Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Pravda nebo lež?

Ahoj slyšela jseem i jsem to četla v někých nnovináchbže pry je gay..ale jestli je tak je toho šoda *9*
  • Pravda nebo lež?

Ahoj!!! Chci se zeptat jestli je wentworth miller gay já tedy věřím že asi nebude ale jestli to někdo ví tak at mi prosím odpoví dik! *7*
  • Re: Re: Bejbinkaaa

No a já nemohla psát protože jsem se sem nemohla dostat. Nejaká porucha mého připojení k netu. Ale teď je to dobrý. *4* *3* *4* *1*
  • Re: Bejbinkaaa

Já sem ted taky nějak nepísala... nemam vůbec časík sem chodit ...furt se jen učim..to víte maturita zachvili! tak se moc omlouvám.. *3*
  • Re: Prdelní ksicht!!!

Ahoj, divaš se na PB? vidělas nějakej jinej film/serial, kde Went hral? Myslím, že bys ho měla zkusit víc poznat. Mně se třeba taky trochu líbí, což o to, chlap je to hezký, ale mnohem víc se mi líbí jeho herecký výkony, který jsou jedinečny. Myslim, že ma fakt talent, a ža hraje trochu jinak něž ostatni herci. Zkus se podivat na trochu vic scenek s nim a určo poznaš, že jako herec, je vybornej. Ale pokud ani tohle nepomůže, prosím už sem nechod. Tohle je diskusní forum pro fanoušky, kteří ho mají rádi a rádi si o něm pokecaji. Sama vidiš, že když napišeš něco proti Wentovi, okamžitě se na tebe slitne smršť nadávek od jeho vřelých faninek. Otákou je, jestli ti to za to stoji...Mno popřemyšlej sama...Měj se
  • Nové fórum

Ahojky, přidejte se k nám na NOVÉ FÓRUM, které je věnováno Wentworthovi a Sarah Wayne Callies. Jsme teprve v začátcích a proto budeme moc rádi, když nás tam bude co nejvíce...těšíme se na vás!!!
  • Re: Re: Bejbinkaaa

Lidičky,ale asi jsme zapoměli klikat..Já teda ,ano a hrozně mne to mrzí..
  • Re: Bejbinkaaa

Já jsem taky teď nějak dlouho nepsala,příliš mnoho práce *9* ale jsem ráda,že už nemusim psát písemky,fuj *3*

Myslim,že jsme o moc nepřišli až na toho anglicky hovořícího experta,který pozapomněl svůj rodný jazyk nebo slovník *1* *1* *1*

Včera jsem prošvihla i PB což mě fakt mrzí,ale mám to nahraný a těšim se na to... *4* ale zatím neni čas to shlídnout *9*
  • Re: Anketka/role

Já bych ho asi viděla v nějakym psychologickym dramatu...dobře s nádechem erotiky *1* nebo třeba i horor,nebo...romantika s detektivní zápletkou... *7*

Tak já bych ho asi obsadila do psychologického dramatu,dobře...s nádechem erotiky *1* ,možná by mohl zkusit i horor nebo romantiku s detektivní zápletkou.

Jedině Erotické drama *14* *1*
  • Re: ..............

WTF your bastard ?? You´re idiot ?? dont disregard you!
    So, be nice and GET FREAKY *1*

Or go away , your son´of´bitch

PRO FANYNKY ... neptejte se na překlad
    *15*
  • Bejbinkaaa

Nezapoměla jsem na vás *3* prdííítka *4*
    Jen z mého časového vytížení (Soutěže a písemky) jsem nepsala.
    Přišla jsem o něco ??
    Děkuji
    Amanda *5*

Nebojte, tohle psal čech, jsou tam chyby .... DEBILE *5* *1*
  • Re: herec

Jooo,a bdue získáávat plnooo oscarů!!! *3*
  • Re: Re: nechápu!!

Jo,přesně!!!

You are so stupid...GET OFF from these web sites!!!!! *16*
  • Re: nechápu!!

já tohle taky prostě nechápu... už by mě fakt docela zajímalo na jakym principu tyhle stránky běží *7*

já bych ho ráda viděla v nějakym romantickym nebo v komedii *3*
  • Re: Re: ..............

you are stupid(no stupis)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit