Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Tak co??

Jj dokoukala......a už se vážně nemůžu dočkat 4.řady!!!
  • Re: ..

jo to teda musíme je nej!!!!!!!!! *4*
  • ..

Musíme ho dostat na 1. místo!!!!!!!!! *3* tak pište pište !
  • Re: Tak co??

Ať mám s kým sdílet zážitky! *14*
  • Tak co??

Lidičky už jste se dodívaly na cely útěk do konce té 3.série?? *7* *14*
  • Nahoru...

Tag co holky...dostaneme Wentíka nahoru???MUSÍME!!! :) tak pistě nětso sup!!! :o) *3* *14*
  • Re: Vojel bych ho na hulváta :))

co to má jako bejt tohle??? *7*
  • Re: Vojel bych ho na hulváta :))

No toto *1* *1*
  • Vojel bych ho na hulváta :))

*1* *1* *1* *3* *3* *3* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Tak..

Musim si ho koupit ...doufám že ho ještě seženu ten časák!!! Jestli ne tak budu brečet...
  • Re: Zvědava

*1* To je přece samozřejmost!!! *1* *14* *14* *14*
  • Zvědava

Sem zvědavá jak vypadá ten plakát z Bravo girl..ale určitě krasně stejně jako ten z ,,užasne,, 13 !! WENT je všude krásny *14* *14*
  • Re: Vše o Wentu...

Jo jo s tim plně souhlasim..ale já mám tu výhodu že moje kamarádka skupuje VŠECHNY časáky kde jsou Tokio Hotel a oni sou většinou všude..takže mi skoro nic neuteče..ale i tak si nekdy kupuju sama *3* a co holky už ste se dodívali do konce 3 řady na Prison?? *7*
  • pb

prison break prison break prison break prison break prison break prison break prison break prison break

No jistě! *15* Wentík je prostě NÉÉÉ...J!!! *14* *14* *14*
  • Re: Tak..

Jj ten ,,skvělej" *1* časák jsem si samozřejmě taky koupila, ten plakát je tam naprosto famóóózní! *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Jo tak stim souhlasim aby sme si sem psali všechno co uvidíme o něm nebo o Prison Breaku...taky nechci aby mi nic uteklo...tak písejte písejte ju?! *3*
  • Vše o Wentu...

Hey holky jsem rada ze je to jisty ze není gay :)...ja jsem tomu taky stejně NEVĚŘILA!!! :)...a CHCI VÁS MOC POPROST...co kdybychom si sem písala,když NĚKDO uvidí něco o Wentu,ci Prison Breaku v časáku(v jakémkoliv)tág to sem pište ju :) nechci aby mi neco uteklo :D...pac oni on nem ted moc nepišou:(...co myslíte fanyky???OKI??? :) ja myslim že kazdy uvítá nákej ten new plakátik ci článeček o nejklááásnějším herci =)...hm??je SlAdKEj!!!:p :) *16* *4* *14*
  • Tak..

Dneska sem si koupila ,,úžasný,, časopis štastná 13ka..a Wentíkův plakát už září na skříni.A ten plakát z bravo girl mám zařízený u kamarádky .. co lepšího si přát *7* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: proč ne?!

Tak víš co různě na stránkách nebo blogách o něm... *15* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit