-
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka
Tak víš co, aby aspoň něčemu vůbec rozuměl! xD *14* -
Re: Re: Re: Re: Otázka
On tě určitě omluví. *4* -
Re: Re: Re: Otázka
No jasný to jo, ale já to prostě nedokážu sestavit dohromady si myslim... *9* Jako stopro mu chci napsat, ale někdo mi s tim asi bude muset pomoct, protože s tou mojí ájinou... No nevim. =) *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!
Hele ty krávo když chceš někoho urážet tak řekni třeba svý matce že je tlustá ale tady do Wenta proste šít nebudeš páč na tebe nikdo neni zvědavej .... stejně si tu akorát všichni myslej že si blbá.. no to bude tim že asi seš *5* -
Re: Re: Otázka
Já bych si vzala klidně k ruce slovník. Jenže já nevím proč, ale už asi měsíc váhám, co mu mám napsat a kolik bude stát známka a takový ty blbosti. *9* -
Re: Otázka
Kdybych uměla anglicky tak neváhám ani vteřinu, že jo... *9* *9* *9* -
domí má pravdu! *15* Jako prosim tě ,,Lady" *1* jdi trapčit jinam! Nikdo ti tady nepotřebuje dávat kotel, páč my to nemáme zapotřebí, ale jak vidim, tak ty se neumíš bavit jinak, než psát sem ubohý kecy, kterym se stejně akorát každej zasměje! Oni se vždycky najdou nějaký ubožáci, který akorát tak závidí, ale tady nemaj šanci! Obzvlášť ty! *1* Takže sbohem, jo! *5* -
Otázka
Už mu tady některá z vás napsala do Států o autogram? *7* -
Tak to byl KOTEL jak noha *15* -
pecte na ni ona stejne ceka az ji tady budem vsici nadavat ...sice newim k cemu ji to bude nejspis ji to fagt asi vzrusuje ale...nebo se proste nudi....tak vis co???kup si gumovou kacenku a bude to v poho a nemusis tady se sebe delat vetsi trapku nez ses...pac ono je to trapny co tady ukazujes vis ono uz to tady delalo moooc lidi a dycky sme s nima vypekli takze sry ale *13* *9* *13* -
Re: Fešák:)
jdi se vycpat s těma tvejma kecama blbýma, jestli neumíš nic jinýho, tak jsem vůbec nechoď *15* -
:-)
Hele všimly jste si, že Went stoupááá? *15* To je úplně super, musíme se snažit! *14* -
Fešák:)
Went je krásnej chlap *1* Vážně *3* Má pérko k nakousnutí *14* -
Re: Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!
Že dostanu solidní kotel? *1* Tak to se vážně bojím vy krasavice inteligentní *3* *15* -
Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!
promin ale uboha si tu jedine ty....vim ze ocekavas ze kazdej kdo si to precte tak napise ze si krava...vim ze te to bavi...no taky ze ses akorat to tady dokazujes...chapu ze te to fakt strasne bere a mozna i vzrusuje, ale nikoho dalsiho ne....sorry holka ale ses jedina kdo tu kali vody tak laskave vysmahni...ináč myslim dostanes od tech holek solidni kotel pac ty se nezdaj(a nedaj)P.S.: hlavne mi nezapomen napsat neco v tom smyslu ze sem trapna nebo tak......cekam na to:) -
Re: BRAVO
Jasný, už ho mám na skříni! *14* *14* *14* Fakt tam vypadá úplně nejnádhernějc! *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Tak ale kde taky ne! *1* -
Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!
xDxDxD *1* Ale jinak dobrý... prosim tě zalez někam a jdi si urážet někoho jinýho! xD Tady na tebe fakt neni nikdo zvědavej a neboj, my se neposadíme na prdel, když nám napíšeš, že jsme ubožačky, protože JEDINÁ ubožačka seš tu ty! Takže klídek a laskavě nám sem nelez, seš akorát tak trapná!!! *5* -
Re: Re: Prdelní ksicht!!!
UBOŽAČKY *15* Takhle se vám směju *1* *1* *1* *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: fuj
srandu????no tak to sme se zase jednou zasmali ,ze???....... *7* jo obhajuju se dlouhyma odstavcema a vis proc ???protoze si myslim ze kdybych to napsala dvema slovama tak to nejspis nepochopis.......takze si rikala sranda ne????takze hahaha..... *9* *8* *9* -
Re: Prdelní ksicht!!!
jo????a to rika nekdo kdo ma meno lady anne???? *1* *1* *1* blbko jedna radsi nekam zalez *9* *9* *16* *16*