-
Ale no tak ...
Četla jsem spoustu příspěvků, a kdyby si to Went přečetl ... do české republiky by nikdy nepřijel *9* Rozhodně jsem jeho obrovská fanynka *1* a musím říct, že tu píšete jako čuňátka (někteří).Co třeba skusit ignorovat ty co píšou blbosti ... mohla bych vám poslat pár informací =) Jsem taky na prison-break.cz a koukala jsem na ty videjka, extra to Wetíkovo grimasy.... to je ale škoda že u nás ten seriál nevysílaj *13* I kdyby to byla blbost tak bych se na to těšila *14*
Nejvíc scénky jou : 00:17-00:24 :Hrozně sexy jak jde po čtyřech ... jako šelma =)
V 00:27 :Proč to nedokončili ... mě by zajímalo jak ta blondýna udělala tou rukou jako kdyby se potom spolu měli začít líbat =D
V 00:41 :Prostě krásný =*
V 00:54-00:01:01 - Ouch úpec boží jak na ní mluví (Nebo řve) Chcu taky =D
V 02:12 - Luská a ten trhavej pohyb hlavičkou hmm sladoučké =*
V 02:39-02:42 - Jak k ní mluví ... ouch já chcu taky =)
02:49-03:05 - To znělo jako :Lehni pse! =D -
W.M.
Myslím,že Went je takový mozek a Dominic síla...Já osobně si nedovedu představit kdyby jeden z nich tam nehrál,seriál by jako celek hodně ztratil.A fanynky mají na výběr,Went nabo Dom?,jsou hodně rozdílný. *7* Ale na těhle stránkách to vidím jasně,Went *4* -
Re: Went.?
Přesně tak, ale je pravda že Dominik by bez Michaela nebyl skoro nic :) -
Went.?
Všude jen slyším Went Went,jasně je to pěknej kukuč a dobrý herec,ale to je i jeho"parťák"Dominic. *7* -
QUEEN LATIFAH
BYL BYCH VÁM VŠEM OPRAVDU VDĚČNEJ KDYBY JSTE SE STALI FANOUŠKEM QUEEN LATIFAH. *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* -
4. místo?
jak je možný, že je Wentworth až na čtvrtym místě? *1* dyt byl na prvnim, potom se přesunoval a skončil až na čtvrtym??? no doufám jenom, že už nebude padat dál... *13* *3* -
Re: Hlasujte všichni pro Wenta!!!
Teď už zas tady - http://sandra-pink.blog.cz/0804/2-k olo-souteze-o-nej-celebritu#komenta re !!! *14* -
Re: Sranda
jo je to fakt úžasný... on je prostě úžasňoučkej vždy a všude!!! *14* -
to jsem videla...a rezala jsem se u toho smichy a ta hudba do toho dava takovej smrnc *1* *1* *1* -
Jooo, hej to je úplně božííí!!! *14* *14* *14* -
Hlasujte všichni pro Wenta!!!
Prosííím hlasujte všichni tady - http://sandra-pink.blog.cz/0804/1-k olo-souteze-o-nej-celebku#komentar- 27347866 pro Wentíka! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Sranda
Koukněte se někdo na prison-break.cz na sestřih Wentovo grimas. Jak tam hazí tím obočím tak to je vážně skvělý. *14* *1* *4* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: vtipný:D
ne asi:(nechápu tohle...... *13* -
Re: Re: Re: Re: vtipný:D
Maj z toho prču.(legraci) Je to tady na.... *10* *9* -
Re: Re: Re: vtipný:D
=D No dyť jo, já bych je taky nejradši zabila, dávat Wentíka na 4. místo, to upadli, ne?! *10* =D -
Re: Re: vtipný:D
joo,¨souhlasím s váma.....je to příšerný..nechápu co tam vyvádějí ..:(zabijem je:D -
Re: vtipný:D
Hej přesně já říkám že je to tady úplně jetý!!! *16* Zajímalo by mě podle čeho to berou! Wentík má být na prvním místě a ne nějaká Hilary... *9* *16* -
Oni to nepocitaji vite kolik by jim to dalo prace? Proste to menej a nehledej na fanousky. *9* *10* *9* -
jj mě by to taky zajímalo jak je to počítaný... my pořád jen klesáme já to prostě nechápu. Nechápu jak může být Hillary na prvním místě *7* -
vtipný:D
Víte co je zajímavé???Jak všehcny naše hvězdy klesají as toupají ti''trapní''nebo ták prostě.....vždyť heath byl na 1.místě a teď 3.!!!a hilary je na 1.,no to je hrozný!!!!!!by men zajímlao jak to počítaj!!