Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: -------

Keníčku ty mi nemáš za co děkovat,vždyť je to pravda,normálně-jeto sice divné,ale hned jsi my sympatickej i Hanička a Ráďa,vy tady totiž píšete-nechci urazit druhé..:)promiňte...
  • Re: Re: Re: To by bylo super!!

Nojo Keníčku můj,my holky to prostě umíme:D,ale Amando,takhle se nemůžeme hádat:Dkaždej s ním půjde ne?:D
  • Re: pokračování...ze zdola:)

Já mám uplně pomyšlenou mojí budoucnost *4*
    1.Přestěhu se do ameriky, někam blízko Wentova bydlení.
    2.Jelikož vím, že ráno si chodí pro kafe a sladký, tak tam náhodou pujdu taky a NÁHODOU ho pozdravím *1*
    Potom to nechám osudu *3* *14*

No, řekněte,není to dokonalý plán *15* *4*
  • Re: Re: pokračování...ze zdola:)

To je fakt... *1*
    Zahnat Wenta do kouta?To ne... *13* násilím bych na to nešla,studovala jsem psychologii,tak že bych toho třeba využila *1* *3* *1* Myslím,že Went by se moc nenechal,ale Domčika toho bych asi přemlouvat nemusela *1* *1* *1* i když,kdo ví třeba nejsem jeho typ *9*

Jaký vůbec maji vkus???Jste sečtělí,tak třeba někde něco písali *7*
  • kikinka

ahoj uz je 9 je to hrozne byl1
    a chctela bych se vyspat s wentem, celou noc...... *14* *1*
  • Re: Re: HLASUJTE PRO WENTA!!!

Fajn poslal jsem ho *4* Dokaze si prestait:-)ze byste jmenovali trebaWentworthova??? *1* *1* he he to bych se musel smat *14* svadba s Wentem a ja bch vam sel za svedkaa. *15* *15*
  • Re: HLASUJTE PRO WENTA!!!

Ano lidi hlasujte pro Wenta, ale taky bych vás chtěla poprosti abyste nevkládali do Wentových fotek fotky někoho jiného. V jeho fotkách je totiž pod jeho jménem fotka Chaninga Tatuma (Lets dance) Jen tak mimochodem stejná fotka je i na Tatumových stránkách na osobnosti.cz *13*

hotovo ...poslala jsem *3*

Mno já myslim,že jako na tyhle věci moc anglicky mluvit nepotřebujem ne?! *1*

Klidne ale co myslej tim typek roku? *7*
  • HLASUJTE PRO WENTA!!!

Lidi, v novém Popcornu je anketa o ,,týpka roku" a nominovaný je i Wentííík!!! Takže bych vás chtěla poprosit, jesi byste nemohli poslat e-mail na redakce@popcornweb.cz a do předmětu napsat: Týpek roku a do e-mailu: Wentworth Miller. A je to. =)

Jasně pokračujem s psanim tady *3* a ja taky neumim anglicky *3* proste bysme se naucily jen par dulezitych frazi *1* on by vas to velmi rychle naucil *14* dokazu si to predstavit, nemusite s nim mluvit proste ho natlacite do kouta *14* a pak se na nej vrhnete *14* takhle jsem to jednou videl a chudak chlap *3* anni hlasku ze sebe nevidal a navic se nebranil *3* mozna by byl Went stejnej? co myslite? *1* *15*
  • pokračování...ze zdola:)

Dolu už se špatně píše tak pokračuju zde...to je sloupec *1* *15* *1* jsme se snažili... *3* To já jsem taky dost žárlivá,ale kdyby to bylo nezávazně *1* vždyť bych se s Wentem ani nedomluvila,anglicky umim mizerně,ale v posteli bych mluvit nemusela *14* Je to ujetý... *5* kam až tahle debata zajde *7* *14* *3* už pro dnešek s písánim končí,pc musim propůjčit bráchovi *9*
  • Re: Re: To by bylo super!!

Co myslíš tím slovem s nima? *1* Myslíš Wenta Dominica a.. *7* *14* (Sucre? John? C-Note?)né to je jen sranda *1* *1* A pro Amandu bysme museli neco vymyslet. *14* Jsi zarliva, dobre, fajn *14* tak rekni, jak by se to libilo tobe? *3* tady pises ze sex by se ti s nim libil a je to pres celou stranku *15* *15*
  • Sex S Wentworthem

Jedním slovem ?? *5*
    Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

*5*
  • Re: Re: Re: Re: Re: To by bylo super!!

Píšete jako malí, to je rostomilý *4* Jak už se všichni viděj s nima v posteli *15*

Do skupiňáku bych nechtěla *1* Bych vás musela povraždit *5* A mít ho jenom pro sebe *14*
  • Re: To by bylo super!!

Há *1* To by bylo super, ale asi bych vám ho nepůjčila *5* Prtže jsem žárlivka *14*

Sara? *14* No, musel bych ji poznat a pak se mohl vyjadrit *4* jestli je muj typ *15* me se libi. Je to prost takova spolehliva, klidna a hezka holka. *14* *1* Kdyby nemela sveho a nemela dite *3* asi bych s ni chtel mit vic *1* Ale to stejne nejde, takze si o ni muzu jen nechat snit *15* *15*

To je dobře,to jsme rádi *4* *3* *4* Jo,Domčik je fajn,neni to úplně můj typ,ale nějaký kouzlo určitě má,je to takový zvíře...divim se,že má tolik dětí,nepřipadá mi moc jako rodinný typ.Já bych ho brala asi takhle...užiju si...super...už musím jít *15* *5* *15* To je odemě trochu krutý *5* Sára moc pěkná holka,to je tvůj typ? *7* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit