-
Re: Re: Hello
Jééé,ahoj Keníčku můůj.....víš jak se mi stýskalo???....dokonce je Went na 10.místě......:(musíme vymyslet něcooo -
Re: Páááá...
Bude se mi stýskat.......:'( -
Re: Re: Re: Re: Srazík
Nebyl by to špatný nápad....,ale je pravda co řekla Ráda -
Re: Re: Hrůza!!!!!
Teda já koukám?????Jako chlap na ní nevidim nic extra........tělo vychrtlí a ksichtík žádný zázrak....Takových hezkých modelek a holek je a oni sem šoupnou zrovna tuhle..... -
anketka.......psík
Pro ty kteří rádi ankety,další otázka....... *3*
Kdybyste Wenta měli proměnit v psa,do jakého plemene by to bylo.... *3* ? -
Re: Hello
Čau Kene,holkám se už tady stýskalo........ *3* Ráďu jsem teď odvezl na letiště.... *3* -
Hello
Čau lidi, tak jsem tady! V Řecku to bylo super, ale už jsem se na vás těšil! *1* Musim si ještě přečíst těch sto příspěvků *3* ale musim také uznat a hlavně vás pochválit, že jste pořád Wentovi písali!!! *3* jo a měj se hezky Ráďo!!! *15* *1* *14* Jste suuuper!!! *15* *14* -
Páááá...
Já se bohužel zatím loučím,zítra odlétám do Anglie *4* ale nechám tu písat brášku,tak na něj buďte hodný *4* A já se na vás budu zase těšit!Mám vás ráda koťata *1* Jo,a mám plakátek Wenta z Bravíčka je super *1* -
Re: Hrůza!!!!!
No,to je mazec,fůůůj! *9* *5* *16* -
Re: Re: Re: Srazík
Špatný nápad by to nebyl,pravdou ale je,že někteří by měli problémy s cestováním,přeci jen jsme z různých koutů *7* -
Re: Re: Srazík
mě jo mě to rodiče svolí no tak tohle není řešení ale zas to vem že by to špatnej nápad nebyl -
Re: Srazík
Jo??tobě by to svolili rodiče??..jet někam třeba např.do Prahy,nebo já newim kam??:)mne teda ne.. *13* -
Re: Re: nějakej film by to chtělo :)
To jo,ale zase tk 2-hodinový film...ááách *14* -
Zdarec
Je pravda že tu moc nikdo nepíše.Ráda Vás všechny zůčastněné poznám *4*
Kdyžtak pište nějaké anketky *3* -
Hrůza!!!!!
To není možný ta čůza A.Lima předběhla i Zaca Efrona!!!Jak je to možný?Ještě aby nám Wentík neskončil 11.Vůbec nechápu jak to udělala!!!!!To mě teda s...e! -
Srazík
Mohl by se pořádat srazík ohledně Wenta *14*
*7* -
Re: nějakej film by to chtělo :)
Řekl bych,že je spíš seriáloví typ.....na víc tam ho můžete vidět častěji,díl co díl........ *3* -
Re: Re: Re: Re: Hurá
Ty jo,to bude výzo.... *3* U kriminálky,zajímaví na holku????? *3* Tak šup na policejní akademii..... -
Re: Re: Re: Re: Re: hmm
........... *3* :-) -
nějakej film by to chtělo :)
mohl by se začít točit nějakej pořádnej film s Wentworthem jako lhavní postavou ne? *1* nebo se něco chystá a já sem jenom pod obraz? *4*