Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D

proc hec?to se mam jako zblaznit,ze mu napises? *13* *13* *13*
  • BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D

Na jedné zahraniční stránce jsem si našla jeho adresu *14* *14*
    Vííte jak strašně dlouho jsem to hledala *4* ale našla =)
    Mám hroznou radost, a chci mu napsat dopis.Nějakej seriózní a abych mu řekla o autogram.Měl by být na úrovni a menší dávkou humoru *1* .

Napsala bych to v češtině, potom do angličtiny, a dala to moji anglistinarce aby mi s tim pomohla *5*
    Myslím, že je to dobrý nápad, ale bojím se, aby to nedošlo jenom do nějaké BH (Beverlly Hills) spolecnosti pro Wentwortha.

Ale zkusit se má vše, a možná by mohl i odepsat *5*

Teda co si o tom myslíte ?? *5*
  • Re: Re: Sarah

CO budou mít spolu ?? Tak to se strašně těším *14*
  • Re: Re: Německo

Já sem vždycky říkala že je šikovnej *5*
  • Re: Německo

O tom vím..četla sjme to na jedné stránce,Wentwroth dostal Zlatého Ottu:)a vypadal tm úžasně..
  • Re: Sarah

Já jsme přímo četla,na prison-break.cz,co se tam bude dít ,a jak řekla Amanda..je pravda:D,Sara se setká s Michaelem a vysvětlímu to,ta hlava nebyla její a pak prý i spolu budou mít něco,....však víte co:D..bude to mordáá:)
  • Re: Re: Sarah

Neboj, on tě přesvědčí Marcy *3* 100% *4*
    Já nevím proč ale prostě já je hrozně moc zbožnuju oba, Mahonyho+Scofielda *14*
  • Německo

Tak vás zase všechny zdravím,byla jsem pracovně v Německu a prý tam proběhlo udílení Zlatých Ottů od Bravo super show,myslím že v Mnichově *7* já tam teda nebyla asi to byla velká příležitost,ale pracovní plán byl jiný.Mimo to vám,ale můžu říct,že Went tam má též spoustu,spoustu fanynek,docela to tam Wentworthem žije *14* *14* *14* ...aspoň jsem si tam připadala jako doma *1* řekla jsem jim,že tady jsou taky super fanynky a jakou tu maji stránku *3* je jedno kde jste všude je možné otevřít téma Went *3*a většinou se chytne.

Ahoj Amando *5* Jsem pro Sáru vrátit zpět do děje,o její údajný smrti vim a jestli ji budou chtít vrátit bude to dost těžký,ale né nemožný,byl by to i zajímaví obrat a hlavně každý nějak počítá se šťastným koncem,ne? *3* Taky jsem zvědavá jestli bude čtvrtá série opravdu tou poslední... *7*

P.S.Fotky pěkný i Mahonymu to docela sluší,už aby mě přesvědčil o tom že bude hodnej k Michaelovi. *3*

Taky jsem to už četla na nějaký net stránce.No... *7* já bych tam Sáru rozhodně vrátila,o to víc pokud čtvrtá série má být poslední,i když to asi každý tak nějak čeká,bylo by hezký kdyby to mělo happy end *14* bez toho by to bylo jako bez konce,kniha s vytrženou stránkou *9* Sáru zpátky!!! *4*

Čtvrtá série mě hodně,hodně zajímá,hlavně taky kauza Lincoln,která trochu vyprchává... *5*
  • Sarah

INFO O SÁŘE VE TŘETÍ ŘADĚ :

Sára ve třetí řadě zemře, bude zastřelená.Michaela to dost zničí.Bude jako tělo tělo bez duše.

PROČ ??
    Protože herečka je v realu těhotná, a potřebuje klídek pro miminko.

DOOPRAVDY ??
    Slyšela jsem, že se má herečka do seriálu vrátit.Všichni Amíci : Come Back, Sarah !!
    Prtže nechtějí,aby z seriálu vymizela romantika.
    Scénáristi pečlivě tají.

To jsem teda zvědavá *7* *5*
    A JAKÝ MÁTE NÁZOR VY ? *5*

Pííejte, thanx vaše Amanda *5*
  • Re: WM

Jj, s tim naprosto souhlasim! *4*
  • Re: Gay ??

Jo přesně!!! Wentík je dokonaleeej a nádhernej, tak to "musí bejt samozřejmě gay" že jo... Trapnej bulvár! *16*
  • Re: boži

Přesně taaak!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Gay

Já myslim, že URČITĚ ne! A ještě, že se k tomu přiznal? To je podle mě ta největší kravina... Wentík prostě gay neni (podle mě)! *13*
  • Re: Re: top 10

Nějak se pořád z toho 9. místa nehejbe, co ? *1*

Jo tak s tímhle naprosto souhlasím *3*

PŘESNĚ!!!
  • Story

Tak jsem to taky přečetla,kolegyně mi to naservírovali hned ráno... *5* a víte co,ať si každý věří čemu chce... *5* jen mi to připadá docela sprostý,když tohle dokáže někdo napsat aniž by ukázali důkazy *13* Na víc líbačka se Sárou je dosti důvěryhodná a kdyby nebyla Sarah zadaná,tak si myslim,že by do toho šli i mimo seriál *4* V seriálu Popular byl taky dosti na holky *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Gay

hmm to je fakt *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit