-
Re: Re: klikat:)
zase to ,ale nidko nebude vědět....co už:)takže kikejte dnes a zítra,zítra by sjme mohly ve 20:00?? -
Re: klikat:)
Mohly bysme jeste dnes ne?? *3* Rozhodne zitra uz bude pozde na darecky!! *15* Jdu na to ted hned!!! *3* Happy birthday *1* -
klikat:)
Lidi,vím je to nevhodné,ale dnes začal souboj serialů,a to FINÁLE!!!!!PRISON BREAK vs DR.HOUSE!!!!!!hlasujte lidi....a kdy se domluvíme na klikání,jako dárek k narozkám pusy?? -
Re: Manie
Jasnačkaaa -
Re: Sara
Nenervuj se Keníčku:)..však nás to jednou potká:) -
Re: Re: Ještě jááá...
Jo jak to dopadlo,kotě moje??:) -
Re: Oslava
já též,nebo aspoň muška na zdi,při jeho oslavě..aaaach -
Re: Re: Narozkýý
Ráďa dnes maturuje fakt??Hodně štěstí ji též přeju:) -
vše nej!!
Ahojky přeju wentííkovi vše nej nej nej nej nej nej a jeste jednou nej nej *1* nejlepší k narozkáááám!!vypada mledsí *4* *14* ale to se nam platoňákům(platonická láska) asi zřejmě zdáá *3* ale ne ..je to prostě kus a je to ...kus chlapa,který má dnes ty nej nej nej narozky.. *14* -
Manie
No nic tak koukam ze je tu narozeninova manie!! *3* 2.6. Went *3* 1.6. Sara *1* 17.6. Link *15* Slavime jak blazni!!! *4* *3* *14* -
Sara
Sakra!!! *10* Uplne jsem zapomel na Saru!!! *9* Jsem tady porad s vami az jsem zapomel ze mela vcera narozky!!! *4* *14* Strasne me to stve!! *9* No je ale dobry, ze Went ma dnes a Sara vcera alespon to mohly slavit spolu *1* *1* *15* -
Re: Ještě jááá...
Ráďo dlouho jsi tu nebyla? *3* Jestli jsi maturovala tak jak to dopadlo? *4* Wente porad preju vsechno nejlepsi a hlavne hodne moooc novych prison breaků. *3* *14* -
Ještě jááá...
Wente vše nejlepší,hodně lásky,štěstí,zdraví,fajn lidi kolem sebe,hodně pracovních nabídek a každý den ať je o pohodě *14* *14* *14* Máme tě tu"všichni"rádi!!! *3* jsi naše sluníčko...
Bóbikovi,vzkázek,no tak nežárli až budeš mít narozky tak ti taky napíšu *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Narozky
Tak všchno nej nej hodně štěstí zdravý lásky at jsi pořád tak hezký,at natočíš ještě spousty řad útěku z vězení a jiných filmu
Taky by ěm zajímalo jak oslavil Wentík narozky *14* *14* -
Oslava
Strasne bych chtel vedet jak to tam oslavily *1* stacily by alespon fotky *15* doufam ze se nejake ukazou *3* happy birthday!!!!Uplne vsechno nej nej nej *1* *4* -
Re: Nech toho!!Please
Přesně tak Kene souhlasím s tebou -
Re: Re: Narozkýý
taky přeju všechno nej nej nejlepšííííííííííí a hodně zdraví , štěstí radosti , lásky a úspěchů!Vše nej Wenty!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *3* *14* *14* *14* *4* -
Re: debil
Nelži! -
Narozeniny
Všechno nejlepší Wente! Hodně štěstí, zdraví a ať se mi nikdy nepřestaneš líbit. *14* Sorry že jsem neposlala to blahopřaní přímo tobě domů poštou. *9* -
narozkyyy
tak wentisku hodne stesti zdravi a vsechno nejnejnejnej k narozkam *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*