-
pb
WENTWORTH MILLER WENTWORTH MILLER WENTWORTH MILLER -
pb
MILLER MILLER MILLER MILLER MILLER MILLER MILLER MILLER MILLER -
pb
WENTWORTH WENTWORTH WENTWORTH -
pb
PRISON BREAK PRISON BREAK PRISON BREAK PRISON BREAK PRISON BREAK PRISON BREAK
PRISON BREAK PRISON BREAK PRISON BREAK PRISON BREAK -
pb
PRISON BREAK PRISON BREAK PRISON BREAK PRISON BREAK -
Re: Důležité
Co že? Kdo je wenti? Myslis Millera? Jako ze prijede do prahy? *7* *7* *1* -
Důležité
Wenti přijede na začátku května do Prahy. Škoda že to nejsou České Budějovice. Tohle je snad už dneska můj poslední příspěvek k vaší radosti. Jdu se učit ájinu. *4* -
Výzva
Jak mohl Efron předběhnout Wentiho? Koukejte se všichni snažit ať je zpátky na třetím místě. A pak ať je druhý a poté až do konce mé platonické lasky k němu ať je první. *14* -
Nový příspěvek
Nový příspěvek na podporu úžasného muže jménem Wentworth Miller. -
prispevky
Copak sem nikdo nepise? Uz dlouho jsem tu nevidela novy prispevek. Co se deje? Copak vas omrzel? No to snad neeee! Went neomrzi nikdy nebo snad jo? *9* *4* *9* *3* -
4.místo???
Jako holky vidíte to taky??? Už sme na 4. místě s Wentíkem...musíme stim něco udělat!!!Hrůůůza.... *16* -
Re: Re: Re: Re: PRDELNÍ KSICHT
promin lady ale na tvy prispevky se proste neda neodpovidat...je to silnejsi nez ja *15* ....ale ted me tak napada co tady vlastne jeste delas kdyz wenta nsnasis, je ti z nej na bliti, skoncila si s nama a jeste sme ubozacky.......proc se teda s tema ubozackama bavis a nejdes si nekam na jiny forum kde si s ostatnima jako ses ty budete chrochtat do noty...nerikej ze te tu drzi snad moje prispevky...prispevky te ubozacky...to by bylo pod tvou uroven ne snad? *1* *15* -
Re: Re: Změnte téma
jo went je zatim ten nejheščí mužskej keryho sem kdy videla......no to telo je proste bozi....a zbytek rozhodne neni k zahozeni.....libilo by se mi vedet o nem vice..... *1* -
Re: ...buchty blby...
plynar je impotentni krypl *1* *1* *14* *3* -
Re: o wentworovi
hm ale vůbec na to nevypadá .... vypadá tak na 25!!! Je kráásnej, nejkrásnější *3* -
Re: o wentworovi
Ještě mu je 35. -
Re: Re: Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!
jo???vazne????tak co se sem seres dyz te to nezajima nikdo te sem nezval ani nic podobnyho jestli sis nevsimla *13* tak se laskave uklidni a di si svuj prdelni ksicht predvadet zas nekam jinam *9* lady trapko *1* a vis co??? a jestli my sme podobany pubertacky co ses pak ty dyz se vtiras tam kde te nikdo nechce a este ze sebe delas idiota *9* a to by te urco zajimalo od pubertacky jako sem ja jak se delaj blby deti vid????skoda ...ja to newim ale tvuj otec to bude vedet stoprocente *3* *9* *9* *9* -
Evropsky stehlik
Ahoj vite jak v tomto dile rekl Michael Sucrovi ze na evropskym stehliku mu muze napsat vzkaz. Tak ja to nasla a anglicky to je:www.europeangoldfinch.net Moc tomu nerozumym ale existuje to!! *1* *14* *3* *4* -
Re: Jj je to fakt
Tam je to fakt super!! Kouknete se vsichni, co muzete na tu stranku je to fakt zajimavy *1* *3* *14* *4* *15* -
Re: Re: went
Taky si myslím. Went je prostě klasa *3*