Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Povedený...

Kamarádka je asi velká fanynka jako vy a poslala mi spoustu písniček z You Tube a já musim přiznat,že jsou některý vážně povedený *3* Moc se mi líbí"Amazed"a"Mad World"a pobavila se na tim jak Went a Dom měli přečíst RTL TVI *1*roztomilí *4*
  • Re: Re: Re: Re: PB - Mahony & Scofield

Tak to víš víc než já,máš přehled *3* .Jo,jmenoval se Tweener Apolskis,když mě ho je prostě líto *4* jinak ho pak teda vezmu na milost Mahonyho,ale ne hned *4* *13* musí mě ještě přesvědčit *3*
  • Re: Re: Re: PB - Mahony & Scofield

Chtěla jsem se zeptat , kdys mi napadla ten odkaz ...
  • Re: Jsem překvapená...

Docela jsem se nudila, tak jsem se rozhodla že si to taky pročtu.
    Ale nejvíc příspěvek :

Když jsem cetovala po americe, tak jsem se s ním náhodou setkala. A přišel mi velice milý a zdvořilý.Sedli jsme si na kafe a nakonec skončili spolu v hotelu.. No ale nastal malý problém.. Teď jsem s ním těhotná, ale on se zachoval velice čestně a hezky, protože mi koupil letenku domů.Jsem velice ráda, že jsem ho poznala blíže . Ještě dlouho nás bude pojit společné pouto. Domluvili jsme se na jménu buďto Carly nebo Bruce.

Dobrý ne *15* *15*
    Holka docela ťuklá *15*
  • Re: Re: PB - Mahony & Scofield

Nejspíš budeš překvapená, ale Mahony zachrání Scofieldovi v třetí řadě život !! Bude na něj útočit nožem a Mahony ho zachrání *5*
    On už bude hodnej, buďme zlí na Toho Japončíka a pak se objeví novej blb ze společnosti a ten nebude umět mluvit ale bude řídit všechny ostatní.
    Jj 3.série bude úplně dobrá
    Brad Bellick bude asi 6 dílů jenom v trenkách

Mahony & scofield go go *5*

Marcy ale to je jedno *3*
  • Re: PB - Mahony & Scofield

Amandě se omlouvám,že jsem nedávno napadla její odkaz...
    Jinak Mahonyho ráda nemám,hraje tam vyšinutýho vyšetřovatele,který doufám špatně zkončí,bylo mi líto jak zatřelil toho mladíka,na jméno si nevzpomenu...Na Alexe,na nový postavy se těšim,třetí série bude asi hodně nadupaná. *3* *3* *3*
  • Jsem překvapená...

Nevím proč,ale dnes jsem věnovala hodně času to mu abych si zde přečetla téměř všechny odkazy,vzkazy,názory atd.A jsem překvapená,jak jsou někteří neuvěřitelně vulgární *16* na druhou stranu se mi líbí i jak jsou někteří z vás"krásně"zamilovaní a věrný fanynky *4* .Je určitě krásný být platonicky zamilovaná,těšit se na další díl,být natšená z každého článku v časopise,snít před usnutím...tímhle už jsem si kdysi prošla *3* Vám co o něm píšete"hezky",slušně,i když občas šišlavě,ale na tom nesejde přeju aby vám to vydrželo a věřte,že herci by nebyly tak slavní kdyby neměli fanynky,slávu jim vlastně určujete vy.Went je člověk,který na své kariéře tvrdě pracuje a podporu fanynek bude ještě dlouho potřebovat.Je to určitě úžasný člověk ať ho osobně známe nebo neznáme a je to hezký kluk *3* s tím s vámi souhlasim.Hodně štěstí!!! *4* *4* *4* A vám co chtějí psát vulgárnosti radim,ať na tyhle stránky nechodí a svý mindráky si vyřeší jinde.
  • PB - Mahony & Scofield

Chtěla bych slyšet jaký názor máte na Mahonea *5* ale ne poznámky typu je to ko*ot atd. ale jestli k němu máte kladný vztah *4*
    Všimli ste si že Alex a Pamela jsou si podobní jako bratr a sestra ?? Mají stejně řezanou pusu a stejný nos *4*

Jinak moje nenávist na Mahonyho přerostla v lásku *15* *14*

Jup a v třetí řadě pude Michael a Alex NK (Nejlepší kamarádi) ve vězení SONA *15*

Nj ty kluci *5*
  • Re: k sakruuu

Koukala jsem, jsem z toho docela naštvaná *10* Zajímalo by mě, jak určujou kdo je první .. podle mě Hillary Duff ale moc nikoho nezajímá *7*
    Zac Efron? Nechtějte slyšet můj názor na něj *8* *16* *15*
  • Re: Re: Re: brejlicky :)

Ale mě se líbí Went více ve sportovním, to působí uvolněně *3* V společenském taky moc, ale působí trochu upjatě *7*
  • Re: Re: brejlicky :)

Taky jsem koukala *14* Moc mu slušely, vypadal chytřejší ještě než je *5*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Wentíček rád sladké

Haha *1* goodie Mey *15*
  • k sakruuu

k sakru..uz je patej...i ten zac efron ho predbehl.... *9* *9* *9*
  • Re: Re: Re: Re: Wentíček rád sladké

Už jen tvá přezdívka mě děsí... *5*
  • Re: brejlicky :)

Souhlasim *3* hlavně se mi líbí další utváření Michaela jako osobnosti,těšim se,že to nebude už jen hodný klučina,který se snaží vyřešit všechno bez újmy na zdraví a s klidem,ale že jeho role přitvrdí,bude více podezřívaví,impulsivní... *5* *4* a v těch brejlích vypadal opravdu zajímavě *3*
  • Re: Re: Re: Wentíček rád sladké

No přesně!!! *14* *14* *14* To snad ani omezit nejde... *1*
  • brejlicky :)

nu a fcera jak mnel v uteku ty cerny brejle ty mu fagt jako sekly *14* *14* *14* ale co by jemu nesluselo ,ze??? *1* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Wentíček rád sladké

Jup pokusím se *1* ale on je takovej .... mno kocourek *14* a ne ?? *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Ale no tak ...

Ufff,hned se mi ulevilo *9* *4* *3* padl by smíchy až by si to přečetl,"Wentíčku máš krásný očíčka a si takový slaďoučký a úžasňoučký atd..." *1* *1* *1*
  • Re: Wentíček rád sladké

Zmrzlinu i kafe po ránu mu závidim *3* Nechceš omezit ty zdrobnělí pojmy,zní to hrozně *9* jako by si mluvila o zvířecim mláděti,neni to kotě,je to chlap... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit