-
Sara o Scofieldovi
Proc jsou slzy v slzavem udoli? Proc me pri myslenkach na tebe srdce me zaboli?
Proc nemuzem byt jenom my a more casu? Vzdyt prave ty ,ten kluk do necasu....
Vzdyt prave ty,pevny jako skala,ktera me vzdy podrzi...
Vzdyt kdyz myslim na tebe,rozum se mi do mlhy polozi... Jsi to jen ty, Mikle sladky jako cokolada...
Jsi to prave ty,koho mam tak strasne moc rada... *1* *14* *1* *3* -
Prdelní ksicht!!!
Na nic jinýho se nezmůžeš, tak si přizvukuj, zkrátka pro mě je šerednej jako noc. Tečka. *5* *4* -
Re: Re: zář
Lennie, děvče moje zlaté *3* Jsem stejného názoru jako ty *3* *4* Naprosto nechápu, jak se někomu nemůže Went líbit *7* Mě se Went líbí a moc *3* Jeho prdelka a jeho pérko je prostě k nakousnutí *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!
Lennie, ty si prostě můj člověk *4* Mě Wentova prdelka taky děsně přitahuje *14* *14* *14* Je prostě kouzelnej! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
To bylo pro Cikinu94! -
Jj, máš NAPROSTOU pravdu!!! *3* -
Re: Wentík
No tak si to nech laskavě pro sebe a neobtěžuj s tím. -
Svěř se nám. *4* -
Re: Jako polární zář
*7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
MILACZEK WENTOUSHEK
ASI SEM SE ZAMILOVALA *14* KOUZELNEJ KLUČÍK *1* *14* -
Prostě holčinky *1* tím, že mi tady budete nadávat mě v žádném případě nedonutíte, abych na jeho osobu změnila názor *3* Když sem prostě píšu, že je to PRDELNÍ KSICHT a je mi z něho NA BLITÍ, tak si nedělám srandu a už vůbec neprovokuju *13* *13* *5* -
Můžeš ji uveřejnit *3* -
a kde si ho viděla??? tak sem sním nee?! at mu můžeme napísat *3* -
Re: Re: Re: Re: trochu škoda
Krásně řečeno ...fakt že jo!!! *3* -
pro buchty co si honi svoje buchty
proc si nad nim honite buchty *15* -
Néé, to néé *13* Já jsem jeho fanoušek a moc ho zbožňuju *3* *14* Asi stejně tak jako ty!! *3* *4* -
Wentík
Holky moje,já jsem někde viděla email na jeho agenturu,kde muzou posilat fanousci dopisy...jakoze emaily.. -
Re: Re: Re: trochu škoda
Já si myslím,že každá holčina tady,má vlastně jinou představu o tom,jaký je její ideální chlap,ale Went je prostě nejkrásnější a v tuhle chvíli nejde o to jaký je doopravdy,oblíbený je i kvůli své postavě v Prison Break a také kvůli chování Michaela Scofielda,proto máme každá pocit,že takový je i v reálu.To ale pro nás teď není podstatné,kdybychom s ním měli některá z nás žít,pak by se to řešilo.Já myslím že když milujesš není co řešit,a není to jen případ Wenta,pokud muže miluješ a on miluje tebe,přizpůsobíte se sobě a sami kvůli sobě se změníte,protože si uvědomíte,že bez sebe třeba nemůžete žít,všichni tuhle schopnost máme v sobě,každý je nějaký,ale když miluje,dokáže zázraky..To je můj názor na to..Jaký je Wentworth Miller doopravdy. -
Re: Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!
Holcinky moe,kdyz si ji nebudete vsimat a psat na ty jeji kecy nejake odpovedi,ona prestane a nebude sem chodit,a Went NENI PRDELNI KSICHT ale nejkrasnejsi chlap na svete,a ty by ses Lady anne nezblila,ale nechapala bys kdyby zazvonil u tvych dveri,ale to on neudela za to co o nem rikas.chces nas tu jen nasrat,a pritom se ti taky libi,jinak bys ani nevyhledala jeho funclub... -
Re: zář
Přesně!!! To nejde prostě slovama vyjádřit... *14* *14* *14* On je prostě dokonalej a víc, než to! Fakt, to prostě nejde vyjádřit! *14* *4*