-
Dnes na Nově
Dnes v pořadí 20. díl, tak na to nezapomente. Já už to sice viděla ale moc ráda se na to podívám, a to kvůli Wentíkovi *14* (Btw. ve 22:15) -
je nej
je to nejúžasnější muž jakého jsem kdy viděla-nikdo mu nesahá ani po kolena.je prostě nej!!!!!! *14* *14* -
Re: Re: dabing
Přesně tak, on má hrozně zajímavý a sexy hlas. *3* *3* *3* -
Re: dabing
ale on ma jinak hlas sam kraasssnejjj skoda ze se to dabuje *4* *3* *9* *15* mohli by to davat s titulkama *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* -
Saša Rašilov...a nejradši bych mu za to liskla *10* -
jen se mrknete
http://virtualni--bradavice.blog.cz / kouknete.......nic za to nedate..... -
Re: Re: Re: Re: Odpověd jestli je gay
Přesně *3* *3* *3* on má takový klukovský kukuč *3* *3* *3* -
Saša Rašilov, ale originálu se nikdo nevyrovná *3* -
Re: Re: Re: Amanda zasahuje- Na netu foto jeho holky !!
Tedy gay, pardon -
Re: Re: Amanda zasahuje- Na netu foto jeho holky !!
No, já nevím....možná že by bylo i lepší aby byl gya, aspoň by ho nemělá žádná holka:-) *1* -
Saša Rašilov -
dabing
nevíte kdo Wentwortha dabuje?...na Nově *7* -
Re: Re: Re: Odpověd jestli je gay
na 35 rozhodně nevypadá,mě připadne tak na 25 :))))) -
Re: Amanda zasahuje- Na netu foto jeho holky !!
to moc řešíte,tak má třeba přítelkyni no :) přejmem mu to :)) a navíc,furt lepší,než kdyby byl Gay,ne?! :)) -
Re: Prison break
Já ho viděla :) sice ne celej,ale polovinu jo :))) Oni ho zavřou do takovýho skleníku, když jim neřekne,proč s kým a tak chtěl utéct :)) Bude se tam docela drsně škvařit,ale pak promluví... a dál jsem to neviděla,akorát četla na netu *3* -
Re: Tyhle Diskuze
a kde jsi prosím tě našla ten odkaz, no určitě na netu,ale kde přesně -
Re: ROMEO AND JULIET
Áno, já mám docela fotku, tak jestli jí budeš chtít vidět tak napiš na www.went-miller.blog.cz ;) -
ROMEO AND JULIET
jej holciny ja nemam naprostyho tusaka kam sem to psala,ale nekde sem nasla ze went hral v romeo and juliet a vubec vo tom newííím....nakyho parise.....newite o tom neco????? *4* *7* *4* *3* *4* *7* -
Re: Amanda zasahuje- Na netu foto jeho holky !!
Já myslim, že je to jeho kámoška i jsem to někde četla. *1* A je na brunetky... *1* (Tak to mám šanci *1* *14* ) -
Re: Re: Amanda zasahuje- Na netu foto jeho holky !!
Kdyby to byla jeho přítelkyně, tak se k ní bude mít. Je to určo jenom jeho známá. Ale každopádně se má, taky bych chtěla být alespoň jeho kámoška *3* *3* *3*