Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: uvidime?

no to máš pravdu až na to ,že byla z Československa..no co už..ten komunismus.D
  • uvidime?

Když se v tomhle díle zmínila Nika, že je z Prahy a její rodiče tam na ni čekaj, říkám si, že nejsme zas tak zapadlej stát. Možná, že se o nás trochu tam v Americe zmínili. A to je dobrý ne? Pořád máme malinkou šanci, že nás někdo navštíví, nebo někoho uvidíme. I když je to jedna ku miliardě. *9* *1* *3*
  • jo!!

jo holky a ve šťastný 13je taky plakát Wenta_ouh božííí!!ne,že bych si kupovala třináctku pořád,úplně trapnej časák,ale jen kvůli němuuu!!!ouh...klásnej..jo a holky pořád nejsme druzí!§tk co??
  • Re: bravo girl

Tyjo..ale ten Speciál by do Brava mohli dát když už sem si s tim dala takovou práci to vymyslet =D
  • Re: Re: Re: Re: workoholik

Jj, je. Ale teď se chce věnovat práci. x) A šanci mám jááá! *1* *1*
  • prvni misto

Holky tak co bude s tím posouváním Wentíka na první místo???
  • Re: Re: Re: Re: Re: bravo girl

No přesně, taky si myslim, že o těhlech věcech nemluví...! x)
  • Re: Wentík

Z Havířova...to je hned vedle *5*
  • Cože?

Bravo girl??? musím kupit *14* ale nevím jak ležím doma a jsem nemocná *10* *9* *9* ...
  • Re: Re: Re: Re: bravo girl

Pochybuju, že on by o takovýhle věcech mluvil. Went mi přijde takovej stydlivej a tajemnej *3*
  • Re: Re: Re: workoholik

Takže je volnej??? Super, mám ještě šanci:-)))
  • Wentík

Holky moje je tu některá z vás z Ostravy-Poruby?
  • Re: pb

Jasný, to bude úplnej mazec, se strašně těšiiim! *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: bravo girl

Jj, četla! *14* Ale nevim, jak tohle všechno můžou vědět. *1* *5*
  • pb

Lidi,četli jste to??4.řada BUDE!!bude se natáčet koncem března a vysílat od září v Americe(=samotřejmě:D),ale MORDÁÁÁ
  • Re: Re: bravo girl

já si ho taky koupila...a četli jste jaký by byl s ním sex??ouha...boží:)
  • Re: bravo girl

Jj já taky a je úplně úžasnej! *15* Ale Wentík je prostě úžasnej vždycky! Jinak doufám, že daj do toho Brava hodně velkej speciál o PB! *14* *14* *14*
  • bravo girl

já ten časák si taky koupila a ten plakát mám taky je nádhelnej *14* *14* *14*
  • ahoj

Moc moc moc moc se mi líbíš a moc moc moc moc hraješ dobře útěk sleduju každý díl a hraješ to ty a tvůj seriálový bratr moc dobře *14*
  • Jsem Here

Ahojte lásky moje,jsem tu!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit