-
Nový příspěvek
Tady spolu pořád kecaj ty samý lidi. Se sem skoro bojím něco napsat, abych vám nenarušila diskusi. *9* -
Re: Dobrou noc......
Můj sen by byl asi,že bych ho potkala v nějaké staré,zapadlé kavárně v Anglii,kde bychom si dali něco dobrýho a povídali si a pak se šli procházet starou Anglií a parkem a pořád si prostě povídali,občas polibek,držení za ruce atd.a večer si sedli do restaurace na zahrádku,při svíčkách a pohoda... *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: odpověď Patrickovi
Tak to je hodně těžký,právnička,ale proč ne,jestli ti učení jde? *4* D.Backhema nemám moc ráda zdá se mi dost nafoukaný *5* -
Re: Re: Re: Re: odpověď Patrickovi
Tak to je kásn Pricku,já,ale myslela,e to máš poované jako Went:Dvíte kdo se podle něo nechává tetovat??....David Beckham:)...no,já chci být právnička,ale necci říkat nic doředu,bo nikdy nevíte co se stane,nebo ták prostě...je to hrozně mc učení....:(..:Dco už... -
Dobrou noc......
Dobrou noc a hezký sny,jasně.......o Wentovi,jak byste si představovali ideální sen s Wentem,kde.....(vynechte postýlku... *3* )díky.... *3* -
Re: Re: Re: odpověď Patrickovi
Jo,a na brigádu chodit budu,ale to už jsem tu zmiňoval,do nemocnice..... -
Re: Re: Re: odpověď Patrickovi
Hmmmm.... otázka pro mě *3* Tak mám potetovanou celou pravou ruku,tvoří ji různé ornamenty,který mají nějaký význam,je tam ukryto datum narození mých sourozenců,iniciáli první lásky,poslední dvojčíslí roku,kdy jsem udělal asi největší průser,další mám nad kotníkem,je to takový obraz svobody a teď mám od června nový za uchem na krku,ale pouze henou na tři měsíce,jako budoucí učitel ještě nevím co si můžu dovolit.... *3* Krásná pokojská,to zní dobře,třeba to bude jako z filmu.... *3*
A co chce být jednou Krista nebo Týnka,znal jsem kočku jmenovala se Týnka... *3* -
Re: Re: odpověď Patrickovi
jo hotelovka je fajn,a krásná pokojsá budeš *5*!!
Já zatím nemůu na žádnou brigošku bo mi je 14:)... -
Re: Re: PRÁZKY
jooo *14* -
Re: odpověď Patrickovi
Já myslim,že to nikomu vadit nebude *4* .Hotelovka je taky fajn škola *3* Snad tu tedy zůstaneš s námi na stránkách *3* -
Re: PRÁZKY
Budeme písat a podporovat Wenta,protože ho máme ráááááááááádi! *14* A já doufám,že písat budete *4* -
Re: Re: ahoj
Austrálie to zní taky dobře *5* máte tam příbuzný,že tam jezdíte každý rok nebo je to tam prostě prima? *3* -
Re: V pondeli
Nápodobně *14* -
Re: ahoj
Jééé,Řecko,tam to muselo být super *1* Já jedu až koncem srpna za hranice,jako každý rok do Austrálie *4* -
odpověď Patrickovi
Mě je 16.a studuju hotelovku,nic moc a možná se ze mě stane"krásná pokojská" *15* Jinak i pro Kristu,budu tu celý červenec,budu totiž chodit na brigádu *9* ale aspoň budou peníze *4* Vím,že stránka patří Wentovi,ale ten už je pořádně propranej tak doufám,že nebude vadit,když budu psát trochu mimo *4*
Bude ještě někdo chodit na brigádu?
Kolik ti je Kristo a Hanisko?
Patricku psal si už dýl,že máš tetování kde a jaký? *14* Jste tu super! *5* -
Re: Re: Re: teda
Žádný strachy Kristo....... *3* budem ti tu dělat společnost jak to půjde,jelikož chodim na brigádu tak tu nebudu furt,ale když jsem vlezu tak ti rád napíšu......... *3* -
Re: ahoj
Řecko je nějaký poulární,ale určitě pěkný,povídej?........ *3* -
Re: ?
To by byla škoda vědět jak to všechno dopadne ne?......... *3* -
Re: PRÁZKY
A my co tady budeme.... *3* ? -
PRÁZKY
Lidi,pro vás kdo tu nebude:BUDETE mi CHYBĚT,a to MOC!!!UŽ teď se na VÁS těším!!!!!:)