-
Re: Re: oficiální stránka??
Můžete to udělat přes Nvu -to je program na vytvoření int. stránek. Já bych to klidně udělal, ale teď bohužel nemám čas a navíc se tomu musí člověk neustále věnovat *3* vymenovat clanky, fotky, upravy a tak... *1* *4* -
Re: oficiální stránka??
to já vůbec nevim jestli náká taková stránka existuje... *7* ..ale bylo by good ji založit...jenže bohužel já to taky neumíím *1* -
oficiální stránka??
Lidičky,existuje oficiální stránka o WENTOVI??Co takhle,kdyby jsme ji založili??:),ale musí to udělat někdo kdo to umí:Djá to neumím:D -
Re: Re: Re: Hymna Prison Break
To je good nápad. *3* Já, když jsem naštvaná nebo nervozni... Tak si vždy pustim tu od Kaye Styles nebo od Goo Goo a vzpomenu si na Mikla a ostatní. Je to bezva odreagování. Je zajímavý, že Kaye Styles zpívá přímo o Miklovi a Linkovi. *1* Je to supr písnička a řadila bych jí jako nejlepší na stupních žebříčku. *1* *14* *4* *14* *3* -
Re: Re: Hymna Prison Break
Ta je taky dobrá. *4* Myslím si, že když už máme svůj Prison Break a tak strašně ho milujem(hlavně ty, co tam hrají), tak by měl mít svou píseň. Svou muziku, svou hymnu, abysme se s ní mohly pyšnit a kdykoliv jí uslyšíme, tak si vzpoměli na Mikla, Sáru, Linka a ostatní. *14* *4* *3* -
Re: Hymna Prison Break
ja upe miluju od Goo Goo dolls Iris je to o necem takovem ale prison break se tam nezpivá ale uplne mi sedi k michaelovi....co na to rikate? -
Kaye Styles-prison break anthem ja si myslím že tato se k tomu uplně hodí je taková nevím ale ta by se tam hodila *3* -
Re: Re: Re: Hymna Prison Break
No,já taky tuhle..ale víc se mi líbí písnička od Azad feat. Adel Tawil - Ich Glaub An Dich,ta je mordární a nebo ten Kaye Styles ''SURVIOR'' -
Re: Re: Hymna Prison Break
Přesně, tahleta písnička je úplně the best!!! *3* *1* *14* Přesně na PB. -
Já bych taky dala tuhle písničku...protože je uplně boží a uplně se na to hodí!!!! -
Hymna Prison Break
Nevim jak vy, ale jakou hymnu byste zvolily pro PB? Já tu od Kaye Styles-prison break anthem. Napište jakou byste zařadili vi *1* *3* *14* *4* -
Re: Re: Pravda nebo lež?
Moooooc dlouho jsem tu nebyl *9* Ten p.... net mi vůbec nešel. Ale mám dobrou zprávu. Na foxu.com nebo na europeangoldfinch.net píšou docela dobrý novinky. Například, že se Went zná s nějakym kámošem(Jméno bylo divné) a spolu chodí do hospůdky. Nic prý mezi nima není a Went tam doslova popírá vše, co si o něm myslí média. "Je to odreagování od práce" - tohle přesně řekl Went v jednom rozhovoru. I když jsou o tom pořád spory a člověk neví, čemu věřit, je ale pravda, že se líbal se Sárou a četl jsem, že ve 4.řadě se možná dočkáme nějakého sexu a romantiky. Režisér řekl, "...že dosud mezi nimi byly bariéry. Mikle ve vězení a poté na ůtěku.." Jen chci říct, že nátačet milostné scény by bylo pro geye stresující. Went to vše dosud zvládl na 1. *1* Takže pochibuji všem těm blábolům. Mějte se hezky a já jdu překládat *1* *1* *1* -
buď fanda PB
Jestli jste někdo registrovaný na Prisonbreak.cz a já doufám, že jo, tak jsem zvědavej na váš názor na prisonbreakový hrnky a trika. Co tomu říkáte? Já si teda koupil, ale stejně mi to přijde drahý. *4* *14* -
Re: Re: Re: Re: Pravda nebo lež?
Přesně, každáý chlap chodí s kámošem ven! Jenže Went je teď slavnej a tak si něm média myslí bůhví co! Co je na tom si vyjít ven s klukem. Když ještě nebyl herec, určitě chodil s klukama ven a nikdo ho nepodezíral, že je gay. *4* *14* *3* *3* -
Re: Pravda nebo lež?
On sám říká, že zatím nemá čas na hledání té pravé a také popírá, že je gay. -
Re: Re: Re: Pravda nebo lež?
Přesně tak holky! *3* Wentíík není gay!!! -
Zajímalo by kde....,ale pokuď ano,tk by se nic nestalo ne?a myslím,že by se neřpiznal ne? -
Re: Re: Pravda nebo lež?
Přesně, Hani! -
Pravda nebo lež?
Já jsme četla článek kde se on sám přiznával že je gay taky by mě zajímalo co je na tom pravdy... doufám že není *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Takže holčiny...asi po stopadesáté to tady píšeme... Wentík gay NENÍ!!!!Je to pouze bulvár a fámy... neni ženatej proto, protože nenašel ještě tu pravou, a to že jde po ulici s nějakym chlapem nebo tak něco tak nemusí být ´přeci hned gay ne?!