-
Ještě videjko
Tak jsem ráda , že už moje video o SONĚ bylo zobrazené 90krát, mám obrovskou radost *14*
Nikdo ste si nevšiml že dole je ještě jedno od Amanda Je to o lásce Mahonyho a Michaela *1* *14*
Uplně pecka, tak se taky prosím koukněte, hodnotte.
Thanx Amanda *5* -
Re: ach joooo...
Moc moc děkuju *3* Moje osobní sbíírka *4*
VÍTE CO JE NEJHORŠÍ ?? *7*
Děda mi nahrál PB už dva minulé díly a já je ještě neviděla *9* Tak sem hrozně natěšená *14* -
ach joooo...
Včera to bylo úplně skvělí,byl sexy,fakt že jo *14* seklo mu to na 100% *4* navypadal tak nevině *3* *3* *3* .Tenhle díl jsem si užila a brácha ho nazval šelmičkou *1* (rejpal).
Amando,videa super!!!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: zaskočená
Dobrý v pohodě... *3* Je mi 25,tak že věkem moc nezapadám... -
Re: Re: Went Went Went
jo jo včera mu to fáákt slušelo...byl sexy hrozně... *14* -
Re: Re: Re: Re: zaskočená
Tk to promiň,myslela sjem,že spadáš do naší kategorie vůči věku.....:)takže se omlouvám.. -
Re: Went Went Went
Klípky i fotečky super,pěkný... *3* Díky,že si se s námi podělila... *4*
Jinak Mahony mě né a né přesvědčit *3*
Michaelovi to včera slušelo,to srnišťatko na bradě,vypadal dobře,líbí se mi to *14* ,vypadal mužněji *3* -
Re: Re: Re: zaskočená
To bylo pro Kristáá,odpověď a jsem ráda,že nejsem jediná co to neví *4* -
Re: Re: zaskočená
To se teda nezlob,ale vim...nejsem mega fanynka,která vi o každém šustnutí...na takoví zjišťování už čas nemám a ty za pár let budeš mít i jiné zájmy mimo práci,taky budeš jednou tzv.pozadu *3* -
Re: Re: zaskočená
Já to třeba nevim vůbec takže mě to docela překvapilo!!! -
Re: zaskočená
To se teda nezlob,ale to víš až teď?? -
Went Went Went
Ahojte, tak doufám že se vám videoklíípky ode mne líbí, přidala sem i pár foteček, jup mám přezdívku Amandasaw *4*
Doufám že líbí *4*
For Ráďa : Já už sem si to zapisovala ty číísla, oni pořád klesajíí *9*
Thanx Amanda *5* -
Re: nápad
Hmmm?Dobrý nápad jsem zvědavá jesli to vyjde *7* za pokus to stojí... -
zaskočená
Tak jsem se dozvěděla,že Lane Garrison,neboli Tweener,sedí ve vězení,myslím že někde u Kalifornie.Způsobil autonehodu,při který byl usmrcen člověk.Lane byl pod vlivem alkoholu a drogy,dostal 40měsíců,ale v lednu 2009 může požádat o předčasné propuštění za dobré chování.Teda nestačim se divit,do něj bych to neřekla *9* *7* *9* -
O.K.nápad
Jsem ráda,že to chcete alespoň zkusit *4* *4* *4*
Tak že v neděli začínáme"všechny"fančinky co chcete podpořit vzestup Wenta,klickat!!!Pokud někoho ještě znáte pošlete to dál...třeba jako malou lest i nefančinkám prostě řekněte"hele mrkni se na tuhle stránku,prostě jen tak"Pokud někteří z vás budou moct pokračujte v klickání do čtvrtka a pamatujte čím víc tím líp.
Když to nepomůže aspoň zjistíme jak žebříček vedou,budu zapisovat čísla v závorkách poctivě každý večer.
Hodně štěstííí *3* *3* *3* a díky! -
myslím si že je to super!!! nápad:) *15* -
Jo zkusit se to může...bud to klapne nebo ne??! -
za zkoušku nis nedáme,že?? *5* -
nápad
Já mám menší nápad jen nevim jestli klapne a do jaké míry je dobrý,ale zkusit by se to mohlo... *7*
Aby bylo dost času,tak bychom se mohli domluvit na třeba neděli,že"každá"fančinka na tuhle stránku klickne nejméně třikrát,řekněme v rozmezí od 18-20hod.Jinak samozrejmě můžete i kdykoliv během dne...chtělo by to říct to dál aby nás bylo fakt co nejvíc!!!Jde o to,že i když jo,chodíme sem tak nás neni pořád dost každý den...jedna klickne dnes,druhá příště atd...Kdybychom se dokázali domluvit a každý den řekněme do čtvrtka,jsma fakt poctivě klickali,mohli bychom ho dostat nahoru,když ne tak pak nevím jak to hodnotí *13* Podmínka je být poctiví a být nás co nejvíc každý,každý den... -
proč
ale proč to klesá pořád!!!