-
ŠPATNÁ ZPRÁVA
Pro všechny věrné a milované fanoušky je tu špatná zpráva .... *9*
NEBOJTE, WENT NEUMŘEL *1*
Jde o to, že jsem si zapsala včerejší číslo vedle Wenta :
21.4. -Wentworth Miller (68 799)
22.4. -Wentworth Miller (67 666)
COŽ ZNAMENÁ ŽE KLESÁ *9*
Je mi to hrozně líto .... prosíím klikat !!!!!
KLICK,KLICK ÁND KLICK.
Thanx Amanda *9* *5* -
Re: Podpora...
Jup, děkujííí *4*
Určitě závidí, protože nemají žádnej výstřižek ani něco takového *1*
Děkujiiii
Už vyšel, dá se zakoupit na internetu jestli v krámě to nevím
*7*
Thanx Amanda *5* -
Podpora...
Čautě koťata!!!Na doporučení Marcynky jsem klikla na tuhle Went stránku a dobrý,vše jsem si prohlídla,zkoukla a tak tu po sobě zanechám malou stopu *3* Jsem též velká,velká,velká fanynka PB,neni mi náct,ale na pracovní nástěnce mi vysí utržená stránka z časáku kde je Wentworth *4* a kolegyně se mi smějí *4* teda určitě jen závidí *4* Went je moc pěknej kluk *14* tak se kochám každý den.Všem fančinkám krásnej den!!!!!
P.S.Chtělo by to více diskuzních lidiček...
P.S.S.Nevyjde soundtrack Prison Break i u nás v ČR???? *7* -
Re: To už je konec!
ahoj holkýýý dlouho sem tu nebyla...a koukam jak vyšinutá že už je Wentík až na 5.místě *9* *9* chjoo! co stim budeme dělat? Nechápu jak jsou tyhle stránky dělaný fakt?!Hrůůůza *16* -
Re: For Amanda!
Ou děkuji *1* Je to pravda, dříve jsem milovala Tokio Hotel, teď mám PB ... to bude ta puberta *1* Za TH mně většina lidí bezdůvodně nenáviděla ... ani už nwm co jim vadilo, pár písniček občas si ráda poslechnu *7* Jinak hrozně miluju rock,punk,metal, písničky tvrdšího rázu *4* .
Přes kamarádku ?? Já jsem se k PB dostala pomocí ukázek .... jak byli tak jsem si řekla to je ale kur*a hezkej chlap *1* A potom už Nahrát Nahrát Nahrát....já bych jinak usnula *3*
Kluci a kamarádi na mně vždyť je starej, všichni sou starý ... a já jenom jo jasně (ironicky)
Jsem docela nervní dušička, docela podabná Mahonymu.Ale mnoho lidí kmně chodí pro radu nebo pomoc.
Jj budu taky klikat Marcy, a asi si i každej den zapisovat ty čísla co jsou u něj a u dalších v závorce
*3*
Doufejme že to pomůže *4*
S pozdravem Amanda *5* -
For Amanda!
Úplně chápu tvé popsané ruce *1* protože to znám,taky mi bylo náct *3* ,ať si říká kdo chce co chce"téměř"každý tim projde.Je to ulítlí,ale jde o jakousi propagaci.Mě se dřív smáli,pošklebovali atd.ale pak se pár lidí chytlo a začali být též fanoušci.Rozhodně bojuj za cokoliv a nevzdávej to *4* Já první díl PB neviděla,řekla jsem si jééé další blbost,pak přišla kámoška a básnila.Viděla jsem druhý díl a říkám pořád jééé?Kámoška nepřestává hučet,Marcy kokej na ty herce,ten příběh.Koukám na třetí díl a říkám jóóó super!Pak se začal dívat i můj přítel *1* a další lidi,to je propagace...Jinak já se občas nudim v práci a tak klikám na tuhle stránku,tak snad Wenta podpořim *7* -
Re: To už je konec!
Ale klídek *4*
To neni tak hrozné ... pořád je v top 10 *1* *1* *1* (sranda)
Jak to udělat .... mno podle mně se musí hodně klikat na tuto stránku, protože např. Zac Efron má příspěvků v diskuzi 400 (myslím) a Went 1400 (myslím)
Takže klikat klikat klikat *4*
Thanx Amanda *5* -
Re: Re: For Marcy !!
Ok dikes...
Ja jsem hrozně baštila LOST, ale po prvním díle PB už jsem měla na práci jenom PB PB PB *15*
Závislák, jak mi říkaj všichni *4* ale myslím že to není tak zase hrozný *1*
Strašně baštím Wentyho, ale najednou mi začíná docházet , že prostě nějak ho začíná vytlačovat William Frichtner (Mahony)
Když chodím na zahraniční stránky, a chtějí po mně jméno, tak si dávám ,,umělecké,, Amanda Mahony Earl Miller ( *1* Já vím šáhlý) ale psala jsem si s jedním američanem a angličankou, a oni tou věřili *4* chtěli bych mít dlouhé jméno *5*
Ve škole se nudím (Můj věk je náct, jsem ještě nezletilá *9* )
takže každý den si počmárám ruce jejich jmény.Prostě už to jinak ani nejde, je to ... zlozvyk *4*
Thanx Amanda *5* -
Re: PB - Mahony & Scofield
Jj, já jsem Mahoneho nejdřív úplně nesnášela, ale teď ho mám hooodně ráda (samozřejmě ne víc, než Wentíčka *14* *14* *1*) a právě se chystám na dývku na 3. řadu, tak se hrooozně těšim! *15* -
Re: Re: Jsem překvapená...
Éééj tak to je gól! xD Sorry, ale ta je fakt hodně švihlá... *1* To už rovnou můžu říct, že jsem jeho manželka, ne?! *1* -
To už je konec!
Hej lidi, Wentík už je 5.! No to snad ne, už fakt! *16* Nějakej Zac Efron, Hilary Duff a jako Kateřina Janečková to si ze mě už fakt dělaj srandu!!! *10* Hrůza prostě děs běs, ale hlavně, že my víme, že Wentík je nejlepšííí (teda aspoň doufám xD)! Jo a hlavně jsem vás všechny chtěla poprosit, aby jste hlasovali na http://www.souboj-serialu.cz/hlasovani.php pro PRISON BREAK!!! Jako se Simpsonovýma to asi moc jednoduchý mít nebude a je to dost těsný, takže moc prosiiim! =o) PB je nej a zaslouží si vyhrát!!! =o) -
Re: Re: Re: Ale no tak ...
tak co jaky to bylo? -
Re: For Marcy !!
To vážně nevim jsem tu nováček *3* ale myslim podle navštěvovanosti těchto stránek.Ten odkaz byl dýl tak o stránku,možná dvě zpět.Ta charita u Wenta mě ani nepřekvapila,je to dobrák *4* Abruzzi mě taky hodně mrzel *9* Jinak co o mě *7* Na tyhle stránky jsem narazila náhodou,chtěla jsem se původně kouknout na fotky,inspirace zahraničních fotografů.Jinak mi už neni náct a prostě mě po dlouhé době zaujal nějaký seriál. *4* -
Re: Went je na Charitu !!
Prstě dokonalej *14* -
Re: Re: Re: Jsem překvapená...
Jasan *1* -
Went je na Charitu !!
Nedávno jsem o5 četla na novém zahraničním webíku o tom, že Went je součástí projektu UNICEF, projekt pro asi ochranu dětí.Tento projekt by měl zabezpečí dětská zázemí ....Budou na to pořádáné sbírky ...
Fanoušci ho mohou nominovat.
(Bylo to docela těžké překládat, tzohle je ,,schrnutí,,
Wenty go go *14*
(Stahla jsem si jeho komentář k projektu tak si ho přeložím a potom ho sem dám)
Thanx Amanda *5* -
Re: Re: Jsem překvapená...
no tak tj... trochu víc tuklá... spíš totálně švihlá... *1* *1* *1* -
For Marcy !!
Jak koukám, jsme nejčastější návševnice těchto diskuzí (Já sem dřív byla, potom jsem odpadla a ted zas *4* )
Ještě jednou jsem se chtěla zeptat, kdys mi napadla ten odkaz (příspěvek ?) thanx
A jestli nevíš, jak určují kdo bude první...
A něco o tobě
*4* -
Re: Re: Re: Re: Re: PB - Mahony & Scofield
Mě bylo více líto Abruzziho, jak ho zabili ty jeho policajti .... sem u toho i brečela pže Abruzzi byl muj oblibenec.Jo jak zabyl Davida Tweenera Apolozkise to bylo hnusny mno ...
Já mu domluvim on už bude hodnej . *4* -
SNAHU
Ahoj,všem fanynkám a fanouškům PRISON BREAK no tedy konkrétně platoničcí zamilovanci WENTWORTHA MILLERA ala Michael Scofielda ....ja CatWomen Vás žádám o SNAHU,jelikož Wentík je na 5tém míst ......byl první a teď no je mi ho líto že ho i HILLARI D. strčila do kapsy...pls ňákou tu snahu DÍÍÍÍÍKY VŠŠEM!! *3**4* *14*