Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kur*a!!

Hej ale lidi to fakt není nomrální......aby byl Wentworth třetí!!!! Co jsme to za fanoušky? .... Nebo spíš co je tohle za stránku že Wentworth pořád jen klesá DPC!! *16*
  • Re: hm

Je to fatt ještě včera jsme měli 90 a dneska 89 !Musíme zabrat nevím proč ale zdá se mi že Went klesá ale ostatní stoupají to neni možnýýýýýý! *13*
  • :-(

Teda ale už mě to fakt štve, on má každej den míň! *13* *16* Jako musíme to tu rozject, ale mě nic nenapadá. *9* =(
  • hm

co já wím ,jakou diskusi,ale musíme pohnout.....newím jak se to počítá,ale máme 89....a včera jsme měli 90..??jak to??nechápu to,ale musíme dělat holčí..určo mi pomůžete?!doufám,že ano....
  • PB

Divim se, že neni třeba (sara) nebo (Link) na druhym místě? Byly jste u nich nekdo na foru? Je tam celkem dost lidi. *7* *7* *7* *3*
  • Ale co?

Ale tak jaká diskuse že??? Ono je toho spoustu že mě nic nenapadá =D =D Třeba jak si myslíte že bude pkračovat 4. série?? Jak se vše zamíchá...?
  • Re: Re: Nápad...

Super nápad,tak dotoho!!!!!! *1* *3*
  • Re: Nápad...

Super nápad , Wenty si to opravdu zaslouží je fáákt skvělej! *14* *1*
  • Re: Nápad...

No taky si myslim, jako Went si zaslouží být aspoň druhej (teda podle mě první, ale tak aspoň ten druhej! =o)
  • Nápad...

Měli by jsme tu rozjet nějakou velkóóóu diskusi aby se ták hodně probírala až by ho to vyšlehlo hodně nahoru ;)
  • Re: 2.místo

Musíme fáákt začít makat jinak ho tam nedostanem!Musíme sem hodit co nejvíc to půjde! *4* *3* *1*
  • hm

jo tk všeci...hilary má už nějak 95.....a went 90....tk co????to je rhozný..ale opravdu...
  • Re: Fórum

jansý..ale až nám pomůžeš získat 2.místo
  • 2.místo

jj musíme máknout aby byl alespoň na 2. místě!!!!!
  • Fórum

Nechci abyste to brali jako reklamu....ale už měsíc a něco je založené Fórum Wentwortha Millera a bohužel nás tam moc nechodí :( Tak jsem Vás chtěla poprosit jestli byste nezašli, nezaregistrovali a nediskutovali s námi. Je tam spousta zajímavých témat. Všechny Vás rády přivítáme :) http://went-miller.gettalk.net/inde x.htm
  • Wentworth..

to sand nejni možný....fakt musíme něco dělat......stačilo by to 2.místo.....ptž Heath ten si to zaslouří....sice podle mého názoru víc Wentworth ale newadí....Hilary je fakt trapná..:(
  • Miler ne v Seabiscuitovi

Wentworth Miller v Seabiscuitovi nikdy nehrál tak ať to někdo spraví.
  • wenty je cool

Musim se přidat. Wenty je fakt úža. Ale ten seriál není o nic moc horší.
    Kdyby tam ale nebyl wentík.... *3*
  • Re: ..........

Ahojte děcka,ten Wentík je tak krásný že já jsem do něj blázen,nedá se říct že jsem do něj zamilovaná,ale úplně ho žeru,chtěla bych ho někdy potkat,alespon na chviličku,však když tu má takový funclub tak by za námi mohl přijet ne?takové věrné fanoušky nikde nenajde....
  • ..........

hele a proč se předtim odečítaly ty body a zase přičítaly protože jeslti se to děje jenom u wenta tak je to dost nespravedliví!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit