Přejít na výpis diskuzí

Wentworth Miller

OSOBNOST 31.12.2006 
4209 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: kluci

Ale bacha už 7.července mi bude sedmnact. *1* moc moc se tešim na narozky*15* Ráďo, chapu ze se musis vzpamatovat z tak daleke cesty, ale povez, povez jak tam bylo please! *14* Nehodlas se tam doufam na delsi dobu odstehovat, bylo by nam tady bez tebe smutno! *14* *15*
  • Re: Re: Re: Návrat...

Já jsem táááádýýý!!!:)jo jak bylo v Anglii??:)určo OK!...jináč s tím Shaynem Wardem souhlasím:)

Tobě je 16??:)jo,toho pilota taky zvládneš!:),a Patricku..no,když to tk řeknu,s menšími dětmi je to taky trošku těžší,ale i s většíma:D
  • Re: Re: Návrat...

Jak bylo v Anglii? *7*
  • Re: Návrat...

Jasne Ráďo, berem vsechny, jachta je velka a bude zabava, jinak bych take prizval Julii Roberts *1* *1* Doufam, ze jeji jmeno pisi dobre *14* *15*

Ahoj tak uz pisu, mel jsem prodlouzeny vikend *1* Jinak ja studuju v ruzyni soš civilniho letectvi. Po studiu si muzu udelat zkouzky na pilota a o to usiluji nejvic *3* *15* Takze se jednou teste, pokud mi to vyjde! *4* Jinak je mi sestnact a opravdu to vypada, ze mame fanynky, vid Patricku!! *14* *3* *1* Jinak cau Ráďo jsem rád že jsi v poradku zpet! *15*
  • Návrat...

Čautě koťata!Už jsem zpátky z Anglie,ale tady se nějak přestává psát,kde je Amanda,Ken ,Kristá...? *7* Koukám,že kluci jsou tu oblíbení... *1* to je fajn!Jinak co se tématu jachta týká,jela bych taky a ještě bych sebou vzala Celine Dion,Shane World,Akona...Keanu Reeves a Káťu Stočesovou(která je fajne).Jo,a Abruzziho... *4* Moc vás všechny zdravím!!! *3*

Doufám,že jo...... *3* děti jsou v pohodě,ale jestli mě šoupnou na praxi do sedmičky a vejš tak nevim,budu doufat,že budu mít andělskou třídu..... *3* Budu mladej učitel tak snad s něma vyjdu a budou mě brát v poho.... *3*

Jé děkujeme:)....a ještě něco....ZVLÁDNEŠ TO!!(toho učitele:)
  • Re: Re: Re: Re: kluci

Díky holky,to je od vás fakt pěkný......... *3* Chtěl bych učit děti na prvním stupni.....jinak je to v podstatě jedno.... *3* Krásný den vám oběma....... *3*
  • Re: Re: Re: kluci

Díky Patricku a koho budeš učit,jaký děti? *14* Doufám,že odepíše i Ken... *9* *14*
  • Re: Re: Re: kluci

Že jsou super? *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: kluci

Dvě:)
  • Re: Re: Re: Re: Re: Jachta

No co asi:VŠECHNO *1*
  • Re: Re: Re: Pláču

Už si sem nebudu vylévat srdce, slibuju.
  • Re: kluci

Ahoj Letico........ *3* Je mi 21let a studuju peďák,tak že jednou budu učitel.... *3* zatím učim dorost volejbal a basket..... *3* Brigádně teď funguju i jako zdravotní bratr.... *3*

Že bychom měli fanynku Kene?..... *3*
  • kluci

Miluju PB a asi jako každá tady i Wentíška,ale teď spíš chodím na stránky abych věděla co píšou Ken a Patrick *14* Kolik vám je a co studujete? *14* Pozdrávek jen pro vás *14*

Nejvíc času bych strávil určitě s Danay,to je jasný........ *3* Kim je hustej,ale nějak ho nemusim....Co se ti na Sáře nejvíc líbí(Kene)?
  • krasa

Je klasnej fakt ze jo.... *14* *14* *14*

Sára byla dobrá! *1* Jak ho zastřelila *14* Dobře mu tak parchantovy!! *3* Pořád sedí v kanceláři a jen si poroučí, koho mají ostatní za něj zabít!! *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit