-
Wentíček rád sladké
Byla jsem na jednom zahraničním webíku o hvezdách PB, a byli tam krásné fotky a popisky.
Went šel kolem 10 rani do blizke cikrasny koupit cokoladovou zmrlinku a kafíčko *1*
Na sobě měl letecke bryle, cepici (kuliska) manšestrové kalhoty, bílé tričko a tenisky.
Ranní sladkosti a kafe.Kdo by odolal *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Ale no tak ...
Jup hned bych mu to poslala ... akorát nikde nevidím idkaz kam a na jakou adresu to poslat *9* -
Re: Re: Ale no tak ...
Tovíš že chci tak se podívám *3* -
Re: Re: otazecka...
On je hroznej mixíííček barviček, a tyhle lidi bývají nejkrásnější. *14* -
went
Went je ten nej nej nej krasnejsi klucina je moooooooooc klasny.Jsem jeho fanyneka a budu mu zavidet.Krasavec ten nej nej nej.Juknete i na muj blog at ti co ho nemají vlasce se polepsí a budou fandit a drzet palecky,at mu vsechno vyjde.ketyy.pise.cz *3* -
Re: otazecka...
To jméno má po tátovi Wentworth Earl Miller(třetí)jinak teda nevim,třeba je to jméno jako tady třeba Anastázie neobvyklé,ale dává se *7* *7* *7* nehledě na to že jeho otec je černé pleti. -
otazecka...
a vite proc se jmenuje prave wentworth? -
Re: Ale no tak ...
jesi chces videt cely to video...a ver ze se tam s tou blondynou polibej a je to docela labuzo tak si na youtube zadej do vyhledavani:popular-all about adam....a je tam nekolik casti toho serialu tak koukni a uvidis.... *1* *14* *15* -
Re: Jedna věc...?
Jeho pohled *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Jedna věc...?
Zaujmou mě jeho oči *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Jedna věc...?
No,jedna věc,první která tě napadne,když ho vidíš...odpoví už někdo? *7* -
Re: Re: Re: Ale no tak ...
Tak mu napiš velkou,ale normální chválu do angličtiny a ne slinty a to kde jaký má kukuč,výraz apod. *5* -
Re: Re: Re: Jedna věc...?
Jeden ?? Uch miluju na něm chšechno.Ale nejvíc ? *15* -
Re: Re: Ale no tak ...
V německu už si ho také žádají *4* Jop to nevím, ale podle mě by ho to potěšilo, jako když fanynky tokio hotel poslaly obrovskou chválu přeloženou do němčiny *1* -
jakto!!
Chtěla bych se zeptat proč proč ty body nebo co to je pořád obejvá nemělo by se to spíš přidávat děsně mě to štve tak předem diky!!!! -
Re: Re: Jedna věc...?
O to právě jde...každý mi řekne tisíce věcí,ale vybrat tu nej o to jde... *3* -
Re: Jedna věc...?
Jednu?To snad ,ani nejde ,nemyslíš?? *15* -
Jedna věc...?
Chtěla bych se zdejších fanynek tak trochu zeptat,jestli byste mi mohly odpovědět... *7* Napsat jeden,ale opravdu jen JEDEN důvod proč se vám Went líbí nebo co se vám na něm líbí? *14* *5* *7* *3* -
Re: Ale no tak ...
Máš pravdu,asi by nepřijel *9* i když myslím,že ve státech či jinde o něm taky fanynky jinak nepíšou *9* .
Tvý komentáře nejsou o nic jiný,než u jiných fanynek co jsem si tu přečetla nebo myslíš,že by z nich měl Went kdo ví jakou radost? *7* -
+ doplňění
http://www.youtube.com/watch?v=rGnE cDIBpvo&eurl=http://www.prison-brea k.cz/videa.php?video=57
na tomto odkazu to videjko naleznete
(Doplnění k mým komentářům *3* )