Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: narozky........

Taky se nabízím!!!! *3* *14* ... jj slavný osobnosti mají právě všechno... *9*
  • Bláá

Tak teď tu večer píšu, těsně před spaním.Dlouho jsem tu nebyla, vlastně ani moc na internetu, protože nebyl čáásek *9* *9*
    Co se tu odehrálo nového ?? *4*
    Co bych mu dala k narozkám ?? U mně je to jasné -SEBE *1* *5*
  • Re: Re: Re: narozky........

Tk já bych mu přání spíš vyrobila,než koupila:)a Kika má pravdu,hvězda má všechno,ale pozor..ON NEMÁ HOLKU:Dněkoho mu pošleme...NABÍZÍM SE:D
  • Re: Re: narozky........

No právě, ale co? *3* Je to hvězda a určitě má všechno. Tak co dát jako dárek takové populární osobnosti? No, to je otázka. *3* *15*
  • Re: narozky........

no já nevim ...určitě by to ale chtělo něco originálního!!!
  • Re: narozky........

No na int. psaly, že je na kočky a psy alergicky. *3* Se zvířecýma miláčkama by to tedy nešlo. Je ale těžké mu něco vybrat, když je tak slavnej. Stačilo by třeba nějaké přáníčko nebo věc. Asi bych se s někým musel nejdřív poradit, než bych mu něco koupil. *1* *4* Co myslíte vy?
  • narozky........

Čautě koťata!
    Tak až bude mít ty narozky tak mu napište nějaké přání aspoň na tuhle stránku,jen tak... *3* *5* *4* jako že si na něj vzpomenete.

A co byste mu koupily k narozeninám kdyby to šlo? *7* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: oficiální stránka??

Jen mě to zajímalo... *5*
  • Re: Re: Re: Re: Narozky

Ja vim!! Stoji to hodne penez, ale stejne ani nevime, kam to poslat. *3* To je jedno. Staci, kdyz se na int. objevi nejake fotky *1* *1* *15* Urcite ho nekdo vyfoti to stopro!!! *1*
  • Re: Re: Re: Narozky

Na veřejnosti??To si nemyslím...a víš kolik by to stálo peněz mu něco poslat??
  • Re: Re: Re: Re: Re: oficiální stránka??

No to máš pravdu,je s tím hodně práce no.....takže nic:)
  • Holiday

Me se strasne libi tahle pisnicka: Green Day-Holiday. *1* Je to z videoklipu od Wenta, ten sestrich z prison break. *3* Je uplne super!!! *14* *3* *4* *14*
  • Re: Re: Re: Re: oficiální stránka??

16 proč? *1* *4* *14*
  • Re: Re: Narozky

Měli bysme to nějak oslavit! Ale jak? Je to proste uzasny *1* *1* Chtelo by to mu neco poslat, ale jak to prece... *14* Jezis ja z toho mam takovou radost. Myslite, ze to bude slavit na verejnosti? *4* Je to uplne uzasny!! *14* *3* Mam z toho znad vetsi radost nez on. *14* *14* *14* *3* *15*
  • Re: Re: Re: oficiální stránka??

Kolik ti je?????????
  • Re: Narozky

on bude mít narozky zrovna když já budu maturovat...jéé to hezkýý...tak doufám že mi to přinese štěstí *3*
  • Re: Re: Re: oficiální stránka??

Jestli si chcete pokecat o Wentovi, tak pojďte k nám...tam je taky hodně info...www.wentworth-sarah.forumake rs.com
  • Narozky

Vsimli ste si ze bude mit Went za 14dni narozky?
  • Re: Re: oficiální stránka??

Tam už jsem byl několikrat a je super. Mám překladač int. stránek a tam píšou fakt super věci *3* *1* Hlavne o Wentovi, ale nejenom o něm. *1* *14* *4*
  • Re: oficiální stránka??

Nevím jestli oxistuje oficiální stránka ale hodně navštěvována je tahle: http://www.wentworthmilleronline.co m/ *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit