-
Re: Re: Re: Re: Re: HLASUJTE PRO WENTA!!!
Aha...tak,že chceš udělat dojem taky na jeho tatínka,fikaný *1* Máš to vymyšlený *3* *4* *5* No,já bych Wentovi mohla dělat možná tak sekretářku *9* *1* Já tu jsem asi kromě Marcy nejstarší(23)... *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: pokračování...ze zdola:)
Ále ,ále...tady se rozbíží LÁSKA NEBESKÁ:)přeju ať ti to dopadne!! -
nj 3xdokola:Dno..sanžím se,nebo chci,jsem z vás tady asi nejmladší jsem teprve v 7.třídě:Dno...ale vím,že jeho táta je advokát...,co já vím no:D -
A já s vámi nesouhlasim,teda na půl... *5* Hvězdy tu fakt nejsou,nikdo po kom by člověk slintal a nechal si o něm zdát,s tííííííím souhlasim... *9* ale jinak je tu hrozně moc jiných krásných kluků,nejsou slavný,ale jsou úúúžasný třeba jinak *14*Sorry,kecám tak protože jsem do jednoho týpka děsně zakoukaná *3* *14* *3* -
Já,bych s nim jela do Austrálie nebo Afriky na savanu,západ slunce,troubění slonů...paráda *14* Jinak s tim bytem a milováním,no nevim jestli je nějaký chlap tak výkoný,třikrát dokola,ale až ho poznáš dej vědět *1* Z tebe bude advokátka?To by se mohlo Wentovi někdy šiknout *3* -
nE asi,blbí česako,a tady jsou samí ''hvězdy''úplně na hovno!!!ježiši.....hrůza a děs,Went navštívil Evropu několikrát,ale k nám??proč??protože je to zapadákov:(jáj,mám nervy... -
Padák:Dtk z tebe mám dost....no kam by jsme jeli no...Karibik,Bali,Malta??....newím ,ale všude možně a na každým místě by jsme se milovali a v jeho baráku v každý místnosti 3xdokola:Dale ty prstýnky..no hustý:D -
Jasne, uplne vidim, jak Went nasazuje kazde z vas jeden prstynek *1* a pak vy jemu take kazda jeden a on by mel plnej prst. *4* bylo by to super!!! *14* kam byste jeli na svatebni cestu? *15* nevadi mi vysky a treba bysme si mohly skocit s padakem *7* *7* *14* to by byla dost dobra svat. cesta *1* *1* *15* -
Kdyby to tak šlo *1* *1* Sara, ach *14* je tak krasna a uzasna *14* uplne nej *14* *14* boze me tak s..e ze musime byt v tomhle pitomim cesku. *10* proc zrovna mi se musime narodit tady a milovat cizi hvezdy *9* *9* Went, Sara, Link a vsichni ostatni jsou nej.. ze vsech nejlepsi *1* *1* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: pokračování...ze zdola:)
No já mám taky plán...sním o tom docela dlouhoxDpojedu do Ameriky,budu tam bydlet(dost divný žhe:D),budu pracoavt jako advokátka v nějaký firmě,a jednou půjdu na nákupy a budu ho mít v rukou,najdenou do mne strčí Went,a já budu naštvaná,on mi pomůže omluví se mi a pozve mne na kafe:)budem spolu mluvit dlouhé hodiny až mne pozve na večeři a k sobě domů,od té doby budu jeho ''VYSNĚNÁ''.D -
Hej tak to by byla husťárna..hééj:DKene,ty to musíš natáčet,ale mooc -
Re: Re: Re: Re: -------
sOUHLASÍM S TEBOU,JE TU SUEPR PARTIČKA!!! -
Re: utek
Prave skoncilka kr. New York!!!! A potom úúúúúúúúúútttttěk *1* *1* *14* *14* *3* *4* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *4* *3* *1* *15* -
utek
jeeeee uz za chvuilinku uteeeeeekkk *14* *14* *14* se koukejte koukat vsici!!! *3* *1* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: pokračování...ze zdola:)
Plany to sou dobry *3* Ja uz od trinacti let snim o Americe. *3* Hrozne by se mi to tam libilo *14* Bydlel bych nekde u plaze a nahodooooou by poblíž bydlela Sara! *1* *14* vzdy bych ji pomohl s malou a ona by mela radost(aspon doufam) *14* vecer bych pak studoval anglictinu, protoze mi vubec nejde *9* kdybyste byly kluci, jak byste sbalili saru? *7* mozna bych ji pozval na kafe nebo veceri. *15* ja nevim *1* *14* -
Re: Re: Re: Re: HLASUJTE PRO WENTA!!!
Ou, no jo *5* Jsem blb!! Millerova to by bylo divny *3* Svadba s Wentem *4* Pomohl bych vam ustrojit se a vse bych natacel *1* To by byla krasa *3* az na to ze by to byla nekolikanasobna svatba *3* Pochybuji ze by si vzal jen jednu vy vsichni byste se stali nevesty *15* hej, jeden muz si bere nejmene tri divky najednou *1* *14* asi bych z toho nemoh *15* -
Re: Re: pokračování...ze zdola:)
Jóóó,náááhodou *1* *1* *1* dobrý plán...To já bych náhodou jela do ameriky a úplně nenáhodou bych se ztratila,protože jsem trubka a dokážu se ztratit všude a pak budu někde zoufalá,ztracená a opuštěná čekat na"náhodu",že potkám alespoň nějakýho pěknýho chlapa,který náhodou bude umět česky *9* *9* *9* mylsim,že Wenta bych nenašla *9* -
Re: Re: Re: -------
Jééé,já jsem tam taky napsaná *3* díky!Je to tu fajn parta...sranda *3* Ken to mu dodal šmrnc,jsem ráda že tu máme taky chlapa *1* *3* *4* *5* *3* *14* *4* *15* *8* *1* -
Re: Re: Re: HLASUJTE PRO WENTA!!!
Kene,Kene spíš Millerová ne?:Dbych brala hned...:) -
Re: Re: Re: -------
myxDteda mi....ani psát to neumíXD