-
Re: Re: Re: Re: Re: To by bylo super!!
přesně!!má už točit atd.. -
Vždyť už má po porodu a nebo snad ne? *7* Tak teď fakt nevim. *5* Vdyť psaly ,že jde natáčet a už je docela v pohodě(tedy myslím její bříško). *4* Tak jak to s ní teda je? -
Re: Re: Re: Re: To by bylo super!!
Tedá né Went:Dale Sára:D -
Re: Re: Re: To by bylo super!!
No ne asi,kdo by nechtěl,že?Taky bych brala Sáru(ups prasklo to:D)ále co,mne by taky stačilo jen tohle s Wentem *15* a kde to psali,že je zase v tom?? -
Každá sama,a pak spolu,teda jesli to udýchá a zvládnexDvěřím mu:D -
Re: Re: To by bylo super!!
Nebojte! *1* Stačila by mi nějaká ta večeře nebo kino. Pak bych ji doprovodil domů a možná bych dostal nějaký ten polibek na tvář.*14* A to by bylo všechno. Víceméně obtěžovat bych si ji nedovolil. *3* Vy holky vždycky držíte spolu a pochybuji, že byste ji neochránili *14* *14* Prostě by mi stačil jeden večer se Sarou Tancrediovou. *15* *14* -
hmm good nápadíček... ale po jednom by to bylo fakt lepší... takhle kdyby nás jelo hodně tak bysme si ho žádná tolik neužili... mno kdyby tohle bylo reálný tak teda chudinka Wentík..to by asi nepřežil *1* -
Re: Re: Re: Bláá
Jo,docela to tu žije a těch témat *5* docela fičák... *1* a jak se máš?Tebe znám tak nějak asi nejlíp a nejdýl,je s tebou super pokec. -
Re: To by bylo super!!
Asi nepojedu,jsem žárlivá *1* *1* *1* Noc s Wentam...hmmm?Zahráli bysme si scrabble,shlídli pár dílů Simpsonů,dali si velkou,velkou pizzu nebo bych uvařila a pak super koupel nebo noční plavání v bazénu a pak by se vidělo... *1* *7* *1*Kene máš blázniví nápady,ale super... *3* Prý je Sára v tom tak né abys ji obtěžoval??? *3* -
Re: Re: Re: Re: To by bylo super!!
Mě by se to teda líbilo víc po jeednom ale kolik by vas jelo? *14* *3* *14* -
Re: Re: Re: To by bylo super!!
Přesně!!! *15* -
Re: Re: To by bylo super!!
*1* *1* Nic proti, ale chudák Went *3* Najednou se na něj vrhne několik českejch holek a on nebude vědět, kterou dřív *14* *15* Nicméně by to byla prča!! *14* I když po jednom by to bylo lepší ne? *14* Alespoň by si každá z vás pořádně užila noc se svým Wentíškem *15* *14* *14* -
Re: To by bylo super!!
Hej,to je bomba nápad!!!!:)s holkami a Wentem si uděláme skupinovej sex:D -
To by bylo super!!
Sice je to nereálný, ale napadlo mě, mohly bysme si najmout soukromé letadlo a letěť za Wentem. Já bych vás pak Wentovi představil a šli bysme do nějaké restauračky *1* Potom byste s ním každá strávila jednu noc *14* No, nebylo by to super? *4* Neříkejte, že by se vám to nelíbilo *1* *1* *14* Mě by třeba nevadil večer se Sárou *1* *14* Nemusela by to být celá noc, ale prostě jen večer *4* To by byla prča, škoda, že to nejde *14* *15* -
Re: Re: Bláá
Ahuuuj Ráďo .... koukám že je tady spoiustu nových lidí *1* -
Re: Re: narozky........
Výborně Ráďo!! Alespoň nějaký nápad na dárek už tu je. To s tou koupelí není špatný *1* Víceméně, co jiného jinak? *4* *14* *3* -
Re: Bláá
Čautě Amando...!!!!!!!!!! -
Re: narozky........
Teda,dobrý,ale když mu dá každá sebe,co s náma všema bude dělat? *1* *1* *1* To bude mít každý večer jinou,sakra to bude dřina *1* *1* *1* holku si musí najít sám *3* Vždyť je jedno jestli je slavnej nebo ne,i slavný ster dárek potěší,třeba blbost.Má rád Simsíky tak bych mu koupila pěnu do koupele v postavičce Bárta,je to sice dětská pěna,ale co *1* nebo plyšovýho psa v životní velikosti,nějakýho hrozně důvěryhodnýho i s vodítkem *1* *1* *1* -
Why?
Něco mi ale řekněte,......proč musí být Went tak krásnej!!! *14* *14* Proč je to Američan a proč zrovna on okouzlil naše srdce *1* *14* *14* My máme takovou smůlu!! Trčíme v takový pr... a všechny krásný muži nebo hvězdy jsou v Americe! *9* Stejně je ale super *4* *15* Nevíte někdo, jak reagovali jeho rodiče na Wentovu slávu? *14* *1* *3* *4* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: narozky........
No, přesně! A právě proto že je osobnost, tak vůbec nevim, co mu dát *9* Myslím, že by pro něj byl nejlepší dárek nějaká holka konečně!!! *3* *14* A hlavně ať se pořád nevimlouvá, že má moc práce s natáčením *14* Vždycky se nějaký ten čas najde pro řádění v postely ne? *14* *4*