-
Re: Re: Re: Re: ....
Tak to ja taky!! PB a House! *1* *15* Ty uplne miluju a vas taky!! *14* *14* -
Re: Re: Re: ....
A to já mám bráchu,tomu bude teď 20 a staršího tomu je 25.Už bych snad dalšího ani nechtěla,bohatě mi stačí tyhle spiklenci,i když toho mladšího mám ráda je to zvíře a seriáloví maniak *1* *1* *1* taky kouká na PB a hlavně House *1* -
Re: Re: Re: ....
To je bezva!! *1* Tak to se mas na co tesit!! *3* No a ty si na treti radu chces pockat az bude v TV? *7* Tak to si pockas no... *3* Vzhledem k tomu ze nova zatim nezakoupila treti radu to vypada jeste ne hodne dlouho!! *9* *15* -
Re: Re: ....
Já ji neviděla,Kene:Dchci to vidět,až to bude v TV:)......Fotky jsem viděla,mooooc krásné..:)a jestli jde o sourozence...mám dvě sestry-13,9 a je to ještě horší než je:Da navíc,mamka čeká brášku:Dgood ne?,:D... -
Re: Re: Re: Re: Re: klikat:)
Kdyby něco-JDEM NA NĚM,VIĎ KENE:D....jo je to good.... -
Re: ....
Třeti řadu snad doufam viděl každej *1* Je to pěkně krutý, ale jsem rád že tu pořád zůstává stejná atmosféra *3* *14* Přišli nový fotky z natáčení na prison-break.cz si je muzete prohlidnout *3* (kdo je nevidel) *4* Jinak kolik je tvymu brachovi Ráďo? *3* Ja mam deseti letou sestru a porad me komanduje abych ji pustil na pc *1* Je to hruza! *15* *14* -
A co děláš ty,Kene?Je to dobrá práce,přines,kde je tohle,kafe,zavolej,omluv atd. *1* *9* *1* ale taky mě učí a občas mi zaplatí i oběd *14* což je fajne *1* *3* *1* -
....
Nebojte se já nejsem blbka jen jsem chtěla naštvat kámošku který se hrozně líbí a zrovna seděla vedle mě *3* Jinak Prison Break jsem viděla celej jako třetí řadu a skončilo to pěkně blbě prej natáčej čtvrtou a chtěj tam vrátit Sáru protože si v Americe stěžovali že jí tam prostě chtěj. *7* -
Děkuju!! *1* Vždyť ta práce je dobrá! *15* Pokud tě tam ale šéf nějak neotravuje!! *3* Znám to, dojděte tam a pak zase tam a prineste mi tohle!! *5* Kdyby neco tak piš a mi si to s nim vyridime!! *15* *14* -
lííbkoo
Lidi má tu někdo líbko??:) -
To máte pravdu..super lidi-červen..:D....jinák ať se ti vše zdaří Keníčku:) -
Re: Re: Re: Re: Ještě jááá...
Jo,jo to vím Ráďo,takovej poděl:(.....vidíš to co??Kene..jsi mne zblbl:Dto je jedno..samozřejmě bráchovi vše nej:) -
Sekretářka-asistentka.Zatím to neni práce mých snů,ale pro začátek je to hodně dobrý,mám super šéfa *1* A od září půjdu asi na dálkové studium,ale ještě nevim...a nebo s bráchou na angličtinu. -
Jo to mas pravdu *1* Ja jsem tedy v cervenci, ale tyhle dva mesice jsou proste nejlepsi *4* Ráďo, co delas za pracicku? *15* -
Já to psala níž...že jsem nematurovala,už mám po,jsem již rok pracující.Jinak se dělim o pc s bráchou,tak jsem asi v neděli nepísala jinak písám každý den *5* A co se slavení týče,můžu slavit ještě 14.6.,brácha mladší má narozky *4* V červnu se prostě roděj super lidi *1* *1* *1* -
Ráďo, jak jsi dopadla s maturou? *14* Doufám ze ti Wentowi narozky prinesli stesti *1* Ja psal akorat pisemku z matiky a nastesti dopadla dobre! *15* Thank you Went!! *14* *3* -
Myslím,že včera se tu klikalo až až... *3* *14* *3* Jinak dnes můžeme klidně pokračovat,i když dříve jsme na to měli čtvrtek *5* a vůbec je to fuk,jsem ráda,že se tu písááá............. *1* -
Re: Re: Re: Ještě jááá...
Já už nematuruju,už mám dávno po *1* byla jsem tu každý den,možná v neděli jsem vynechala... *9* dělím se o pc s bráchou *9* Jinak už jsem pracující člověk,to už Kristóóó víš... *5* a 14.6.slaví narozky můj bracha mladší,heč *1* *1* *1* *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: klikat:)
Jasněěě -
Re: Re: Re: klikat:)
OK!! *1* *15*