-
Jeeje
hele holky proste Went best of all 4ever.........nevim jak bych ho popslala ale je nejlepsi....tak hezkej chlap no proste nemam slov!! -
Re: Re: dramatický
Jj řekla b\ch že jsou tak nastejno Mahony & Scofield
*5* -
Re: dramatický
Jasnačka že dám vědět, podle mně to stejně dělaj nějak divně nebo nevím no *7*
Jinak moje máma mi řekla, že radši Linca, protože to už je chlapák, a nejlíp se prej oblíká Sucre (Souhlasím, moc hezkej styl *5* )
A že Michael je takové děťátko, což souhlasím, řekla bych mu tak 23 *4* . -
Re: kocour
Tak dominic jo *1* ?? Ty draku *1*
Já jsem dneska byla u známých na chatě, takže docela nuda *3* .
Ale kočičky mám ráda *14* -
Film Rukojmí
Tenhle film se mi moc líbil, teď a něj zrovna koukám *1*
Ale hádejte co je na tom nejlepší ??
Hraje tam : Robert Knepper (T-bag)
LJ Burrows (Nevím toho herce *1* )
To je hezký když se takhle sejdou ještě před natáčením PB v tak dobrém filmíku *5*
Thanx Amanda -
přispějte!!
Lidi,nechci dělat nákou reklamu,ale pokuď jste taky velcí fanoušci PRISON BREAKU A WENTÍKA♥tk hlasujte ..na www.souboj-serialu.cz -
..
hezky klesl dolů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale pořád nechápu proč!!!!!! *7* *7* *7* -
kocour
Čautě koťata!Dnes jsem byla na výletě u kámošky,má dva super kocoury Sama a Dominika,Sam je hravej a Dominika furt lísala a mazlila a já si představila,že by to byl Domčik Purcell *1* *1* *1* a ta podoba,je to mohutný černobílý kočičák a už má svý roky *1* ale je fešnej,ten kocour *1*
A jak se dnes máte *3* ? -
Re: rozptýlení
Máš pravdu,dnes jsem celý den na pc,pracuju,mám toho docela dost a občas klicknu na Went stránku,zkouknu pár fotek a je líp,má takový správný klukovský výraz *3* *4* *3* na rozptýlení úplně super... -
ježiši
ježiši prosim proč sakrra se ty body pořád ubíraj a zaco se ubíraj? jako už mě to sejří kdy to zase vyjed nahoru?prosim *16* -
čtvrtek
Ve čtvrtek jsem PB stihla jen tak tak...Michael byl super,bylo to fakt napínaví,T-Bag taky super skoro mi ho bylo líto,ale on se s tim srovná.Belick to je síla,fujtajbl,to je mi tak nesimpatický člověk.Sára mě jako herečka moc neosilnila,jako doktorka ve vězení byla lepší,taková nevim *7* A s Lincem to zamotávaj čím dál tím víc,už aby měl jiný ohoz v tomhle se mi moc nelíbí.
Jinak koukám...Ráďo tvou odpověď jistému antifandovi moc dobře neohodnotili a za pět máš dvakrát *1* *1* *1* polepši se nebo propadneš *1* *1* *1*
P.S.film Lidskou skvrnu jsem bohužel neviděla,ale určitě to napravim...Amy mě nalákala. -
Re: =)
Díky si hodná!!! *4* Jsi fajn fanynka *4*
Jinak mě teda Mahony ještě napřesvědčil *3* *13* *5* měla by si mu už už domluvit *4* -
fotky + videa
Mám stránku, která je plná fotek a videí o něm. Jestli chcete, tak se koukněte:
www.triple-error.estran ky.cz -
dramatický
Včera to byl docela mazec,Went měl pořád takový dramatický výraz a takový občas zoufalý,roztomilý *3* a jak vyzrál na Mahonyho,cha cha,i když musim přiznat,že Mahony je sakra chytrý *5* Být Sárou už bych od něj neodešla,trochu mi vadí jak jí tu roli napsali,jinak herečka dobrý...těšim se na další a další čtvrtek... *3* *3* *3*
Amando,až přijdeš na to jak a co zvedne Wenta v žebříčku víš tak dej vědět,určitě tě podpořim...
Jinak se přiznám...dnes jsem na Wenta myslele často,v práci to byla hrůza tak mi to aspoň trochu zvedlo náladičku...dobře trochu víííííc *1* -
Re: =)
Jééé,děkásek,to potěší *3* *3* *3* Ty si zase úplně super fančinka,máš přehled a si velká bojovnice.Nějak jsem si tu na tebe zvykla *4* -
Re: Fuck
Anglicky umíš to jo,ještě se nauč slušnýmu chování a bude to o.k.,okouzlíš nás. *3*
Až budeš hrát hlavní roli v seriálu,ve filmu nebo zapěješ nějakou hitovku tak se neboj...budu milovat jen tebe! *3* *14* *4* Do tý doby si lez na svý stránky.
I Love Ráďa... -
Re: uz bylo na case
teda........ *7* ja teda jako newim ale ted sem nejak mimo......pred chcili sem sla na tudlectu stranku a wentisek se mi objevil jako ze je na tretim miste a ted je porad na sestym???je toto mozne toto??? *1* *9* *1* *7* *7* *7* *7* -
uz bylo na case
no huraaaaaaa wentisek je aspon treti..... *9* *14* ale fagt ze ASPON neco ale jeci este jednou klesne tak at si mne fagticky ale fagticky nepreejou *5* *5* *5* jinac odkazy na tuto stranku wentika davam vsude mozne kde se da a koukam ze vy se taky moooc snazite a to je dobre *4* takze jen tak dal devcata *3* *1* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Že bych na to přišla ??
Docela bych řekla že jo .... *7*
Nebo také podle návštěv (Počtů ID adres.)
Thanx Amanda *5* -
Re: Že bych na to přišla ??
Tkže co?je to podle fanclubu??? *8*