-
Re: ..............
Cože??To nemyslíš vážně!!Si stupidní.Už sem nechoď....What??It's no realy!!You are stupis!You are not going to go here!!! -
Re: Anketka/role
všechny:),ale ráda bych ho chtěla vidět v komedii!!Jaké by to asi bylo?? -
..............
Hallo this Wentworth Miller is not good actor. I don't like the serial Escape out prison. It's very BAD.
Good by
Mrs. Debour *9* *9* -
Anketka/role
Tak mě napadla k tomu to tématu anketka:
V jakým filmovým žánru byste si Wenta představovali? *7*
např:komedie,romantika,akční,d etektivka,horor,fantasy atd.atd...
Amando,co to že nepíšeš????????? -
herec
Myslim,že Went se stal hercem tzv.přes noc až zkončí PB tak pak bude hodně zaléžet jakým směrem půjde,v jakym filmovim žánru bude hrát,filmový svět je až příliš rozmanitý.Třepa J.Depp proslavil ho seriál Jump Street 21 a pak hrál v tolika filmech,v některý byly propadáky,v některých se jakoby ztratil a v jiných zabodoval na plný čáře *3* Jsem zvědavá do jakých filmu se Went dá *3* *3* *3* snad bude mít šťastnou volbu... *7* *5* *4* -
Re: nechápu!!
Hmm,tk je na 1.místě *9* -
nechápu!!
Víte co nechápu?Jak to,že Kateřina Janečková je na 2.místě,včera sjem se tm byla juknout,a v diskuzi bylo jen 37příspěvků,a fanclub byl taky malej,tk jak to,že je na 2.místě?? *13* -
Re: Re: Re: hrozný!!
Vždyť přeju,a moooooc....:)co takhle,mol by být jako BRED PITT:D(jako myslím,ty filmy atd..):) -
Re: Re: hrozný!!
souhlasim s Ráďou, že by ten seriálek měli ukončit happyendem...tak doufám že to neskoní a nehodí tam místo Wetíka a Linca uplně někoho jinýho jinak už na to jako koukat nebudu. Nemělo by to hlavu a patu. Ale naprosto Wenta chápu...chce určitě zkusit i jiný filmíky než jen seriál a třeba má good nabídky...přejme mu to holky *3* -
Re: Re: hrozný!!
To chápu,rozhodně si mylsím,že to není DEFINITIVNÍ,ale i tak,by to byla hrozná myšlenka..nemyslíte?Jestli se skončí 4.řada,bdue asi pokračovat o tom dívčím vězení!!Sice nidko neřekl,že to nebdue trhák,ale PB a WENTWORTH FOREVER!!! -
Re: hrozný!!
No,tak trochu ho chápu,má asi nabídky na další filmy nebo tak a chce postoupit dál,to je pochopitelné...ale určitě bych ho nezabíjela nebo tak,důstojně bych ukončila celý seriál aby si ho lidi pamatovali tak jak šel,upřímě,ten seriál je"stavěný"na bratrech Michaelovi a Lincovi je to hlavně o nich.Když tam vrazej někoho jinýho už to nejen nebude takový,ale stratí se o seriál zájem a nebude to vyhlášený seriál,ale propadák...Scénárista by se měl pustit do jinýho projektu... *3* *7* *3* a nechat Prison Break ukončit happy endem... *4* prostě důstojný konec super seriálu... *3* -
Re: hrozný!!
ahojky,ja som to tiez citala,ale to nemusi byt pravda,ved ja som zase citala inu verziu ze stvrta seria bude zaroven aj poslednou..dufam,ze bude len bez wenta pre mna skonci i cely prison break *9* *13* -
hrozný!!
Lidičky,na webu prison-break.cz se objevily informace o 4.řadě a zároveň tm ujistili,že prý WENT řekl v jednom rozhovoru,že chce skončit,nebo lépe,že všehcno má začátek,střed a konec,a jeho cesta prý skonšila *9* *9* *10* je to strašný!!pošlu vám to...
¨
Čtvrtá série může být poslední série pro Wentwortha Millera, který se o tom zmínil v jednom rozhovoru....
Podle něj má vše začátek, střed a také konec. On sám se cítí být na konci cesty. Nastává tak otázka zda-li to bude konec jen pro Wentwortha nebo i pro seriál. -
Re: Re: Re: klick,klick?
jj to máš pravdu...aspon že je v tý top 10...až tam nebude tak to bude horší a to doufám že se nestane *13* -
Re: Re: Re: klick,klick?
no přesně!!aspoň,že je v té top10!!jináč ve čtvrtek začnem klikat:)jo děkuju Ráďo.... -
Re: Re: klick,klick?
No,jak kdy... *4*
Na prvním asi hned tak nebude,ale bylo by fajn ho držet aspoň v tý desítce *7* -
Re: klick,klick?
jj taky koukam že se docela dlouho drží už na devítce... ale já bych ho nejradši viděla na tý jedničce *1* ... mno musíme hold vydržet!!! Ráďo vidíš jak sou někdy bratříčci užiteční?! *1* -
klick,klick?
No,nevim jak dalece to pomohlo nebo nepomohlo,ale zatím se stále drží aspoň na devítce(a docela dlouho)
Já vždycky otevřu stránku Went a podívám se třeba na video,pak to zavřu a znouvu otevřu a mrknu se na nějakou fotečku *5* sice mě bráchové někdy štvou,ale minule mi jeden pomohl a občas klicknul místo mě *4*
Fančinky klickáte určitě dobře a vydržet... *3* Klicknem si třeba ve čtvrtek,když už dávaj PB *3* -
Re: Nej Sympaťák =p
Bellick,to je jasný... *1* to byl"vtip" *1* *1* *1*
Tak asi Surce,Linc,T-Bag...
s těma bych šla na kafe... *1* kdyby mě pozvali *1* dnes mám obvzláště dobrou náladu... *3*
Amando,v nějakym Tv magazínu je malý článek o Mahonym a docela velký obrázek *3* -
Re: Nej Sympaťák =p
Když nepočítam Wenťase tak 100% Sucre.. je to fakt borec *1*