Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Mrtvo

No taky se mi zdá a dost mě to štve, páč Wentík je úplně NEJ, NEJ, NEJ... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Mrtvo

Presne tak sice jsem nemocny a tak jsem tu porad, ale nikdo nepise!! Akorat to tu vzdy nekdo oznamkuje. Nevim co se deje. Snad ho mame porad vsichni radi ne??? *9* *1* *3* *14* *14*
  • Mrtvo

Je to tu náký mrtvý nezdá se vám??? Kdyby to Wentík viděl asi by nebyl moc rád... *13*
  • W

He's very clever men, clever men. He's very beautiful beautiful beautiful went. *4* *5*
  • Re: Jukejte!!!

Nechapu, proc ji vsichni znamkujete za 3. Konecne tu nejaka inteligentni osoba ktera uverejni stranku kde se muzem divat na PB. Mooooooooooooooooooooc dekuju *3* *1* *14* *4* *14*
  • Re: Jukejte!!!

To je supr konecne se muzu podivat na treti serii. Je to fakt bezva *4* *1* *3* *14* *15* *3* *4*
  • HLASUJTE!!!

Hej lidi, hlasujte všichni tady - http://www.souboj-serialu.cz/hlasov ani.php pro PRISON BREAK, musí být přece první!!!
  • Re: Fotky??

No přesně tak, já jsem přidávala tak 5 fotek a vůbec se tam nezobrazily! *16* To fakt nechápu už tohle...
  • Jukejte!!!

Hey lidišky chcete videt dalsí díly Prison Breaku???a sladkého Wenta??:) tak tady máte adresku:),stačí se jen zaregistrovat a muzete si zkouknout celou druhou i treti radu...ci jiné filmíky a seríály:) www.xkrat.cz *3* *14* *3* *1*
  • Re: Re: bohuzel 4

Bohuzel nemuzeme nic delat. Muzem pouze pridavat prispevky, videa a fotky, ale je to na nic, kdyz se snazime a k nicemu to nevede. *14* *9* *3*
  • Sorry

Jo sorry, to ze neprestavame bojovat jsem nemyslel vazne ale tak trochu stracim nadeji. Porad se snazime a ono nic!!! *9* *4* *9*
  • Fotky??

Holky...já už sem přidávala sem tolik fotek a vůbec se tam nezobrazujou...nechápu to!!nevíte co stim je??? *7* *16*
  • Re: bohuzel 4

Myslím si že my nepřestáváme bojovat ale jsou to podvody včera jsem přidávala videa a Went měl přes osmdesát tísíc a já doufala že mu alespon něják pomůžu když ty videa přidám a dneska jsem zjistila že zase klesnul a to není fééér . . . . *13* *16* *10* *9* *16*
  • Re: bohuzel 4

Přesně tak, vůbec nehledí na fanoušky. A to by rozhodně měli! *14*
  • bohuzel 4

Trochu mi prijde, ze prestavame bojovat! Ale ja se nedivim. Jsou to podvody! Kazdy sem dava takovych fotek a on nakonec klesne uplne dolu. Je to na ...! Nerikam, ze sem prestanu chodit, ale obavam se, ze uz ho nahoru nedostanem. Prijde mi, jako by se nekdo snazil vsechny osobnosti na prvnim miste prostridat a nehledi na fotky, videa a fanoušky. *9* *10* *9* *16* *8*
  • Re: Neeee

Jj, to máš naprostou pravdu! *14* *14* *14* Ale tady je to stejně všechno nějaký divný. *5*
  • Re: Nechapu

JO taky už sem na to koukala...taky to nechápu jako!!! a neni to třeba těma videoklipama??? on jich tam má mnohem víc... nevim prostě noo!!! *7*
  • Re: Re: No comment

To je pravda, ale bylo by to skvělý, kdyby dorazil. Zážitek na celý život *3*
  • Re: No comment

jéé, vy z toho naděláte. dyť to byl dobrej pokus o vtip. Taky ho žeru , ale je to jen herec *14*
  • Nechapu

Tak to nechápu..vedle u Zaců Efronů maj 638 příspěvkůů a tady 1511..to je nejaky vtip *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit