Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: wentísek

It is true. *14*
  • wentísek

Went je nejlepšííííííííííííí
  • Re: Re: Re: Bye...

Ken se nám zase vrátí holkýý nebojte...mezitim to tu bez něj zvládnem sami ne?! *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: lííbkoo

ježiš děkujííí... taky ti to sluší! ne-e neva...taky sem si tě přidala do přátel
  • Re: Re: Re: Re: lííbkoo

Hani,ty jsi krásná!!Přidala jsem si tě do přátel..,doufám,že ti to neva:)
  • Re: Re: Re: Re: Bye...

Přesně!!...bude mi chybtě,už se těším,až tu bude
  • Re: PB

jj už se na ten díleček dneska hroozně moc těšim... *3*
  • Re: Re: Re: lííbkoo

Moje Hanulllinecka... *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ....

Odpovim za Patricka...hlasoval pro oba seriáli pro House jednou pro PB dvakrát,alespoň to tvrdil... *5* a já jasně pro a jen pro PB.
  • Re: Re: Re: Bye...

Ken,byl fajnový,bude tu bez něj smutno...co *9* ale aspoň si odpočine a pak bude písat o sto šest *1* a rád se bude vracet zpátky *1*
  • The best!!

Wentworth is the best men on this planet! Nejlepsi uplne nejlepsi muz!!!!! *1* *14* *15*
  • 2000

Jeste jeden prispevek a Wentisek ma 2000prispevku, to je sikulka co? *15* *14* *14*
  • PB

Nezapomente se zitra divat na utek!! *1* Konecne tam polibi Saru a ta uskrti kelermana *1* *1* skoda ze se ji to nepovede!! *15* Uz se mooc tesim je to snad nejlepsi dil *3* *14* *14*
  • Re: Re: Bye...

Jo jo! Tak prave odjizdim! *5* Mejte se tu hezky a hlavne piste porad!! *4* Jo a kdybych se čirou náhodou dozvěděl, že šéfik prudil, Ráďo, tak s nim osobně zatočim *1* *15* Miluju vás všechny!! *14* *14* *14*
  • Re: Bye...

Nééé,Kene...:'(bude mi moooc smutno!!!Ale ať si to užiješ!!:)
  • Re: Re: lííbkoo

jen ták ne...byh vás chtěla vidět:)mé je kasnic a tvé,,??
  • Re: Re: Re: Re: Re: ....

No já vím no,co už:Dale lidi,pro koho bdeuet hlasovat v soubojích,když je DR.HOUSE vs PRISON BREAK??:D
  • Re: lííbkoo

jasnočka... prooč?
  • Re: Re: Re: Re: ....

Ségra,díky... *4* bráchou se nechlubí kde kdo *3*

House je třída!!!!!!!!A v PB se těšim na ty nový kočky černovlasý *3* Páčko Wenťáci!!!!!!!!! *5*
  • Bye...

Ach jo! *9* Pozítří letim do Řecka! *5* Budu vas muset na dvanact dni opustit. *9* Jeste zitra pisnu to stihnu. *4* Urcite to tu zvladnete a dale budete podporovat Wenta *1* Az prijedu tak at uz ma 2000prispevku *3* Na narozky Linka tu uz budu 17.6. *3* Tak alespon neco. *15* Zatim pa pa a dobrou noc!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit