Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Amanda zasahuje- Na netu foto jeho holky !!

No, tohle se už někde řešilo....osobně si myslím, že to nění jeho přítelkyně...třeba si s ní jen jednou vyšel (ještě jsem neviděla fotky, kde by byli spolu a měli na sobě jiné oblečení než tohle...a předpokládám že asi ani jeden nechodí v tom samém pořád)...a je prý na brunetky *14* *1*
  • Re: Re: Amanda zasahuje- Na netu foto jeho holky !!

nechapu proc si takovy krasny chlapi vzdycky vyberou blondynu, ktera jeste neni nijaka zvlast pekna a asi ani ne moc chytra....ale asi je s ni spokojenej tak mu do toho nemuzu mluvit *1*
  • Názor..

Budu ráda, když se vyjádříte ktomuto článku: http://went-miller.blog.cz/0802/wen ty-kouri#komentare
  • Re: Amanda zasahuje- Na netu foto jeho holky !!

To nééééééééééééééééé é *9* *9* *9* Ona nic moc, ale on je vážně kus *4*
  • Prison break

Čirou náhodou, neviděli jste náhodou 9. díl 3. řady??? Já zkončila u 8. a docela dost to tam vypadá bledě... *5*
  • Amanda zasahuje- Na netu foto jeho holky !!

Když jsem chtěla si hezky z radosti podívat na Wentíkovo fotky na netu,copak nevidím!! On má Děvče!!Málem mi puklo srdce *1* né to zas né Ale přišla mi jako tuctová blondýnka...a je jí 35 !! Takže letí na starší chjoo *15* Mno co se dá dělat že tak nejsem mrcha a přeji mu to (Ta holka dostane *1* ) Ať je tedy štastný,což bude pro něj velice důležité.Chcete se pokochat a vidět tu, která nám suveréně přebrala naší lásku ?? Mrkněte tedy na http://superslavneosobnosti.blog.cz/0801/wentworth-miller-s-pritelkyni
    Nevím,jestli to je fotomontáž,ale tady jde vidět,že má mozek,a jeho děvče není zrovna výstavní krasavice,ale třeba mu může nabídnout něco jiného *3* *14*
  • vubec

není gay vy vypatlanci *13*
  • Re: Re: Odpověd jestli je gay

přesně tak,35 mi k němu vůbec nesedí!A je to blíženec! *IN LOVE* :D
  • Re: Odpověd jestli je gay

Ten film jsem bohužel neviděla. V jednom rozhovoru, co dával Dominic, tak říká, že Went postavou Scofielda žije i mimo plac. Škoda jen, že musí bydlet taaaaaak daleko, ale lidi, vždyť on na ten svůj věk vůbec nevypadá..já bych mu hádala klidně o 10 let méně. *3* *3* *3*
  • Re: Odpověd jestli je gay

V lidský skvrně je upe megovej! *14* *14*
  • Odpověd jestli je gay

POdle psychologů je to poměrně stydlivý člověk,který není typickým případem že mu stoupne sláva do hlavy.Také pokud někdo z vás viděl Lidskou skvrnu ( HUman Stain). Scény kdy líbá tu jeho partnerku by byly pro gaye traumatické,takže je velice nízká pravděpodobnost že by byl gay.....Hurray !! We Call Hurray !! *14* *1*
  • Tyhle Diskuze

Went je naprosto skvěloučkej chlap !! Ale fakt když jsem četla tyhle diskuze,tak některé jsou o ničem....ale některé jsou velice Zajímavé,děvčata *15* !! Mám také odkaz, kde je fotomontáž,jak je Wentík nahý *15* !! Chudáák...Cože 28 ??? Fííííííha *1* *14*
  • antifanoušci? :D

no to mě podržte,to existujou nějací antifanoušci Wenta?? *1* ach jo,kde jsem se to narodila?...wentworth je fajn ;-) taky by mě vůůbec neštvalo se narodit trochu dřív,no :D
  • Re: Miláček

Scenáristé stávkujou a není jasně, zda se další díly budou točit, ale každopádně máš pravdu, že kdyby přijel Went do ČR, tak neváhám ani vteřinu a musel abych ho vidět on my own eyes a nejen vidět, ale i slyšet, protože jeho hlas je naprosto božskej *14* *14* *14*
  • Miláček

No takového chlapa ani není možné potkat ve skutečnosti-ale jestli nekdy dorazí do CZ,tak balím kufry a malou a tradáááá-je jenom můj.Už jsem viděla všechny díli až do Třetí serie 8díl a zbytek nemůžu sehnat-prej to není ani dotočené(stávka režiséru),tak kdyby někdo měl další-dejte vědet-MILUJU TE WENTWORTHE *14* *14* *4* *14*
  • Re: 28 cm!

a kdopak ti to rekl? *1*
  • 28 cm!

Ale víte co?
    Went má prej 28cm ptáka!!!
    Věřily byste tomu holky?! 28 cm! TO je už něco. *14* *14* *14*
  • Re: ............jde to mimo me chapani............

Souhlasím s Tebou !!
  • .....

hele proč je třeba zac efron na druhým místě a hilary na třetím? *4* jak se to pozná?? *7* kdyžtak mi napište na ajsko *4* 310283387 díky pp
  • ............jde to mimo me chapani............

hele jako nevim jo ale trosku sem nepochopila proc to furt resite....taky se mi sice nelibi co o nem rikaj ale tim ze jim budete nadavat, rikat jim at jdou pryc a tak podobne tak tim si moc nepomuzete.......akorat jim date prilezitost si jeste trochu rejpnout........je to proste bavi....tak je nechte at se vyradej a nereste furt tyhle kraviny.......posledni dobou uz tu neni co cist....porad jen aby sem nekdo nelez a aby byl radsi ticho nebo vyroky typu ze to nekdo nekomu strka nekam.....necekam ze se to nekomu bude chtit cist a necekam ze me pochavalite....urcite si do me taky nekdo rejpne......proc ne kdyz ho to bavi..........ale lip byste udelali kdybyste to neresili a chodili sem proto ze se vam libi a nemusite psat jak moc ho zboznujete ale alespon neco co se da ČIST.. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit