezi náctileté nepatřím a líbí se mi taky. On na těch svých 35 let vůbec nevypadá a hlavně má pro mě dost důležitou věc a tou je jeho charisma. -
Re: fuj
no a co???? *7* nezalezi na veku kdyz je clovek krasnej ,nekomu se muze treba libit chlap co je mu 60 a co....dyz je nekdo hezkej tak proc ne ne??????a wentisek stejne nevypada na tolik kolik mu je vypadaaa o hooodne let mladsi ....dyby se mneli vsem libit herci nebo herecky v jejich veku tak by to bylo na pytel..... *9* *13* -
fuj
Nevím, příjde mi nechutný, že tolik obdivovaný idol všech náctiletých je ve věku jejich otců.... -
Re: Pooomooc
Bohužel nemám:-(((a myslím, že to nemá ani v plánu někde zveřejňovat:-((( -
Re: Čauu
Miami -
Re: Hmm
ty máš tak co říkat kravko..jestli seš v pořádku a máš dobře poskládaný kolečka v hlavě(což ty určitě nemáš) tak bys nebyla taková pič.. a vě+děla že wentík je nejhezčí chlap na světě.a navíc nevim proč by sem lezl.. -
Re: Děti............
di do prdele...vžyt went je nejhezčí chlap na světě..mu se nikdo nevyrovná...