-
Re: Re: Re: Re: Re: To by bylo super!!
Proč možná? *7* Dominiček je snad taky pěknej a nebo ne? *1* No ne ze bych tomu rozumel *4* ale pred chvili jste ho brali do skupinaku? *15* *3* Stejne tak ci tak by to bylo bezva *14* *14* Vy se svyma vysnenyma a jabych si splnil sen *14* -potkat Saru *3* Ale vy mi stacite jste nejlepsi *15* *14* -
My milujeme tebe *3* a Wenta a možná Domčika *1* -
Jste suprer holky a je s váma sranda *1* *14* Každopándě je fakt škoda, že to nejde uskutečnit:-) *1* *3* Byl bych úplně štěstím bez sebe kdybych videl Saru!! *15* A vy asi z Wenta a Dominica co? *1* *14* Kazdej mame svou lasku a me opravdu stacil alespon ten podpis *14* *4* Proste vas vsechny miluju jste bezva!!!! *15* -
Re: -------
jj souhlasím stebou ...Ken je prostě jednička krásně se to tu rojelo...takže jen tak dál..Pokračujem *3* -
S Domčíkem jsem to sice nezkoušela,ale týpky jako je on už jsem poznala *5* jen soudím podle vzhledu a vystupování,ale netvrdím,že Went neni borec *3* *1* *3* No,takový skupiňák,to by byl mazec *1* *1* *1* ale aspoň bysme ukázali,že český holky to uměj!!!!!!!!! *5* *14* *3* Kene,ty si teda zadal téma *3* *3* *3* My holky prostě víme jak na vás????!!!!!Jsme čarodějky *5* -
Re: Re: Re: Re: Re: Prdelní ksicht!!!
Jednu pozitivu to ale ma!! Jak si tady porad nadavate a posilate nekam *10* *10* Tak tim pridavate prispevky a pomahate tak Wentovi stoupat vzhuru. *1* *1* Na to jste mozna nikdo nepomyslel co? *14* Takze vlastne kdyz tu nekdo sčeří voda a dela tu vlny, tak tim vlastne pomaha Wentovi *1* *15* -
Re: -------
Děkuji Kristoo, a pochvalu si zaslouzi i ostatni. *4* Vsichni jsem se zapojily a trochu to tu ozivily *14* Jste fakt vsichni super!!! *15* *1* *14* *14* -
To máš pravdu *3* Nic by s námi nechtěli mít *3* Sara je ale tak krasna a kdyz se namaluje je úplně *14* *14* Vy holky to prostě umíte *15* Noc bych s ní strávit nechtěl *4* Ma dite a sveho milacka. *3* Rozhodne bych ji to nechtel rozhazet. *3*Went je svobodnej a Dominic uz taky *1* Muzete mit tedy oba a vubec by jim to nemelo vadit. *14* *14* -
-------
Lidičky,musíme něcxo vymyslet....pořád se sice držíme na devátém místě,ale víte co....:(jinák to tady rozdupoval Ken!!!takže poklona pro něho:) -
Ále Keny,nedělej..Sára taky s tebou půjde:Da na net by jsme to nemohli dát..proč?protože by už s námi nechtěli nic mít:(a to je škoda ne?? -
Myslel jsem, ze s vama by prozily noc vasni *15* Takovej grupac!! *14* To by chtelo natocit a dat na net. *14* Cesky holky s Wentem a Dominicem. *14* Vsichni by zavideli a vy byste byly slavny *14* *14*Ja bych vam ovsem mohl jen tise zavidet. *5* -
Vy teda jedete:Dále jo Linc(ouuuu)taky...no,to by bylo žůůžo,ale nesměl by Wenta zastnínit:Dnéé,by s náma šel do toho ''skupiňáku'':Dkonec..jo jsme DRAČICE a velký,že holky??:)joo,a proč si mylsíš ,že Dominic je vášnivější než Went??Už jsi to s ním zkouušel:Dpřiznej:Dkoneec,hej.... .miluju vás lidi:) -
*15* *15* *4* *4* -
Já bych si vystačila i na zemi *15* *3* *1* Went je moc pěknej,slušnej kluk,takový idol...Domionic je úplnej opak,teda je pěknej,ale slušňáček nebude...a to je taky určitý kouzlo(do postele) *3* -
Link je silnější než Went a možná pro vás přitažlivější *3* Já se v tom ale nevyznám *1* Vím jen, že Link je větší svalovec než Went *1* Určitě bych s nima pokecal a pak byst byly na řadě vy! *15* Dokážu si představit, jak by oba druhý den vypadaly *1* *14* Noc by měli určitě plnou vášní a postel by musela být alespoň tři krát tři metry. *4* *14* *3* -
To víš...jelikož jsem tu"možná"nejstarší tak bych možná přimhouřila oko a s Dominicem bych to zkusila,myslim,že bude víc vášnivější a povolnější než Went *1* *1* *1* *1* *1* ale samozřejmě Wenta nepodceňuju,tichá voda břehy mele,že? *4* -
Re: Re: Re: Re: To by bylo super!!
Momentálně má moje teta mimi, tak bych Sáře určitě pomohl. *1* Ale jak tak na to koukám, už berete další do party. *14* (Lincoln?) no to by teda vypadalo. Chudáci *1* *14* Je mi jasné, že bych Wenta neubránil *1* nemělo by cenu se vůbec snažit. *14* Je vas nejmíň pět na dva *1* Sice se říká, že mi chlapy držíme spolu, ale tuhle bitvu bych určitě s Wentem prohrál *3* Prostě bych vám ho nechal *4* *15* *15* -
Re: Re: Re: To by bylo super!!
To si piš,že bychom ji bránili,ale ty by si asi Wenta neubránil *15* je nás totiž móóóc *1* a jak koukám některý z vás jsou pěkný dračice *13* *5* *1* Jinak 100% věřim,že všechny najednou by Went opravdu nezvládl *9* to už by mu museli pomoct kolegové,např.Dominic *1* *1* *1* ouuu? -
Tak to,že už porodila mi asi uniklo *7* No,Kene tak to vypadá,že polibek dostaneš až ji pomůžeš přebalit mimi *1* *3* *1* ,ale to ty zvládneš *3* -
Taky jsem slyšel, že už vypadá líp a hlavně už neni jako(kulička) *1* *3* Už s enemužu dočkat na novy dily. *15*