-
díky
Díky všem za odpovědi *14* Do Austrálie jezdíme každý rok,mí rodiče se tam seznámili a taky mě tam prý počali *15* Je to tam fajn,hladila jsem si tam klokana,dokonce jsem měla v náručí úplně malí klokáně,taky koalu,hladila jsem delfína a vůbec hodně zážitků se zvířaty i Sydney je fajn *5* těšim se,ale to víte každý rok už to neni ono *13* až mi bude osmnáct,chtěla bych se potápět v kleci se žraloky *8* *1* *3*
Brigádu je lepší hledat už v květnu *4*
Na Floridu,to by bylo super! *15*
Takovýho tetování,odvaz,ale určitě sexy,mě se to u kluků líbí i u Scofielda *15* -
Re: Re: Re: tetování
21je kolem dvaceti,to rozmezí ne?... *3* Už jsem zmiňoval asi si byla tou dobou v Řecku,že studuju peďák...prostě budu učitel,zatim na základce..... *3* se těšim na ty drzouny.... *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Prazky,brigady,Ellen
To nevim jestli zrovna počítat..... *3* ale určitě bych si s ní uměl pohrát a zabavit aby si měl se Sárou chvilku jen pro sebe.... *3* jak jsem říkal já radši Danay,tu černovlasou..... *3* Sára je pěkná to jo,ale tak nějak né moc můj typ.... -
Re: Re: Re: Re: Re: odpověď Patrickovi
Predstavoval bych si nejaky ten hezky straveny vecer se Sarou *1* Nejaka ta vecere, potom prochazka po pobrezi more *14* a doprovodil bych ji domu!! *14* Daly bysme si kafe a ja bych se nabidl, ze si vezmu nocni a postaram se o malou Kate! *3* Popral bych ji dobrou noc a odvedl do postele *14* Potom bych uz jen cekal, az se mala Kate probudi a ja ji pujdu delat jidlo, abych ji nakrmil *1* *14* Trochu divny *7* ale aspon by mela radost a mohla se poradne vyspat *4* *14* rano bych ji prinesl snidani do postele a to je konec:::---))) *15* *14* *14* -
Re: Re: Prazky,brigady,Ellen
Děkuju moc! *1* A vam taky mooc moc moc moc moc moc stesti, abyste se tam taky podivaly *1* *3* Proste aby se vam splnily sny!!! *15* *14* -
Re: Re: Re: Re: Prazky,brigady,Ellen
Jo od Sáry, ano!! *1* Neříkej Patricku, že bys jí taky nechtěl potkat:-) *14* Je úplně ůžasná a vůbec mi neva, že má malou!! *3* Tim líp, alespoň bych jí pomohl a tys bys jí pak hezky naučil počítat! *1* Hej!!!To je super nápad!!! *15* *14* -
Re: Re: tetování
Sem si myslela že ti bude tak nějak kolem 20. Já vůbec nevim co bych si představovala za brigádu, možná někde v baru nevim asi mi to je tak nák jedno. Jinak sem tedka odmaturovala a jdu na vejšku do Prahy.Co ty pracuješ nebo studuješ??? -
Re: Prazky,brigady,Ellen
HEEEJ coze Amerika jo?Tak to se máš jako...to je muj sen tam letět ...a na Floridu jako uplně bombička..tak držim palečky at ti to se známkama vyjde a at tam letíš *3* -
Re: Re: Re: Prazky,brigady,Ellen
Snad od Sáry,ne?..... *3* se přiznej.... *3* No,kdyby si tam viděl Danay tak ji musíš ode mě pozdravovat.... *3* ;-) -
Re: Re: Prazky,brigady,Ellen
Jo, to jsou taky super mesta *1* *15* to je uplne vymaz nekam takhle jet!! *4* a hlavne byt od Wenta jen par set kilomtru!! *14* -
Re: Prazky,brigady,Ellen
No,to je suprácký!!!!!!!!!Já bych těl navštívit někdy Kalifornii nebo Chicago.... *3* -
Re: Nový příspěvek
Jasná věc Ellen..... *3* žádný strachy.... *3* -
Re: tetování
Tak je mi 21let,na ruce to mám od 18let,celé tetování se dělalo postupně 7měsíců,nejdřív kousek,pak další atd.až je z toho celá ruka.Před 20narozkama jsem si nechal menší kérku na nohu a teď v červnu přibylo na krku za uchem,ale jen henou..... *3* Zpočátku to hodně bolelo a rodiče málem trefilo.... *3*
Co by sis představovala za brigádu,čím se učíš,studuješ? -
Prazky,brigady,Ellen
Cau lidi *1* tak koukam, ze tu frci brigady! *15* No tak dobre, hlavne si vydelejte nejake penizky at si muzete neco poradneho koupit *14* a ty Ellen se neboj napsat sem svuj nazor, svuj sen, svoji pripominku, svuj PRISPEVEK:-) *1* *15* *14* Vitam te tu a at te to tu bavi co nejdil*1* *15*Jinak Australie, Recko.. *1* Fajn! Bezva zeme!! *15* Jestli to dobre dopadne tak *3* ja vubec nemuzu, nevim jak to napsat.. *3* proste muj strycek je v Americe na Floride a jestli se budu moc moc snazit se znamkama pristi rok.. *1* tak mozna.. *15* prostte je to strasne super no abych se k tomu dostal, tak mozna za nim na prazky poletim. *1* chapete?na dva mesice do Ameriky!!!! *3* ja proste nevim co rict:-) *15* mam z toho takovou radost, kdyz mi to dnes mamka rekla, uplne *1* *14* Kdyztak se omlouvam, ze tu s tim chlubim, ale to je proste... *14* *14* MILUJU VÁS *14* *14* *14* -
tetování
Patriku kolik ti je let že máš tolik kérek??? -
Re: Re: ahoj
Mno v Řecku to bylo fakt super, krásný počasí, hotel, bazén, bary, dízy a samozřejmě krásný řecký kluci...mno prostě paradise!!!! Austrálie jo?? wau... exotika..jaký to tam je povídej... -
Re: Re: PRÁZKY
to je jasný že budeme písat přecíííí *1* -
Re: odpověď Patrickovi
For Letica: Mno tak mě je 19!!!Jinak jdu taky na brigošku ale ještě nevim kam... musím nejdřív něco splašit!!!
Nevíte někdo o něčem třeba v Praze??? -
Vítanej je tu každej kdo má rád Wentíka přeci...takže se přidej k nám *3* -
Ellen,nám je zase líto,že se jiní nepřipojí... *9* zapoj se klidně do diskuze s námi,jseš tu vítaná *3* *3* *3* jako každý,tak že písej,písejte a pisálkujte *4* .