-
Re: Re: Re: A je to to v p*****
Proč?Protože tu nic není,dřív ,sem všichni rádi chodili,bo tu něco bylo...:( -
to snad ne!
ja to nechapu!jak ho mohla predbehnout takova cuza!!!co na ni kdo vidi???Wintik je 1000x sexy vic nez ona!!! *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: záludná otázka...:)
Co ty tady?! *5* -
Re: Re: A je to to v p*****
Já už koťata taky nevim,čím to,ale na devátym jsme ho drželi sakra dlouho,proč klesl to fakt nevim ach jo *9* *16* *8* -
Re: A je to to v p*****
ty woe tak to mam nerva jako že ho předběhla náká pipka... já sem chodim pořád jako...už nevim co mam dělat... *9* -
A je to to v p*****
Tak uz je went na 10.miste..musite sem chodit porad a co nejvic klikat JASAN!!musime ji zase predbehnout -
Re: Re: Re: stránka
Zůstávám..:) -
Re: Re: zabrat!!!
Přesně..a stalo se ,co jsem předpověděla... *9* -
Re: Re: stránka
Holky,každá stránka je svým způsobem oficiální.Založit stránku by zvládla asi každá z vás která umí víc na pc,těžší je,ale grafická úprava,vytvořit různé složky,zařadit fotky,které stejně budou stažené z jiných stránek,tak že to nebude originální,mimo to jsou důležité i kontakty nebo víborná znalost aj.Tak,že zůstaňte věrný týhle stránce *3* -
Re: Re: Re: Re: záludná otázka...:)
Díky! *3* -
Re: zabrat!!!
jj zabrat by sme nějak měli jenže jak??! Na jakym principu tyhle stránky chodí fakt pořád nevim ...takže ani nevim jak to uděláme!!! já sem taky chodim častokrát někdy i 5 krát když neni co dělat -
zabrat!!!
Lidi,musíme zabrat nebo nás předběhne ta Lima:Dnebo jak,máme asi o 400více..nebo ták.já jsem chodím tk 2-4x denně..já newím no:( -
Re: Re: Re: záludná otázka...:)
čau Patricku vítáme tě mezi námi!!!! Já bych mu dala asi svůj střibrný náramek... *3* -
Re: Re: záludná otázka...:)
Kdybych měl poblíž auto,tak bych mu dal auto-atlas aby se neztratil,jinak CD Kabátů nebo Lucky Bílí,který nosim v báglu,něco českýho... *3* Čau Wenťačky!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: Momentos
Co to je???Mě by to teda taky zajímalo,jestli mám Wentovi závidět... *3* -
Re: Re: Momentos
Prozraď,prozraď *15* -
Re: Momentos
Mno nás by to zrovna zajímalo jakej je tvůj talisman!!!!hm? *1* -
Momentos
Ještě k tomu co bych dala Wentíkovi kdybych ho potkala:bude to asi blbé ale bych mu dala svůj talisman(nechtějte vědět co to je) *3* -
Ahoojky
Řeknu Vám(ASI TO NEBUDE ŽÁDNÁ NOVINKA)ale Wentík je k sežrání.Je pravda že bez Kena je tu smutno. *9* Ale nebojte se on se brzy vrátí *3* -
Re: super díl
Jj, přesně, to byl úplně božííí díl, jako vždycky!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* :)