Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Jachta

Jasne Kelermana! *1* Souhlasim, ten je mi taky sympatický! *15* A co treba Alexe Mahoneho? *7* Sice jo, jasne byl proti Wentowi, ale pak v Sone spolu spolupracovali. *3* Vzdy muze kdokoli letet pres palubu! *4* *14*
  • Re: Re: Re: Re: anketka

Celičkej se mi líbí...na to kolik mu je,je BBOŽÍ,ale taky ikdyž ho neznám osobně,tk jeho povaha a charizma:)
  • Re: Re: Re: Re: Re: Jachta

newím proč,ale nevešlo se mi to nebo vymazalo??.....newííím...no..tk pokračujuxD¨..přemýšlím,přem ýšlím..Mě:Dné fakt,..třeba Justina Timberleka,nebo nákou hvězdičku,i hvězdyxD,ale ta Sára a Went,o tom bduu snít pořád...áách *14*
  • Re: Re: Re: Re: Jachta

KelermanaxDbude akce:D..takovej adrenalin:Dno,koho ještě...přemýšlím,přemýšl
  • Pláču

Mi před půl hodinou rodiče řekli, že jsem hloupá. Jsem půjčila spolužačce mobil. Jenže ona si místo posílaní obrázků přes bluetooth chodila na net z mýho mobilu. Dneska přišel účet za 750kč. A rodiče se na mne zlobí, podle nich je totiž půjčování mobilů hloupé. By si to měli vyřídit s ní. Nesnáším svoje rodiče a zbožňuji Wentwortha!!!
  • Re: Re: Re: anketka

Me se na nem akorat libi to, ze je to dobrej muz! *4* Na pohled prijemnej a pohodovej. *15* Proste hrozne v poho! *1*
  • hlasujte!!!!

http://www.teenchoiceawards.com/nom inees/tv/defaulttv.aspx
  • Hlasujte pro Prison Break!

*3* http://www.souboj-serialu.cz/hlasovani.php *3*
  • Re: Re: anketka

Went je určitě celej krásnej (až na jeho nos). A oči má úžasný!!! *14*
  • Re: Re: Re: Jachta

To by bylo uplne bezva! *1* Lezet a vedle Sara s malou Kate myslim? *7* To proste uplne bezva! *15* Moc bych ji pomahal a chodily bysme spolu po lodi a porad si povidaly. *1* *14* To je uplne, suuuuper! *14* A vecer se pak divat na hvezdy a pit nejaky drink. *15* Co se tyce Shakiry a tech ostatnich, tak bezva! *1* Koho jeste dal? *14* *14* *14*
  • Re: anketka

Went : oči má je nádhernýákrásný pohledy :) *14*
    Domča : má pěknou postau elkem je fajne *14*
  • Re: Re: Jachta

Jéé,to je krásná představa....áách...já a Went,ležíme velde sebe,a.......no konec:)a ty Kene s tvojí milovanou Sárinou co?:D....krásná představa a ty VIP!!no konec....... *14*
  • anketka

Tak nějaká anketka ode mě:Jaká část těla se vám na Wentikovi líbí nejvíc?Nebo na Domcovi?
  • Re: Re: anketka.......psík

To byla origoš otázka,co... *3* ?Já bych ho viděl jako zlatýho retvívra a pořádně bych ho nechal aportovat........ *3*
  • Re: Jachta

No,víš že by to nebylo špatný.... *3* Já bych teda požádal jestli by tam nemohla být i Danay Garcia(hraje ve třetí sérii,Sofii)moc pěkná holka a pak taky H.Laurie(Hous)a zpívat by tam mohla Shakira.... *3* To musim napsat Rádě.... *3* Jako představa dobrý......... *3*
  • Jachta

Tak jsem napsal tem co spravujou stranku osobnosti.cz a zeptal se jich na jakym principu MĚŇÍ osobnosti v top10 zebricku. Zatim cekam na odpoved. *3* Jinak te zdravim Patricku! Vitej mezi nami! *15* *1* Dost jsem premyslel a dokonce jsem vam mohl i z recka napsat, ale za pul hodiny surfovani na int. chteli pet euro, tak nic no. *5* Napadl me ale uplne bezva napad, jak stravit letni prazdniny. *4* Strasne by se mi libilo najmout si nejakou poradnou jachtu a probrazdit s ni karibik se spoustu bezva lidmi a hlavne se znamymi osobnostmi. *14* *14* Urcite byste tam byly vy vsichni!! *3* *1* Meli byste VIP vstupenky!! *15* Nesmel by tam chybet Went, Dominic, Sarah... a reknete si koho jeste! *15* *3* Bylo by to uplne bezva *14* Predstavte si jen jak lezite na palube se spoustu znamimi herci a supr lidmi a vypravite si historky! *15* To by byly snad moje nejlepsi prazdniny!! *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Hello

Vidíte to?:Dtto je můj člověk:)
  • Re: anketka.......psík

No na praktičnost asi v Jorkšíra,abych ho měla pořád u sebe.Ale jinak v nějakýho jinýho teriéra.Čaukyyyy
  • Re: Re: Re: Hello

Ahoooj jsem rád že jste tu všichni!! *1* Koukám, ze je na 10 ale tak s tim uz nic neudelame! *3* Jeste nez jsem odjel, tak jsem mu pridal asi sest nebo vice videií. *4* A stejne ted klesl niz. *9* Myslim ze spravci osobnosti meni herce v zebricku porad a nehledi na fanousky, odkazy, videa atd. *9* Je to smůla, ale já tu budu porad i kdyby byl stý nebo tisícátý nebo já nevim kolikátý!!! *14* Pro me a urcite pro vas je porad na prvnim miste a zadnej vokurka nebo jina trubka neni lepsi nez on!!!! *15* *3*
  • Re: anketka.......psík

Tak to je konec:Dco ty nevymyslíš Patricku:D:Dchcípám..no....tk čivava??ty sjou roztomilé:D....no konec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit