-
Re: Re: hmm
Nediv se,ráno se nudim tak jsem tady.......... *3* -
výlet........
Tak,že když se někteří nudí.....zkusim zadat otázku...... *3*
Kdyby Went přijel a měli byste ho vzít v ČR na tři vaše oblíbená místa kam by to bylo(myslím tím památky,restaurace,kino....atd.) *3* -
Re: hmm
Nefňukej veverko *1* už píšu.Teď jsem to měla pracovně náročný,tak jsem to moc nestíhala *9* .Co mě,ale překvapilo je,že se sem přidal brácha,fakt čučim *7* *1* *7* Ken,už se snad taky brzo vrátí,říkal že na Domčikovi narozky už tu bude,tak že přijede cobydup.Zůstaň na příjmu,sííím? *4* -
Hi
Je to Vážně BOREC. *1* -
hmm
Kdykoliv jsem jdu...nic mne neosloví,dřív jsem se tu tááák těšila..:(co už.............,ále chybí mi tu Keníček a Ráďa taky nepíše.... -
Re: Wentísek
To,že je chlap pěknej neznamená,že musí být i zadanej.....právě,že je holek moc a jen těžko si vybrat tu správnou,na to aby si nabil čumec a holky střídal čas asi nemá a nebo ani nechce a tak čeká až se ta"ona"prostě najde........na víc teď všude číhá bulvárek a být vyfocen každý měsíc s jinou by asi nebylo dobrý......... *3* Dejte mu čas..... *3* -
Re: Re: Re: to snad ne!
Jak tak kohkám,tak jsem pobavil i tebe............ *3* -
Wentísek
Škoda,že bydlí tak daleko mohl by přijet aspon do Prahy tady určitě má mrtě fanynek nebo snad ne? A nebo by to chtělo dostat se za ním strávit sním aspon půl dne to by byl zážitek s tak krásným chlapíkem jako je on *14* Wentísek *14* *14* tak krásné jméno *8* *14* *14* *14* Škoda že tak je daleko ale divím se že si ještě nenašel nějakou slečnu teda jako né že by mě to vadilo ale zas na druhou stranu takovej pěknej chlapík to je *14* -
Plakat
Dneska v Bravu je plakat wenta...je uplne k sezrani *14* *14* *14* -
Re: Re: to snad ne!
cauik Patricku,uzasnej komentar *15* fakt sem se pobavila!pis sem casteji *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: A je to to v p*****
jj to máš pravdu že se aspon pobavíme *1* -
poslední?? 8-O
nedápu na jakym principu je to hodnocení založený Went byl na prvním dlouho pak se den po dni propadal a dlouho byl na 9 a teď už je jako na 10!!Chytám nerva!!! *16* *8* -
Hlasujte!
www.souboj-serialu.cz/hlasovani.php
Finální souboj mezi Útěkem z vězení a Dr.Housem. Když jste fanoušky Wenta tak snad i PB. *7* *3* *4* *4* -
Noo...přesně:) -
Re: to snad ne!
Jako zástupce opačnýho pohlaví,těžko budu tvrdit,že Went je kdo ví jak sexy,ale tahle modelka je teda úkaz,znám rozhodně hezčí kočky než tuhle ropuchu......... *3* -
Aspoň se pobavíte,holky jsou různý...a někdy to stojí za to........... *3* -
Patricku promiň,ale musela sjem se smát..newím rpoč,ale jako fakt hustý no:D....lidi went je v bravíčku:) -
Neměla,to jsem taky poznal po 14dnech.Nebudeš to mu věřit,ale i takový jsou *1* na konec mě to docela pobavilo........ *3* -
ahoj Patricku to si děláš srandu ne?! i takový jsou holky jo? mno to snad neni možný tohle ...to je jako přehnaný docela!!!Nikdo nemůže bejt jako Went protože Went je jen jeden ...a sorry ale holčina to asi neměla v hlavě v pořádku!!! -
Re: Re: Re: Re: A je to to v p*****
No,tak holky tak vymyslete nějakou akci!!!!!!!!!Já myslim,že z počátku je hodně holek prostě zapálených do nějakýho idola a postupně to u některých opadá.....už to neni to počáteční natšení. *3* A pak máme šanci my...co nejsme slavní *1* Měl jsem holku 14dní náhodně fanynka PB a hlavně Wenta,byla semnou jen kvůli tetování,když pochopila,že nejsem on byl konec *1* docela hustý!!!!!!!!