-
Re: super
JO včera ten díl byl super... bylo mi ale hrozně Michaela líto jak mu umřel ten táta..jak mu tekly ty slzičky to bylo dojemný *14* ...mno druhá řada má snad 22 dílů..ale nechci kecat! -
Re: super
Já blbá sem usla *9* *9*
Achjo, doufám že mi to děda nahrál .... *3*
Jinak ve druhé řadě ještě chvíli zůstaneme, ale už se pomalu blížíme.Bude tam toho spousta (ve druhé řadě) např : T-baga odmítne jeho žena
Michael a Alex se setkají při převozu do SONY
a ještě spousta *5* -
super
Tak včera ten díl byl nádherný,dojemný a Michael byl úžasný,teda pro mě i Linc *3* Docela mě ten díl včera dostal...
P.S.nevíte kolik má druhá řada dílů?
Řekla bych,že pomalu vplouváme do trojky? -
Re: Re: Re: Re: Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D
TEDA DĚKUJI MOC,za hezkou reakci od vás všech to jsem nečekala,díky moc!!!Jste super opora *4*
Jinak jednou je až až,následky do konce života,protože ten cejch už vám nikdo neodpáře a důvěra rodičů je to nejdůležitější.Nenudím se mám dost lidí kolem sebe a teď i VÁS *4* Nevím kolik vám všem je,ale jste rozumný a fajn a nedělejte tu chybu co já..."sněte" *4* -
Re: Re: Re: Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D
Přesně tak, když už ti na něm nezáleží tak co tady děláš ?? *1*
LIDÉ JSOU ZVLÁŠTNÍ.TADY JE TYPICKÁ UKÁZKA, CO S ČLOVĚKEM UDĚLÁ JEDNO SLOVO O NULOVÉ HODNOTĚ S TŘEMI PÍSMENY
Amanda *5* -
Marcy, opravdu respect pro tebe ... *5*
Hlavně do toho nezapadni znovu ... člověk dělá kraviny když se nudí *9*
Dobře, zkusím mu poslat fotku Prahy *4*
Mohl by se sem přiject podíívat, už se vidím jak oblejzám jeho hotel *15* . -
for koki: co seš na ní hned zlá?! nikdo se tě neprosil abys tu něco takovýho psala...když už sis láskou k Wentovi prošla tak co sem lezeš?! -
Re: Re: Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D
az na to,ze ja po te adrese netouzim,protoze jsem si laskou k wentworthovi uz prosla davno...a opravdu ti nezavidim.....takze mi nerikej ze mi tu adresu nedas,protoze si ji muzes strcit za klobouk *13* *13* *5* *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D
Já mu chtěla taky napsat..jenže,jak víte...anglicky mooc dobře neumím,jako jo,ale..však víte..ale pokuď ,to amanda zkusí a podaří se jí to,můžem to též zkusit ne?kdo by nestál o autogram:D...........že?...:Dtk snád..dřím těž palečky..
For Marcy:za tvojí vůli,si zasloužíš to nej...:) -
Re: Re: Re: Sarah
:Dtk z vás mám konec holky -
souhlasím stebou Marcy...at mu pošle i pohled Prahy aby přijel...bylo by to fakt super!!
Jinak seš fakt odvážná že ses z toho takhle vyhrabala...ne každej by tohle dokázal..a snít je přece někdy hezký nebo ne?! *3* -
Re: Re: Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D
Tak to mu pošli v obálce i pohled Prahy,aby neváhal a přijel *1* .To víš čeština je pro anglicky mluvící úžasně zajímavá a těžká *3* tak že to bude možná i pro něj zajímavé *4* a myslim,že se i pobaví nad háčky a čárky *1*
Je to dlouhý příběh,ale myslím,že by pro mnohé z vás byl poučný...jednoho dne jsem se vykašlala na to být fanynkou,poslala k čertu nej kámošky a cesty na koncerty,autogramiády atd.zapletla jsem se s jinými kamarádíčky a stala se ze mě feťačka,vyhodili mě ze školy,šla jsem z domu,rodiče mi nevěřili,neměla kamarády(opravdoví),prostě troska.A co mi pomohlo?Vůle a jediná dřívější kamarádka,která mě dostala do léčebny,znovu jsem šla do školy a hlavně vrátila mě na začátek kdy jsem jako náctiletá milovala Deppa,navynechám jediný film...kdybych byla radši"crazy"fanynka nic z toho by se nestalo...Tak že radši být zamilovaná do"hvězdy"a snít než být na dně... -
Re: Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D
Děkuju strašně moc, jsi zlatííčko ... Právě jsem myslela, že by ho to mohlo třeba zajímat,jako česká republika .... třeba mu píšou samé americké a anglické holky, ale taková česká ?!?! Byl by to zázrak *4*
Ale stejně, i kdyby to došlo tomu fancubu, a poslal mi jenom podpis, byla bych i přesto šťastná *14* .
Jakým peklem ?? *8* -
A pokud budeš zlá tak ti tu adresu nedám *3* *5* -
PS.: Závist je ošklivá vlastnost *3* -
Neboj Hani, pokud odepíšou nebo pošlou podpis jistěže vám jí také dám *5*
Od toho jsou spřátelené fanynky ne ?? *5* -
To heč je tam má milá koki proto, že mám radost *3* .Tak klídek. *5* -
Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D
Taky ti to moc přeju aby ti to vyšlo... a když by to náhodou vyšlo tak doufám že se snáma o tu adresu taky podělíš hm?! *3* -
Re: Re: Sarah
Právě z tý stránky to vim...ale že spolu budou mít víc to nevim????? *1* Ještě,že to dávaji po 22hod. *1* -
Re: BUDU PSÁT WENTOVI HEČ =D
Bylo by fajn kdyby ti to vyšlo,zkusit se má všechno,nebo spíše co tě nezabije to tě posílí,budu ti držet palce *4* přeju ti to(asi jako jedna zmála) *5* Ale bohužel Wentowa přímá adresa to jistě nebude,spíše fanklub a pak jen doufat,že právě tvůj dopis přečte,což si myslím,že ta naděje je,protože z ČR asi moc dopisů nedostává... *4* Umíš si představit kdyby to byla jeho adresa?Každý den by byl zavalen v dopisech *9* Ale rozhodně to zkus... *4* naděje je vždycky *4*
Obdivuji tvou vervu a chuť do toho jít,odhodlanost,to jaká si"věrná"fanynka...Mě tehdy fanouškovství zachránilo život a kdybych byla tak odhodlaná jako ty už na začátku,neprošla bych si peklem... *5*
Hodně moc,moc,moc štěstí.... *4*