-
Re: Re: Budu pisat
To je jasný..ROZTOČÍME TO TU:) -
Re: Re: teda
:Djo,tk aspon tu ebudu sama,kdyžtak.. -
?
ahojda,videli ste vcerejsi dil uteku z vezeni?bylo to hrozny drama ,
nevite nahodou nekdo jak to dopadne? *1* *1* *1* -
Re: ahoj
Ahoj Hanisko!Jak tam bylo? *3* vítej zase tady *1* doufám že tu vydržíš *4* hodně se tu řešili cesty na prázdniny.Teď Wenta asi těžko posunem víš *9* bohužel *9* -
ahoj
ahojky lidičky tak už sem se vám vrátila opálená z Řecka. Jak to tu zvládáte?Koukala sem že dobře...nové fotky, videa atd...to se mi líbí ...ale pořád máme Wentíka na 10.místě!! *9* Myslíte si že se to někdy ještě změní??? Chyběli ste mi...pááá *3* -
V pondeli
Tak AHOJ v pondělí *1* Mějte se tu hezky a vesely prazky!! *15* *3* Uzijte si vikend, vsechny vas miluju!! *15* *14* *14* -
Re: teda
Koukáš co,co je tady za chytrý kluky......... *3* Jeden tě vezme na pořádnou cestu a druhý tě něco naučí....... *3* -
Re: Budu pisat
Tak si to užij.......... *3* a pozor na prázdninové lásky..........vlastně co pozor...ty jsou nejlepší........ *3* Měj se!!!!!!!!!! -
Sama tu nebudeš neboj.... *3* my tě nenecháme..... *3* -
Re: děkuju
Díky Letico,tobě taky super prázdky a co vlastně studuješ ty nebo co budeš studovat............? *3* -
super
Mám vás všechny ráda,vy co jedete na prázdninky tak si to užijte a vraťte se v pohodě a zdraví... *3* *3* *3* Jste moje koťata *4* -
Díky,taky si to moc užijte koťata.Lety nebuď smutná Pat napíše jen má teď moc práce,ale vyřídim mu to *1* -
Rozhodně ne,klidně zůstaň já a Patrick tu určitě budeme já každý den a Pat jak to půjde... *4* Jen tu někdo aspoň někdy buďte *9*prosííím *4* Amanda už tu taky nebyla hrozně dlouho,ach jo,budem tu jak siroty,ale zůstanu tu,věrná Wentovi... *5* -
Budu pisat
Ja si s tebou napisu, ale jen mistama *1* to kdyz budu jednou za uherak na netu! *15* neco vam ale slibuju a tobe Wente taky *14* ze od zari to tady rozjedu a doufam ze se vsichni PŘIDÁTE!!! *14* *14* *1* *15* -
Re: teda
No pokuď nikam nepojedu tk zůstávám,ale zase bych tu psala asi sama co?:D -
teda
Řeknu vám tady jsou ale zajímavý kluci co?Jeden bude pilot a druhý učitel.
Kdo teda tady zůstane když většina jede na dovču? -
Re: prázdniny
No ještě se rozhodujeme s rodiči,takže nevím..,ale budu sem chodit:)to je jasný..no opadne to tu to je pravda,ale myslím,že to u všech.... *9* -
Děkuju a tobě Letico přeju taky moooc krasny prazdniny a vam vsem tez *1* *15* ja vybude na cely prazdniny mimo net? *7* ja se 11cervence na den vracim a tak sem rozhodne pisnu a poradne zaklikam, *1* taky pridam moc moc videi *15* a fotek *3* Je jasne, ze Went propadne, to je *9* bohuzel smula *9* musime to nejak prezit *3* *9* *15* -
Re: prázdniny
Bude to tu smutný *9* -
děkuju
Děkuju klukům za jejich odpovědi mám radost *14* ale Patrick dnes nepsal *9* Škoda,že musíš jet zase pryč Kene *9* Hezký prázdniny a dovolený vám všem,jste super *14*